• Programa

  27/07/15

  Convocatoria d'Ajudes Predoctorals "Atracció de Talent" (2015)

  Resolució de 27 d'octubre de 2014 del Recorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS.

 • VLC-Bioclínic

  24/07/15

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic – Subprograma B

  Realització d’acciones preparatòries de nous projectes d'investigació en cooperació entre investigadors de la Universitat de València i de l’INCLIVA - RESOLUCIÓ PROVISIONAL

 • Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  07/07/15

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de 14 d’abril de 2015 del rectorat de la universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS”.

 • Subvencions per al desenvolupament de projectes d'investigació en l'àrea de tràfic, mobilitat i seguretat vial

  07/07/15

  Subvencions per al desenvolupament de projectes d'investigació en l'àrea de tràfic, mobilitat i seguretat vial 2015

  L'objecte de la present resolució és la convocatòria en règim de concurrència competitiva de subvencions per a projectes d'investigació, desenvolupament i innovació en matèria de tràfic, mobilitat i seguretat vial.

 • Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic

  06/07/15

  Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic 2015

  Amb la finalitat d’afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l’activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València convoca ajudes a la investigació del Programa Propi d’Ajudes a la Investigació.

 • Concessió de les acreditacions i ajudes públiques de Centres y Unitats d'Excel·lència

  06/07/15

  Concessió de les acreditacions i ajudes públiques de «Centres d'Excel·lència Sever Ochoa» i de «Unitats d'Excel·lència María de Maeztu»

  L'objecte de l'ajuda és finançar les activitats necessàries per a la consecució dels objectius establits en els plans estratègics dels centres i programes estratègics d'investigació de les unitats, amb les excepcions que si escau puga incloure la resolució de concessió.

 • Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària

  06/07/15

  Subvencions a projectes d'investigació fonamental orientada i accions complementàries dins del Programa Estatal de R+D+I del Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació, 2013-2016

  L'objecte de la convocatòria és la concessió de subvencions a projectes d'investigació fonamental orientada i accions complementàries en el Repte de Seguretat i Qualitat Alimentària, Activitat Agrària Productiva i Sostenible, Sostenibilitat dels Recursos Naturals i Investigació Marina i Marítima.

 • Valoritza i Transfereix

  26/06/15

  Convocatoria d'ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del programa “Valoritza i Transfereix” 2015

  Amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració de dits resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic, el Rectorat de la Universitat de València convoca el Programa VALORITZA I TRANSFEREIX.

 • Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016

  24/06/15

  Ajudes corresponents al Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

  La Convocatòria Reptes 2015 té per finalitat finançar projectes de recerca, tant experimentals com a teòrics, els objectius dels quals contribuïsquen a resoldre qualsevol aspecte arreplegat en els vuit grans reptes de la societat, identificats en l'Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i de Innovació

 • Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016

  24/06/15

  Ajudes corresponents al Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència.

  La Convocatòria Excel·lència 2015, té per finalitat finançar projectes de recerca experimentals o teòrics d'alta qualitat sense orientació temàtica predefinida. Aquests projectes tenen com a objectiu principal l'obtenir resultats que suposen un avanç significatiu del coneixement i tinguen un alt impacte cientificotècnic, internacional, social o econòmic.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord