• Edifici Rectorat

  30/03/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic – Subprograma A, per a la realització de projectes d‘investigació traslacional en cooperaciónentre investigadors de la UV i investigadors de l'IIS INCLIVA

  El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, òrgan competent per a resoldre la Convocatòria del programa VLC-Bioclínic. Subprograma A. Projectes de Cooperació en Investigació Traslacional (resolució de 28 de novembre de 2014 del Rectorat de la UV) publicada l'1 de desembre de 2014 i d'acord a l'informe d'avaluació remés per la Comissió Mixta d'Avaluació, i després de finalitzar el període d'al·legacions, dicta RESOLUCIÓ DEFINITIVA d'ajudes concedides i denegades. (Data de publicació: 30/03/2015)
  La resolució de concessió DEFINITIVA, amb la relació de les ajudes concedides i denegades es troba publicada en les pàgines web:

 • Edifici Rectorat

  30/03/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC_Biomed, per a la realització d'activitats preparatòries de projectes coordinats entre investigadors de la UV i investigadors/professionals de l'Hospital La Fe

  Reunida la Comissió Mixta d'Avaluació de la Convocatòria 2014 per a la realització d'activitats preparatòries de projectes coordinats entre investigadors de la Universitat de València i investigadors / professionals de l'Hospital Universitari i Politècnic / Institut d'Investigació Sanitària La Fe, per a l'avaluació dels projectes presentats, i finalitzat el termini de presentació d'al·legacions, l'òrgan col·legiat instructor de la convocatòria acorda publicar la RESOLUCIÓ DEFINITIVA d'ajudes concedides i denegades. (Data de publicació: 30/03/2015)
  La resolució de concessió DEFINITIVA de les ajudes concedides i denegades es troba publicada en les pàgines web:

 • Rectorat - Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  27/03/15

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2015 - II

  Resolució de 29 de desembre de 2014 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i  s’aproven les bases que en regiran la concessió.

  -1. Ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels Programes de Formació de Personal Investigador de caràcter predoctoral del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.
  -2. Ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d’investigació.
  -3. Ajudes per a estades temporals d’Investigadors Convidats, en el marc del Subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.
  -4. Ajudes per a la participació en grans iniciatives de la UE i l’elaboració de projectes europeus d’investigació.

   

  • Publicats els LLISTATS DEFINITIUS de les convocatories "Ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels Programes de Formació de Personal Investigador de caràcter predoctoral del Vicerectorat d’Investigació i Política Científica." i "Ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d'investigació" (Data de publicació: 27/03/2015)
 • Rectorado

  27/01/15

  Convocatoria d'Ajudes Predoctorals "Atracció de Talent" (2015)

  Resolució de 27 d'octubre de 2014 del Recorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS.

  • Publicats els LLISTATS DEFINITIUS de sol·licitants admesos, i de sol·licituds desestimades (Data de publicació: 27/01/2015)
 • Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS

  20/01/15

  Convocatòria de la Universitat de València, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS (2015)

  Convocatòria de la Universitat de València, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS, per a la concessió d'ajudes per a projectes coordinats entre personal investigador pertanyent als microclusters d'investigació de VLC/CAMPUS i empreses.

  L'objecte de la present convocatòria és la concessió d'ajudes per a projectes coordinats, amb clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, entre personal investigador dels Microclusters d'Investigació de VLC/CAMPUS i empreses, en el marc del Campus d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS. València, International Campus of Excellence.

   

  El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 19 de febrer de 2015.

 • Edifici Rectorat

  25/11/14

  Convocatoria d'Ajudes per a Accions Especials d’Investigació.

  Resolució de 24 de novembre de 2014 del Rectorat de la Universitat de València  per la qual es convoquen Ajudes per a Accions Especials d’Investigació.

  Les ajudes estan destinades al finançament de projectes d'investigació presentats per la Universitat de València a les diferents convocatòries de Projectes d’Investigació de l’administració estatal o autonòmica, avaluats positivament i que no hagen rebut finançament.

 • Rectorado

  03/09/14

  Convocatòria del Ministeri d’Economia i Competitivitat de projectes d’I+D (Excel·lència i Reptes Investigació) per a l’any 2014

  En el BOE de 8 d’agost de 2014 s’han publicat, de conformitat amb la nova estructura del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2013-2016, les convocatòries per a projectes del Subprograma Estatal de Generació de Coneixement (Excel·lència) i del Programa Estatal de Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat (Reptes Investigació) per a l’any 2014.

   

  La convocatòria de R+D Excel·lència, a la que es destinen 125,5 milions d’euros, té com a finalitat finançar projectes d’investigació experimentals o teòrics d’alta qualitat sense orientació temàtica predefinida. Aquestos projectes tenen com a objectiu principal d’obtenir resultats que suposen un avanç significatiu en el coneixement i que tinguen un alt impacte cientificotècnic, internacional, social o econòmic.

   

  Pel seu torn, la convocatòria de R+D Orientada als Reptes de la Societat disposa de 244 milions d'euros, als quals cal afegir-ne 20,5 d'una nova modalitat, Projectes de R+D+I per a joves investigadors sense vinculació o amb vinculació temporal. Té la finalitat de finançar projectes de recerca, experimentals i teòrics, els objectius dels quals contribuïsquen a resoldre qualsevol aspecte recollit en els vuit grans reptes de la societat identificats en l’Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i d’Innovació.

   

 • Rectorado

  05/06/14

  Convocatòries de Projectes d'Investigació Precompetitius i d'Adquisicó d'Equipament Científic 2014

  Publicació dels llistats provisionals de sol·licituds admeses, pendent de subsanament i denegades de les Convocatòries de Projectes d'Investigació Precompetitius i d'Adquisició d'Equipament Científic, del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. (Data de Publicació: 5 de juny de 2014)

  La documentació per al subsanament de les sol.licituds o les reclamacions s'hauran de presentar, mitjançant la seu electrònica, dins del termini de 10 dies naturals a partir de la data de publicació del present llistat (El termini finalitza a les 23:59 hores del dia 15 de juny de 2014)

 • edificio

  04/06/14

  Convocatòria d'estades de mobilitat en centres estrangers del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports

  Amb data 2 de juny de 2014, s'ha publicat en el BOE la Convocatòria d'Estades de mobilitat en centres estrangers del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, que inclou les següents modalitats:

  -Estades de mobilitat de professors e investigadors seniors en centres estrangers, inclós el "Programa Salvador de Madariaga" (2014)

  -Estades de mobilitat "José Castillejo" per a joves doctors (2014).

  Termini de presentació de sol·licituds: 3 de juny a 24 de juny (14:00 h).

  Una vegada finalitzat aquest termini, la Universitat de València validarà telemàticament les sol·licituds presentades pels seus professors i investigadors.

 • Rectorado

  14/04/14

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica (Any 2014) (III)

  Resolució de 7 d'abril de 2014, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen diferentes ajudes a la inverstigació.

  1. Ajudes per a Projectes d'Investigació Precompetitius

  2. Ajudes per a l'adquisició i manteniment d'equipament cientíific

  EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS FINALITZA EL DIA 13 DE MAIG DE 2014 A LES 24 HORES.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord