• 27/06/17

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Llegir més]

 • 23/06/17

  Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  I edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • 23/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini de presentació de documentació de la fase de selecció de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • 20/06/17

  Convocatòria d'ajudes per a la realització de projectes de recerca industrial 2017

  S'ha publicat la convocatòria d’ajudes per a la realització de projectes de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions en el marc de l’Acció Estratègica d’Economia i Societat Digital, AEESD. La convocatòria s’estructura a través del següents subprogrames: Subprograma «Impuls Tecnològic» i Subprograma «EUREKA».

 • 20/06/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Ampliació del termini màxim per a resoldre i notificar de la convocatoria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral (2017).

 • 14/06/17

  Convocatòries de Projectes de R+D Excel·lència i Reptes 2017

  S'han publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat els extractes de les resolucions de la Secretaria d'Estat de R+D+i per les quals s'aproven les convocatòries 2017 de projectes de R+D Excel·lència i Reptes: Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, i Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

 • 01/06/17

  El Govern aprova 370 milions d'euros per a projectes de recerca ‘I+D Excel·lencia’ e ‘I+D+i Reptes’

  El Consell de Ministres ha autoritzat la concessió de 370 milions d'euros per a les dues principals convocatòries de projectes de recerca a Espanya. La convocatòria de ‘I+D Excel·lència’ està dotada amb un pressupost de 125,5 milions d'euros, mentre que ‘I+D+i Reptes-Recerca’ comptarà amb 244 milions d'euros.

 • 26/05/17

  The Human Resources Strategy for Researchers

  La Universitat de València està en procés de reconeixement per la Comissió Europea, a través de EURAXESS-Research in Motion, amb el segell "HR Excellence in Research"

 • 04/05/17

  Institut de Salut Carlos III. Concessió de subvencions de l'Acció Estratègica en Salut

  Resolució de 20 d'abril de 2017, de l'Institut de Salut Carlos III, per la qual s'aprova la convocatòria corresponent a l'any 2017 de concessió de subvencions de l'Acció Estratègica en Salut 2013-2016, del Programa Estatal de Recerca Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

 • 03/05/17

  Estades de personal docent i investigador - Convocatoria 2017

  Relació definitiva de sol·licituds concedides i denegades en el procediment per a la distribució pressupostària per a el finançament d'estades de personal docent i investigador.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies