Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Tallers de llengües i cultures

El Servei de Política Lingüística organitza tallers de llengües i cultures gratuïts i oberts a tota la comunitat universitària i als Amics i antics alumnes de la Universitat de València, per tal de promocionar de manera efectiva els valors del multilingüisme i el respecte a la diversitat lingüística i cultural.

Aquests tallers són una bona oportunitat per a conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. També, si participareu d’algun programa internacional d’estudis, com l’Erasmus, és una bona manera de conèixer les particularitats de la cultura que us acollirà. 

Qui s’hi pot inscriure?

Tota la comunitat universitària i els Amics i Antics Alumnes de la Universitat de València.

On? 

A les aules del Servei de Política Lingüística i, opcionalment, en altres aules dels campus de Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna i els Tarongers.

Quan? 

Els tallers són semestrals i es fan de dilluns a dijous de matí o vesprada. Al juliol fem tallers intensius pels matins de dilluns a divendres.

Com i quan puc inscriure’m? 

A partir de la tercera setmana de setembre el primer semestre, a partir de la tercera setmana de gener el segon semestre i durant el mes de juny els intensius de juliol.

Quant costa? 

L’assistència als tallers és gratuïta per a tota la comunitat universitària.

Horaris i inscripció:

Consulteu els horaris i inscriviu-vos en els tallers que s’ofereixen actualment.

 

Voleu aprendre valencià, anglès, francés, alemany i altres llengües?

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies