• 12/02/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Correcció en relació a la Resolució del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica amb la relació de totes les sol·licituds admeses a tràmit, la relació de les sol·licituds a les quals s'ha requerit subsanament, i la relació de sol·licituds excloses, amb expressió de la causa d'exclusió. Els sol·licitants hauran de presentar, dins del termini de deu dies, a comptar des del día següent a la data de publicació d'aquesta resolució, la documentació preceptiva que complete la sol·licitud, o les al·legacions que estimen oportunes. La nova data de finalització del termini de presentació de reclamacions i/o al·legacions: 18 de febrer de 2016.

 • El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  03/02/16

  INVESTIGAR AMB EMPRESES: Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa

  El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  [Llegir més]

 • S'ha fet pública la convocatòria 2016 per a la concessió d’ajudes corresponents a la Convocatòria Reptes-Col·laboració del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació.

  29/01/16

  Convocatòria Projectes Reptes-Col·laboració 2016. Pla estatal 2013-2016.

  Ajudes destinades a afavorir la creació de projectes de desenvolupament experimental entre empreses, agrupacions i associacions (coordinadors) i organismes de recerca, per a promoure el desenvolupament de noves tecnologies, l’aplicació empresarial de noves idees i tècniques i contribuir a la creació de nous productes i serveis. La universitat pot participar subcontractada o com a beneficiària d’ajuda a costos marginals en projectes liderats per empresa. Termini de presentació de sol·licituds: des del 9 de febrer fins al 7 de març de 2016, a les 15:00.

  [Llegir més]

 • Finançament d'estades que afavorisquen i incentiven la mobilitat de joves doctors, que s'hagen incorporat recentment a la carrera docent i investigadora

  15/01/16

  Estades de mobilitat en l'estranger "José Castillejo" para joves doctors.

  L'objectiu es finançar estades que afavorisquen i incentiven la mobilitat de joves doctors, que s'hagen incorporat recentment a la carrera docent i investigadora i mantinguen una vinculació contractual com a professors i investigadors amb els seus centres d'adscripció. Els centres per als quals se sol·licite l'estada de mobilitat hauran d'estar situats en l'estranger i seran universitats i centres d'investigació altament competitius en l'àrea científica del candidat. Termini de presentació: des del 14 gener 2016 fins al 04 febrer 2016 a les 14:00.

 • Realització d'estades en l'estranger en una actuació dirigida a propiciar la mobilitat amb finalitats d'actualització permanent.

  15/01/16

  Estades de professors i investigadors sènior en centres estrangers, inclòs el Programa "Salvador de Madariaga"

  Realització d'estades en l'estranger en una actuació dirigida a propiciar la mobilitat amb finalitats d'actualització permanent. Els centres per als quals se sol·licite l'estada de mobilitat hauran d'estar situats en l'estranger i seran universitats i centres d'investigació altament competitius en l'àrea científica del candidat. Termini de presentació: des del 14 gener 2016 fins al 04 febrer 2016 a les 14:00.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys

  22/12/15

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  S'ha llançat la VII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. La Universitat de València participa per segon any consecutiu com a Centre del Programa YUZZ.

  [Llegir més]

 • INV_POSTDOC2015

  04/12/15

  Ajudes de caràcter postdoctoral dins del marc del Campus d’Excel·lència Internacional "VLC-CAMPUS"

  La convocatòria és la concessió de 6 ajudes per a completar la formació de personal investigador doctor i enfortir la seua internacionalització mitjançant la seua contractació per al desenvolupament d’un projecte d’investigació en una universitat o centre d’investigació radicat fora d’Espanya i rellevant a l’ àmbit internacional.

 • Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  03/12/15

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució de 20 de novembre de 2015 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i s’aproven las bases que en regiran la concessió.

 • Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic

  19/11/15

  Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic 2015

  Amb la finalitat d’afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l’activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València convoca ajudes a la investigació del Programa Propi d’Ajudes a la Investigació.

 • CONCURSO 5U CV STARTUP

  12/11/15

  II EDICIÓ DELS PREMIS “CONCURSO 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord