• Cooperació per a optimitzar l’ús racional de l’aigua.

  28/04/16

  El Grup Aigües de València es reuneix amb investigadors de la Universitat de València

  El pròxim 28 d’abril tindrà lloc, en el Parc Cientifíc de la Universitat de València, una Trobada Tecnològica entre el Grup Aigües de València i investigadors de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre les parts.

  [Llegir més]

 • Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  25/04/16

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució de 20 de novembre de 2015 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i s’aproven las bases que en regiran la concessió. Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels programes de formació de personal investigador de caràcter predoctoral (25.04.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d'Investigació (13.04.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades temporals d'investigadors convidats (07.04.16).

 • Valoritza i Transfereix

  05/04/16

  Convocatoria d'ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del programa “Valoritza i Transfereix” 2015

  Amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració de dits resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic, el Rectorat de la Universitat de València convoca el Programa VALORITZA I TRANSFEREIX - Resolució definitiva de la Convocatòria.

 • Convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes.

  23/03/16

  Convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes.

  S'han publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat els extractes de les resolucions de la Secretaria d'Estat de I+D+i per les quals s'aproven les convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes. • Projectes de I+D, Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència. • Projectes de I+D+I, Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

 • 22/03/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Resolució de 22 de març de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, per la qual es publica la relació definitiva de sol·licituds preseleccionades i no preseleccionades de la convocatòria d'Ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral, en el marc del subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS, publicada per Resolució de 20 de novembre de 2015 d'aquest Vicerectorat.

 • Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  10/03/16

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de març de 2016 del rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS”.

 • VLC_Biomed - 2015

  10/03/16

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015, el qual pretén estimular col·laboracions en I+D+i entre investigadors/professionals de la Universitat de València i l’Hospital/IIS La Fe - Resolució de concessió definitiva dels Subprogrames A i B.

  [Llegir més]

 • “The Journey” és una escola d'estiu internacional, d'entre 5 i 3 setmanes de durada, organitzada per Climate KIC.

  19/02/16

  Escola d'estiu de Climate-KIC “The Journey”

  “The Journey” és una escola d'estiu internacional, d'entre 5 i 3 setmanes de durada, organitzada per Climate KIC amb l'objectiu d'oferir a estudiants de postgrau la possibilitat de convertir-se en la pròxima generació de líders de la innovació entorn del canvi climàtic.

  [Llegir més]

 • 17/02/16

  Ajudes per a grups d'investigació per a la captació de projectes europeus. Convocatoria 2016

  Acord de la direcció general d'universitat, investigació i ciència, pel que es requerix l'esmena de les sol·licituds d'ajudes per a la captació de projectes europeus o altres programes d'àmbit internacional, presentades a l'empara de l'orde 6/2015, de 9 de setembre, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Data límit d'esmena: 27 de febrer de 2016

 • El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  03/02/16

  INVESTIGAR AMB EMPRESES: Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa

  El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord