• feriapostgrau

  28/11/16

  Assistència a la Fira de Postgrau de Perú

  Dins de la seva política d'internacionalització, la Universitat de València ha participat en la III Fira President de la República del Perú, celebrada en Cusco els dies 25 i 26 de novembre. El vicerector d'Estudis de Postgrau, acompanyat per una delegació del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació i del Servei d'Estudiants, ha estat present juntament amb els representants d'altres seixanta-dos institucions d'educació superior i ambaixades de tot el món.

  Segons les dades de l'organització, més de 4.000 estudiants s'han acostat durant aquests dos dies al Centre de Convencions de Cusco per conèixer de primera mà l'oferta de postgrau de les universitats participants. Per l'estand de la Universitat de València han passat més de 700 d'aquests estudiants interessats a estudiar en la nostra institució.

  Les beques del Programa Nacional de Beques i Crèdit Educatiu (PRONABEC) del govern del Perú tenen com a objecte finançar la formació dels seus joves graduats i graduades oferint-los la possibilitat d'obtenir un títol de postgrau en universitats estrangeres de prestigi.

  Per a més informació sobre el programa, www.pronabec.gob.pe

 • CARNETS

  10/10/16

  Novetats en l'emissió de Carnets Universitaris

  L’emissió dels carnets universitaris es realitzarà en les sucursals del Banc de Santander (entitat col·laboradora de la UV) als tres campus de la Universitat. Per a més informació clica ací.

 • Llista d'Espera

  07/10/16

  Resolució Llista d'Espera

  Podeu trobar el resultat del procés d'admissió de la llista d'espera de la fase I i llista d'espera en fase II consultant els llistats aquí

 • ordinadors

  05/10/16

  Últimes places de màsters oficials

  Vols estudiar un màster oficial? Encara estàs a temps!

  Oberta la matrícula de les últimes places de màster oficial de la Universitat.

  Més informació ací

 • Admissió

  22/09/16

  RESOLUCIÓ/ADIMISSIÓ FASE II

  Podeu trobar el resultat del procés d'admissió en fase II consultant els llistats aquí

   

   

   

   

 • Ampliació

  21/07/16

  AMPLIACIÓ TERMINI D'AUTOMATRÍCULA-FASE I

  El termini d'automatrícula de la Fase I a estudis de màster queda ampliat fins al 25/7/2016 a les 24:00h.

 • MatrAssist

  07/07/16

  Informació Matrícula Assistida Màster

  Pròxima l'obertura del termini d'automatrícula, recomanem consultar el document annex, en el que s'informa del lloc i dates de matrícula assistida per Centre. Esta informació serà útil en el cas que en el procés d'automatrícula es produïra algun problema o resultara impossible realitzar-lo per falta de mitjans electrònics.

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 • Sessions

  29/04/16

  Sessions Informatives Màsters Oficials curs 2016/2017

  El Vicerectorat d'Estudis de Postgrau ha organitzat unes sessions informatives dirigides a difondre, entre els nostres estudiants i estudiantes d'últim curs de grau o llicenciatura, l'oferta de màsters oficials del pròxim curs 2016-2017.

  Les sessions seran les següents:

  Campus Lloc Data Hora
  Blasco Ibáñez Saló d'Actes F. Filologia Dimarts, 10 de Maig 11:30
  Blasco Ibáñez Saló d'Actes F. Filologia Dimarts, 10 de Maig 16:00
  Burjassot-Paterna

  Sala Charles Darwin,

  (Aulari Interfacultatiu)

  Dimecres, 11 de Maig 11:30
  Burjassot-Paterna

  Sala Charles Darwin,

  (Aulari Interfacultatiu)

  Dimecres, 11 de Maig 16:00
  Tarongers Aula 101, Aulari Sud Dijous, 12 de Maig 11:30
  Tarongers Aula 101, Aulari Sud Dijous, 12 de Maig 16:00

  Les sessions seran presentades pel Vicerector d'Estudis de Postgrau hi  intervindran els directors dels màsters de cadascun dels campus, que realitzaran una breu presentació dels aspectes més rellevants d'aquests estudis (perfil de l'estudiant al qual va dirigit, aspectes més característics del títol i àmbits d'inserció laboral).

  Per a més informació de l'Ordre d'Intervenció:

 • Preinscripció Màster

  14/03/16

  Admissió a Estudis de Màster curs 2016-2017

  La Universitat de València ha iniciat el procés de preinscripció als màsters universitaris oficials per al curs acadèmic 2016-2017 el  dia 8 de març de 2016.
  El període de sol.licituds romandrà obert des del 8 de març fins al 15 de juny de 2016 per a la primera fase de preinscripció i del 16 de juny fins al 1 de setembre de 2016, per a la segona fase. 
   
  Instruccions i requisits de la convocatòria 2016-2017
  http://go.uv.es/RAX5c2H
   
  Oferta Màsters 2016-2017
  http://go.uv.es/Fw0izZQ 

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies