• CONCURSO 5U CV STARTUP

  05/10/15

  II EDICIÓ DELS PREMIS “CONCURSO 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 • Subvencions per a promoure la cultura de defensa

  05/10/15

  Subvencions per a promoure la cultura de defensa

  L'objectiu es impulsar la realització de les activitats de foment i difusió de la cultura de defensa que promoguen el coneixement de la Defensa com a element essencial per a garantir la seguretat i el benestar d'Espanya i dels espanyols, amb la finalitat de que la societat espanyola conega, valore i s'identifique amb la seua història i amb l'esforç solidari mitjançant el qual les Forces Armades salvaguarden els interessos nacionals.

 • Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016

  02/10/15

  Ajudes corresponents al Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat - Modalitat 3: “Projectes R+D+i per a joves investigadors sense vinculació o amb vinculació temporal”.

  La Convocatòria Reptes 2015 té per finalitat finançar projectes de recerca, tant experimentals com a teòrics, els objectius dels quals contribuïsquen a resoldre qualsevol aspecte arreplegat en els vuit grans reptes de la societat, identificats en l'Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i de Innovació

 • VLC - HEALTH

  25/09/15

  VALENCIA - HEALTH ECOSYSTEM, una ciutat europea compromesa amb la innovació en vida saludable i envelliment actiu (15 d'octubre 2015).

  Iniciativa promoguda per la Universitat de València, el Parc Científic de la Universitat de València, i l'Institut d'Investigació en Salut INCLIVA, com una plataforma estable per a la col·laboració dels principals actors del sistema d'innovació en l'assistència sanitària i social i el benestar en l'àrea metropolitana de València i convidem totes les organitzacions i empreses vinculades a unir-se a aquesta iniciativa.

 • I+D+i

  23/09/15

  Ajudes per a la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana per a 2016

  S'aproven les bases reguladores de les ajudes i la seua convocatòria, que s'inclouen com a annexos en l'Ordre 6/2015 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  [Llegir més]

 • Projectes Explora 15

  09/09/15

  Convocatoria per a Projectes Explora 2015

  Els projectes Explora han sigut dissenyats per a finançar l'exploració d'idees heterodoxes i radicalment innovadores. Promouen l'execució de projectes d'investigació bàsica o tecnològica que els seus resultats puguen representar un avanç significatiu del coneixement, mitjançant el plantejament i desenvolupament de nous enfocaments o metodologies inassolibles d'una altra manera.

 • VLC-Bioclínic

  07/09/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic – Subprograma B

  Realització d’acciones preparatòries de nous projectes d'investigació en cooperació entre investigadors de la Universitat de València i de l’INCLIVA - RESOLUCIÓ DEFINITIVA

 • Programa Nacional de Biomedicina

  04/09/15

  Ajudes per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències

  L'objecte es la convocatòria d'ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències realitzats per entitats públiques o privades sense finalitats de lucre, en règim de concurrència competitiva, en el marc del Programa Nacional de Biomedicina.

 • Programa

  27/07/15

  Convocatoria d'Ajudes Predoctorals "Atracció de Talent" (2015)

  Resolució de 27 d'octubre de 2014 del Recorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS.

 • Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  07/07/15

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de 14 d’abril de 2015 del rectorat de la universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS”.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord