• 28/04/17

  Convocatòria per a la contractació de personal investigador postdoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2015

  Resolució per la qual s’accepten renuncies i es concedeixen noves ajudes.

 • 12/04/17

  Estades de personal investigador en formació - Convocatoria 2017

  Resolució per la qual es fa pública la relació definitiva de sol·licituds concedides.

 • 06/04/17

  Convocatòria 2017 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport d'ajudes per a infraestructures i equipament d'R+D+I PO FEDER 2014-2020

  Comunicació de 4 d'abril de 2017 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a les directores i els directors de departaments, instituts i estructures de recerca interdisciplinària relativa a la convocatòria 2017 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport d'ajudes per a infraestructures i equipament d'R+D+I PO FEDER 2014-2020.

 • 31/03/17

  Estades de personal docent i investigador - Convocatoria 2017

  Relació provisional de sol·licituds admeses i pendents d'esmena en el procediment per a la distribució pressupostària per a el finançament d'estades de personal docent i investigador.

 • 23/03/17

  VLC-BIOMED 2016 - Subprograma B: Resolució definitiva de la convocatòria

  Resolució definitiva, amb la relació de les ajudes concedides (Annex I) i denegades (Annex II), de la convocatòria de projectes d'innovació conjunts entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

 • 23/03/17

  VLC-BIOMED 2016 - Subprograma A: Resolució definitiva de la convocatòria

  Resolució definitiva, amb la relació de les ajudes concedides (Annex I) i denegades (Annex II), de la convocatòria de activitats preparatòries de projectes coordinats entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

 • 21/03/17

  Estades d'investigadors/res convidats/dades

  Relació provisional de sol·licituds admeses, pendents d'esmena i excloses de la convocatòria d'estades d'investigadors/res convidats/dades 2017.

 • 08/03/17

  Contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS.

  Relació provisional de sol·licituds admeses i excloses de la fase de preselecció de la convocatòria de contractes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral 2017.

 • 08/03/17

  Estades d'investigació «Becas Iberoamérica. Santander Investigación»

  Resolució de 6 de febrer de 2017 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes per a la realització d'estades d'investigació en centres d'investigació o universitats iberoamericanes en el marc del Programa «Becas Iberoamérica. Santander Investigación»

 • Subvencions per al desenvolupament de projectes d'investigació en l'àrea de tràfic, mobilitat i seguretat vial

  02/03/17

  Subvencions per al desenvolupament de projectes d'investigació en l'àrea de tràfic, mobilitat i seguretat vial 2017

  L'objecte de la present resolució és la convocatòria en règim de concurrència competitiva de subvencions per a projectes d'investigació en matèria de tràfic, mobilitat i seguretat vial. El termini de presentació de sol·licituds és del 7 de març fins al 28 de març a les 15:00 hores.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies