• Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència

  27/06/16

  Convocatòria d'accions de dinamització Xarxes d'Excel·lència 2016

  Resolució de la Secretaria d'Estat d'Investigació per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2016 d'ajudes a les accions de dinamització Xarxes d'Excel·lència en els següents tipus: Xarxes Temàtiques, Xarxes CONSOLIDER i Xarxes Estratègiques.

  [Llegir més]

 • 15/06/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Resolució de 14 de juny de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, per la qual es publica la baremació definitiva i la relació prioritzada de les sol·licituds preseleccionades de la convocatòria d'Ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS, publicada per Resolució de 20 de novembre de 2015 d'aquest Vicerectorat.

 • Programa VLC-Bioclínic: Subprograma B

  15/06/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016 – Subprograma B

  Obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2016, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l'INCLIVA. Realització de projectes col·laboratius innovadors.

  [Llegir més]

 • Programa VLC-Bioclínic: Subprograma A

  15/06/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016 – Subprograma A

  Obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2016, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l'INCLIVA. Realització d’accions exploratòries per a la formulació nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA.

  [Llegir més]

 • iniciativa per a la recerca de socis i convocatòria 2016

  13/06/16

  Programa CIEN del CDTI: iniciativa per a la recerca de socis i convocatòria 2016

  Diverses Plataformes Tecnològiques Espanyoles han engegat, un any més, una iniciativa encaminada a promoure projectes en col·laboració per a la Convocatòria CIEN del CDTI, oberta fins al pròxim 22 de juliol.

  [Llegir més]

 • Programa VLC-Bioclínic 2016

  02/06/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016

  El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV, conjuntament amb l’INCLIVA, convoquen el Programa “VLC-Bioclinic 2016”, Subprograma A i Subprograma B, de concessió d’ajudes per a projectes d’investigació en cooperació entre investigadors d’ambdues entitats.

  [Llegir més]

 • La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018.

  17/05/16

  Ajudes de mobilitat en el marc del programa “Becas Iberoamérica - Santander Investigación"

  La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018, amb el qual es pretén promoure la mobilitat i intercanvi de joves professors i investigadors i alumnes de doctorat entre universitats i centres d’investigació iberoamericans.

 • Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  13/05/16

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució de 20 de novembre de 2015 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i s’aproven las bases que en regiran la concessió. Resolució definitiva de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d'Investigació (13.05.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels programes de formació de personal investigador de caràcter predoctoral (25.04.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades temporals d'investigadors convidats (07.04.16).

 • Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  03/05/16

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de març de 2016 del rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS”. Resolució definitiva de la convocatòria (03.05.16)

 • 02/05/16

  Qualitat d'aigua, predicció de crisi i Big data, àmbits de confluència entre Aigües de València i investigadors de la Universitat

  Qualitat de l'aigua, ús racional, contaminants emergents o big data, analítica predictiva i processos industrials van ser el matí del 28 d'abril, entre uns altres, els principals àmbits de confluència entre els investigadors de la Universitat de València i el Grup Aigües de València.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies