Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant de la UV

El Servei de Política Lingüística ofereix als òrgans, centres, departaments, serveis i al personal d'administració i serveis de la Universitat de València els serveis d'assessorament següents:

  • Correcció de textos administratius, institucionals, culturals i de gestió elaborats i editats pels òrgans, centres, departaments i serveis de la Universitat de València.
  • Traducció al valencià de textos administratius, institucionals, culturals i de gestió elaborats i editats pels òrgans, centres, departaments i serveis de la Universitat de València.
  • Assessorament lingüístic, amb resolució de dubtes i qüestions sobre llenguatge administratiu i de llengua general.

Abans de qualsevol consulta, us recomanem que feu servir els recursos següents:

Si no trobeu solució als vostres dubtes, podeu fer arribar les vostres consultes i els textos administratius, institucionals, culturals i de gestió que calga corregir o traduir a: assessorament.linguistic@valencia.edu

A més a més, al centre d'autoaprenentatge de llengües del vostre campus us informarem sobre els recursos que us oferim per a millorar el vostre valencià i el vostre anglès: cursos presencials, grups de conversa, materials d'autoaprenentatge, etc.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies