• Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  15/04/15

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de 14 d’abril de 2015 del rectorat de la universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS” sorgida del conveni subscrit entre els campus d’excel·ència internacional “ANDALUCIA TECH” i “VLC/CAMPUS” i la Universitat de California a Berkeley, i s’aproven las bases que en regiran la concessió. (Data de publicació: 15/04/2015)

 • Edifici Rectorat

  30/03/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic – Subprograma A, per a la realització de projectes d‘investigació traslacional en cooperaciónentre investigadors de la UV i investigadors de l'IIS INCLIVA

  El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, òrgan competent per a resoldre la Convocatòria del programa VLC-Bioclínic. Subprograma A. Projectes de Cooperació en Investigació Traslacional (resolució de 28 de novembre de 2014 del Rectorat de la UV) publicada l'1 de desembre de 2014 i d'acord a l'informe d'avaluació remés per la Comissió Mixta d'Avaluació, i després de finalitzar el període d'al·legacions, dicta RESOLUCIÓ DEFINITIVA d'ajudes concedides i denegades. (Data de publicació: 30/03/2015)
  La resolució de concessió DEFINITIVA, amb la relació de les ajudes concedides i denegades es troba publicada en les pàgines web:

 • Edifici Rectorat

  30/03/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC_Biomed, per a la realització d'activitats preparatòries de projectes coordinats entre investigadors de la UV i investigadors/professionals de l'Hospital La Fe

  Reunida la Comissió Mixta d'Avaluació de la Convocatòria 2014 per a la realització d'activitats preparatòries de projectes coordinats entre investigadors de la Universitat de València i investigadors / professionals de l'Hospital Universitari i Politècnic / Institut d'Investigació Sanitària La Fe, per a l'avaluació dels projectes presentats, i finalitzat el termini de presentació d'al·legacions, l'òrgan col·legiat instructor de la convocatòria acorda publicar la RESOLUCIÓ DEFINITIVA d'ajudes concedides i denegades. (Data de publicació: 30/03/2015)
  La resolució de concessió DEFINITIVA de les ajudes concedides i denegades es troba publicada en les pàgines web:

 • Rectorat - Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  27/03/15

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2015 - II

  Resolució de 29 de desembre de 2014 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i  s’aproven les bases que en regiran la concessió.

  -1. Ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels Programes de Formació de Personal Investigador de caràcter predoctoral del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.
  -2. Ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d’investigació.
  -3. Ajudes per a estades temporals d’Investigadors Convidats, en el marc del Subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.
  -4. Ajudes per a la participació en grans iniciatives de la UE i l’elaboració de projectes europeus d’investigació.

   

  • Publicats els LLISTATS DEFINITIUS de les convocatories "Ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels Programes de Formació de Personal Investigador de caràcter predoctoral del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica." i "Ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d'investigació" (Data de publicació: 27/03/2015)
 • Rectorado

  27/01/15

  Convocatoria d'Ajudes Predoctorals "Atracció de Talent" (2015)

  Resolució de 27 d'octubre de 2014 del Recorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS.

  • Publicats els LLISTATS DEFINITIUS de sol·licitants admesos, i de sol·licituds desestimades (Data de publicació: 27/01/2015)
 • Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS

  20/01/15

  Convocatòria de la Universitat de València, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS (2015)

  Convocatòria de la Universitat de València, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS, per a la concessió d'ajudes per a projectes coordinats entre personal investigador pertanyent als microclusters d'investigació de VLC/CAMPUS i empreses.

  L'objecte de la present convocatòria és la concessió d'ajudes per a projectes coordinats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, entre personal investigador dels Microclusters d'Investigació de VLC/CAMPUS i empreses, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. València, International Campus of Excellence.

   

  El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de febrer de 2015.

 • Edifici Rectorat

  25/11/14

  Convocatoria d'Ajudes per a Accions Especials d’Investigació.

  Resolució de 24 de novembre de 2014 del Rectorat de la Universitat de València  per la qual es convoquen Ajudes per a Accions Especials d’Investigació.

  Les ajudes estan destinades al finançament de projectes d'investigació presentats per la Universitat de València a les diferents convocatòries de Projectes d’Investigació de l’administració estatal o autonòmica, avaluats positivament i que no hagen rebut finançament.

 • Rectorado

  03/09/14

  Convocatòria del Ministeri d’Economia i Competitivitat de projectes d’I+D (Excel·lència i Reptes Investigació) per a l’any 2014

  En el BOE de 8 d’agost de 2014 s’han publicat, de conformitat amb la nova estructura del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2013-2016, les convocatòries per a projectes del Subprograma Estatal de Generació de Coneixement (Excel·lència) i del Programa Estatal de Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat (Reptes Investigació) per a l’any 2014.

   

  La convocatòria de R+D Excel·lència, a la que es destinen 125,5 milions d’euros, té com a finalitat finançar projectes d’investigació experimentals o teòrics d’alta qualitat sense orientació temàtica predefinida. Aquestos projectes tenen com a objectiu principal d’obtenir resultats que suposen un avanç significatiu en el coneixement i que tinguen un alt impacte cientificotècnic, internacional, social o econòmic.

   

  Pel seu torn, la convocatòria de R+D Orientada als Reptes de la Societat disposa de 244 milions d'euros, als quals cal afegir-ne 20,5 d'una nova modalitat, Projectes de R+D+I per a joves investigadors sense vinculació o amb vinculació temporal. Té la finalitat de finançar projectes de recerca, experimentals i teòrics, els objectius dels quals contribuïsquen a resoldre qualsevol aspecte recollit en els vuit grans reptes de la societat identificats en l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i d’Innovació.

   

 • Rectorado

  05/06/14

  Convocatòries de Projectes d'Investigació Precompetitius i d'Adquisicó d'Equipament Científic 2014

  Publicació dels llistats provisionals de sol·licituds admeses, pendent de subsanament i denegades de les Convocatòries de Projectes d'Investigació Precompetitius i d'Adquisició d'Equipament Científic, del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. (Data de Publicació: 5 de juny de 2014)

  La documentació per al subsanament de les sol.licituds o les reclamacions s'hauran de presentar, mitjançant la seu electrònica, dins del termini de 10 dies naturals a partir de la data de publicació del present llistat (El termini finalitza a les 23:59 hores del dia 15 de juny de 2014)

 • edificio

  04/06/14

  Convocatòria d'estades de mobilitat en centres estrangers del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports

  Amb data 2 de juny de 2014, s'ha publicat en el BOE la Convocatòria d'Estades de mobilitat en centres estrangers del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, que inclou les següents modalitats:

  -Estades de mobilitat de professors e investigadors seniors en centres estrangers, inclós el "Programa Salvador de Madariaga" (2014)

  -Estades de mobilitat "José Castillejo" per a joves doctors (2014).

  Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juny a 24 de juny (14:00 h).

  Una vegada finalitzat aquest termini, la Universitat de València validarà telemàticament les sol·licituds presentades pels seus professors i investigadors.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord