• Normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral

  30/12/16

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2017.

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València, dins el Programa Propi d'Ajudes a la Investigació i les accions de millora científica contemplades en el marc del subprograma «Atracció de Talent» del Campus d'Excel·lència Internacional (VLC-CAMPUS) per a la incorporació d'investigadors a nivell pre i postdoctoral, fa públiques les normes de la convocatòria per a 2017 de concessió d'ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral.

 • Servei d’Investigació Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

  29/12/16

  Procediment d'assignació pressupostària per al finançament parcial de l'organització de congressos científics i tecnològics en l'any 2016

  Amb la finalitat d'afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l'activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València inicia el procediment de distribució de una partida econòmica del Programa Pressupostari 5 «Promoció de la Investigació i la Tecnologia» que es consigna al Pressupost de la Universitat de València per a l'any 2016 per al finançament parcial de les despeses d'organització de congressos científics i tecnològics.

 • 23/12/16

  Bases reguladores de la concessió de subvencions del Programa per a la Promoció de la Recerca Científica, el Desenvolupament tecnològic i la Innovació a la Comunitat.

  S'estableixen les bases reguladores de la concessió de subvencions del Programa per a la Promoció de la Investigació Científica, el Desenvolupament tecnològic i la Innovació, i s'enquadraran en els següents subprogrames: A) Subprograma de recursos humans dedicats a activitats de I+D+i. B) Subprograma per a la consolidació i enfortiment de projectes i grups de I+D+i. C) Subprograma d'internacionalització de la investigació i de la divulgació de la ciència. D) Subprograma per a la Promoció i Dinamització dels parcs científics de les universitats públiques valencianes.

 • 22/12/16

  Convocatòria 2016 de l'Agència Estatal d'Investigació d'ajudes per a contractes Juan de la Cierva

  Comunicació de 19 de desembre de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a les directores i directors de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2016 de l'Agència Estatal d'Investigació d'ajudes per a contractes «Juan de la Cierva-formació», «Juan de la Cierva-incorporació» i «Personal Tècnic de Suport»

 • Convocatòries del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016: Accions Especials d’Investigació

  20/12/16

  Convocatòria d'Accions Especials d'Investigació del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució d’1 de juny de 2016 del Rectorat de la Universitat de València per la qual s’inicia el procediment de distribució del programa pressupostari 5 “Promoció de la Investigació i la Tecnologia” del pressupost de la Universitat de València per a l’any 2016: Accions Especials d’Investigació. Resolució definitiva amb les sol·licituds admeses i denegades.

 • Eurorecerca 1486: Primera convocatòria d'ENI CBCMED (anunci preliminar)

  14/12/16

  Eurorecerca 1486: Primera convocatòria d'ENI CBCMED (anunci preliminar)

  Informació preliminar sobre la propera convocatòria del programa europeu ENI CBCMED.

  [Llegir més]

 • 12/12/16

  Convocatòria 2016 de l'Agència Estatal d'Investigació d'ajudes per a contractes Ramón y Cajal

  Comunicació de 2 de desembre de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a les directores i directors de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2016 d'ajudes per a contractes «Ramón y Cajal» de l'Agència Estatal d'Investigació.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys

  02/12/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. AMPLIACIÓ del termini d'inscripció fins al 14 de desembre de 2016.

  [Llegir més]

 • 30/11/16

  La Universitat de València participa a la fira de transferència de coneixement DESTACA 2016

  La Universitat de València va participar el dijous passat en la Fira Destaca 2016 celebrada en Vila-real, amb l’objectiu de crear sinergies i promoure la transferència de coneixement entre empreses i organismes de recerca.

  [Llegir més]

 • La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018.

  24/11/16

  Ajudes de mobilitat en el marc del programa “Becas Iberoamérica - Santander Investigación"

  La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018, amb el qual es pretén promoure la mobilitat i intercanvi de joves professors i investigadors i alumnes de doctorat entre universitats i centres d’investigació iberoamericans. Baremació definitiva y relació de definitiva de sol·licituds concedides i denegades.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies