• La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018.

  17/05/16

  Ajudes de mobilitat en el marc del programa “Becas Iberoamérica - Santander Investigación"

  La Universitat de València participa en el Programa “Becas Iberoamérica. Santander Investigación”, nou projecte del Banc de Santander, de tres anys de duració, 2016-2018, amb el qual es pretén promoure la mobilitat i intercanvi de joves professors i investigadors i alumnes de doctorat entre universitats i centres d’investigació iberoamericans.

 • Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica

  13/05/16

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució de 20 de novembre de 2015 del Rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen diferents tipus d’ajudes a la Investigació i s’aproven las bases que en regiran la concessió. Resolució definitiva de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes en altres universitats i centres d'Investigació (13.05.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades curtes de beneficiaris dels programes de formació de personal investigador de caràcter predoctoral (25.04.16). Resolució provisional de la convocatòria d'ajudes per a estades temporals d'investigadors convidats (07.04.16).

 • 05/05/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Resolució de 5 de maig de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, per la qual es publica la baremació provisional de les sol·licituds preseleccionades de la convocatòria d'Ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS, publicada per Resolució de 20 de novembre de 2015 d'aquest Vicerectorat.

 • Ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus

  03/05/16

  Convocatòria d'ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “Califòrnia-Spain campus".

  Resolució de març de 2016 del rectorat de la Universitat de València per la qual es convoquen ajudes de mobilitat d’investigadors en el marc de la iniciativa “CALIFÒRNIA-SPAIN CAMPUS”. Resolució definitiva de la convocatòria (03.05.16)

 • 02/05/16

  Qualitat d'aigua, predicció de crisi i Big data, àmbits de confluència entre Aigües de València i investigadors de la Universitat

  Qualitat de l'aigua, ús racional, contaminants emergents o big data, analítica predictiva i processos industrials van ser el matí del 28 d'abril, entre uns altres, els principals àmbits de confluència entre els investigadors de la Universitat de València i el Grup Aigües de València.

  [Llegir més]

 • Cooperació per a optimitzar l’ús racional de l’aigua.

  28/04/16

  El Grup Aigües de València es reuneix amb investigadors de la Universitat de València

  El 28 d’abril tindrà lloc, en el Parc Cientifíc de la Universitat de València, una Trobada Tecnològica entre el Grup Aigües de València i investigadors de la Universitat de València, amb el propòsit d’identificar àmbits de col·laboració entre les parts.

  [Llegir més]

 • Valoritza i Transfereix

  05/04/16

  Convocatoria d'ajudes per a la realització de projectes de prova de concepte, en el marc del programa “Valoritza i Transfereix” 2015

  Amb la finalitat de millorar les oportunitats d’explotació dels resultats d’investigació generats a la Universitat de València, promoure el desenvolupament i la maduració de dits resultats, i facilitar la seua transferència a l’entorn socioeconòmic, el Rectorat de la Universitat de València convoca el Programa VALORITZA I TRANSFEREIX - Resolució definitiva de la Convocatòria.

 • Convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes.

  23/03/16

  Convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes.

  S'han publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat els extractes de les resolucions de la Secretaria d'Estat de I+D+i per les quals s'aproven les convocatòries 2016 de projectes de I+D Excel·lència i Reptes. • Projectes de I+D, Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència. • Projectes de I+D+I, Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

 • VLC_Biomed - 2015

  10/03/16

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015, el qual pretén estimular col·laboracions en I+D+i entre investigadors/professionals de la Universitat de València i l’Hospital/IIS La Fe - Resolució de concessió definitiva dels Subprogrames A i B.

  [Llegir més]

 • “The Journey” és una escola d'estiu internacional, d'entre 5 i 3 setmanes de durada, organitzada per Climate KIC.

  19/02/16

  Escola d'estiu de Climate-KIC “The Journey”

  “The Journey” és una escola d'estiu internacional, d'entre 5 i 3 setmanes de durada, organitzada per Climate KIC amb l'objectiu d'oferir a estudiants de postgrau la possibilitat de convertir-se en la pròxima generació de líders de la innovació entorn del canvi climàtic.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord