Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Catalana Logo del portal

.
.
.
.

40 ANYS DEPARTAMENT DE FILOLOGIA CATALANA 1976-2016

  • 13 de juliol de 2016
Image de la noticia

El departament de Filologia Catalana compleix 40 anys des de la seua creació el 1976 de la mà de Manuel Sanchis Guarner. Amb aquest motiu hi ha prevists un acte inaugural el 14 de setembre, actes commemoratius el 14 de desembre, el 15 de febrer i el 3 de maig i una cloenda el 30 de juny de 2017.

Benvolgut col·lega, antic alumne de Lingüística Valenciana-Filologia Catalana

 

Volia anunciar-te que el departament de Filologia Catalana de la Universitat de València complirà el curs que ve 40 anys d’existència, departament creat per Manuel Sanchis Guarner l’any 1976, fruit del crit d’un poble que volia viure en la seua llengua i cultura, departament que sempre ha estat el far de la valencianització de la universitat i part de la història de la llengua del nostre poble.

Per a commemorar aquest aniversari de la seua creació, estem preparant un seguit d’actes, entre conferències, actuacions musicals i teatrals, un documental, un llibre commemoratiu, etc., que duraran tot l’any i que pots veure en el nostre web.

Voldríem la teua participació activa com a company d’especialitat i d’estudis, des del teu lloc de treball a l’ensenyament, en l’administració, en les editorials, en els mitjans de comunicació per a augmentar els lligams amb la Filologia i amb el català en la tasca comuna de propagar els seus valors acadèmics, culturals i cívics entre tots els valencians.

En concret, desitjaríem que aprofitares els actes per a estretir el compromís amb la Filologia i amb els teus companys de curs i de professió, et demanem que ens envies fotos i documents gràfics per al documental i que comuniques a tots els teus coneguts, en especial als antics companys, la celebració dels 40 anys.

T’esperem en tots o almenys en algun dels actes que hem preparat per a tu, per als quals t’agraïm que t’inscrigues prèviament per a aconseguir el millor Any possible.

 

Gràcies de bestreta per la teua col·laboració.

 

Cordialment


Emili Casanova,

Director del departament

 

Llista d'enllaços: