• Informació Pública Proposta Honoris Causa

  16/06/15

  Informació Pública Proposta Honoris Causa

  La Subcomissió de Doctorat de la Comissió d’Estudis de Postgrau, en la seua reunió del dia 12 de juny, va acordar, de conformitat amb l’article 5 de la Normativa de doctor honoris causa, sometre a informació de la comunitat universitària les propostes de concessió del títol de doctor “honoris causa” de la Universitat de València següents:

  En Josep Massot i Muntaner (Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació)

  En Paul Preston (Facultat de Geografia i Història)

  N’Amelia Valcárcel (a proposta del Sr. Rector)

  Na Saskia Sassen (a proposta del Sr. Rector)

  D’acord amb l’establert a l’article 2 del mateix Reglament, acorda sol·licitar al Rector el recolzament a la proposta següent:

  En Josep Fontana i Lázaro (Facultat de Geografia i Història) 

  Alhora us faig avinent que l’expedient per a la seua consulta, fins a les 14 hores del 16 de juliol pròxim, es troba dipositat a la Unitat de Gestió de Tercer Cicle, Av/ Blasco Ibáñez, nº 13 (Edifici Rectorat).

   

 • Cursos Formació Transversal

  26/05/15

  Nova Edició Matrícula Activitats Formació Transversal Doctorands R.D. 99/2011

  Vos informem que ja es trova oberta la nova  inscripció a la nova convocatòria d'Accions Formatives Transversals de Postgrau d'aquest curs 2014-15.

  Inici inscripció: 27 de  maig a les 11 hores

  Final inscripció: 3 de juny a les 14 hores

   

  Si tens alguna incidència en la inscripció, pots omplir el formulari d'inscripció amb les teues dades personals seleccionant la/les acció/ns formativa/es que vols cursar i donar-li a “ENVIAR” al final del formulari.

   

  Recorda que la Universitat de València sempre que ha de comunicar-se per mail amb tu  ho fa a través del teu compte de correu @alumni.uv.es

  No deixes d'accedir periòdicament a aquest per a rebre notificacions al respecte

  Informació Oferta i Horaris

  Instruccions inscripció Activitats Transversals

  Matrícula Activitats

 • Calendario extinción programas doctorado anteriores al R.D. 99/2011

  11/03/15

  Calendario Extinción Programas Doctorado anteriores al R.D. 99/2011

  Informamos que la subcomisión de doctorado en su reunión de 10 de marzo de 2015, de acuerdo con lo establecido en la disposición transitoria primera y segunda del Real Decreto 99/2011, modificado por el Real Decreto 534/2013, ha aprobado el siguiente calendario de extinción de los programas de doctorados anteriores al R.D. 99/2011,

  1.      Programas de doctorado regulados por los RD 778/98 y R.D. 56/2005:

  Los doctorandos y doctorandas de estos dos Reales Decretos pueden presentar y defender la tesis doctoral hasta el 11 de febrero de 2016 (deberá iniciar los trámites del depósito de tesis en el ORP correspondiente con anterioridad al 2 de noviembre de 2015).

  2.      Programas de doctorado regulados por el RD 1393/2007 :

  Los doctorandos y doctorandas de este Real Decreto pueden presentar y defender la tesis doctoral hasta el 30 de septiembre de 2017 (deberá iniciar los trámites del depósito de tesis en el ORP correspondiente con anterioridad al 1 de junio de 2017). 

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord