• Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016: Accions Especials d’Investigació, i Manteniment o substitució de l’instrumental científic.

  23/09/16

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució d’1 de juny de 2016 del Rectorat de la Universitat de València per la qual s’inicia el procediment de distribució del programa pressupostari 5 “Promoció de la Investigació i la Tecnologia” del pressupost de la Universitat de València per a l’any 2016: Accions Especials d’Investigació, i Manteniment o substitució de l’instrumental científic. Actualitzat el termini de presentació de sol·licituds de la Convocatoria de Manteniment o substitució de l’instrumental científic, la data final de presentació de sol·licituds serà el 3 d'octubre de 2016.

 • 19/09/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Resolució de 14 de setembre de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, per la qual es publica la baremació definitiva i la relació prioritzada de les sol·licituds preseleccionades de la convocatòria d'Ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS, publicada per Resolució de 20 de novembre de 2015 d'aquest Vicerectorat. Nou llistat prioritzat de les sol·licituds preseleccionades que han quedat en reserva, per a la concessió de les substitucions de les renuncies presentades.

 • Convocatòria d'Ajudes de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues

  31/08/16

  Convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències l'any 2016

  La Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues convoca ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències realitzats per entitats públiques o privades sense finalitats de lucre, en règim de concurrència competitiva.

 • Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia

  05/08/16

  Convocatòria d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació 2016

  La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) finança, a través d'aquesta convocatòria, projectes de divulgació i comunicació de la ciència que acosten la recerca, la tecnologia i la innovació als ciutadans. El pressupost d'aquesta convocatòria pública, l'única d'aquestes característiques a nivell nacional, és 3.250.000 euros.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys

  13/07/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Llegir més]

 • 13/07/16

  VIII Escola MOTIVEM per a la motivació emprendedora en el aula.

  VIII Edició de l’Escola MOTIVEM amb l’objectiu de facilitar la motivació de l’esperit emprenedor en l’aula al professorat de la Universitat de València, impulsant la generació d’idees emprenedores en equip entre l’alumnat. Es convoca dins del marc del programa “Emprèn +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT. L’inici de l’escola comença l’11 de juliol de 2016 i finalitza el 15 de juliol de 2016.

 • 5U CV UNIVERSITY JUNIOR INTERNATIONAL ENTREPRENEURS 2016

  12/07/16

  I Edició programa University Junior International Entrepreneurs

  Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2016 per a emprenedors de la Universitat de València, convocat dins del programa "Emprèn +" del vicerectorat d’Investigació i Política Científica, y a través de la Fundació Universitat - Empresa, ADEIT.

 • CONCURSO 5U CV STARTUP

  01/07/16

  III Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 • Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència

  27/06/16

  Convocatòria d'accions de dinamització Xarxes d'Excel·lència 2016

  Resolució de la Secretaria d'Estat d'Investigació per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2016 d'ajudes a les accions de dinamització Xarxes d'Excel·lència en els següents tipus: Xarxes Temàtiques, Xarxes CONSOLIDER i Xarxes Estratègiques.

  [Llegir més]

 • Programa VLC-Bioclínic: Subprograma B

  15/06/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016 – Subprograma B

  Obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2016, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l'INCLIVA. Realització de projectes col·laboratius innovadors.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies