• CONCURSO 5U CV STARTUP

  19/10/16

  III Edició dels premis “Concurs 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. Acta de concessió de premis categoria StartUp y Junior.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys

  14/10/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  VIII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Llegir més]

 • Programa VLC-Bioclínic: Subprograma B

  14/10/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016 – Subprograma B

  Convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2016, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l'INCLIVA. Realització de projectes col·laboratius innovadors. Resolució provisional del Subprograma B, amb la relació provisional de les ajudes concedides i denegades.

  [Llegir més]

 • Programa VLC-Bioclínic: Subprograma A

  14/10/16

  Convocatòria d’ajudes, en el marc del Programa VLC-Bioclínic 2016 – Subprograma A

  Convocatòria d’Ajudes per a la realització de Projectes del Programa VLC-Bioclínic 2016, publicada conjuntament per el Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la UV i l'INCLIVA. Realització d’accions exploratòries per a la formulació nous projectes d'innovació en cooperació UV-INCLIVA. Resolució provisional del Subprograma A, amb la relació provisional de les ajudes concedides i denegades.

  [Llegir més]

 • Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016: Accions Especials d’Investigació, i Manteniment o substitució de l’instrumental científic.

  23/09/16

  Convocatòria d'ajudes del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica 2016

  Resolució d’1 de juny de 2016 del Rectorat de la Universitat de València per la qual s’inicia el procediment de distribució del programa pressupostari 5 “Promoció de la Investigació i la Tecnologia” del pressupost de la Universitat de València per a l’any 2016: Accions Especials d’Investigació, i Manteniment o substitució de l’instrumental científic. Actualitzat el termini de presentació de sol·licituds de la Convocatoria de Manteniment o substitució de l’instrumental científic, la data final de presentació de sol·licituds serà el 3 d'octubre de 2016.

 • 19/09/16

  Ajudes per a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral, en el marc del subprograma “Atracció de Talent” de VLC-CAMPUS 2016.

  Resolució de 14 de setembre de 2016 del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, per la qual es publica la baremació definitiva i la relació prioritzada de les sol·licituds preseleccionades de la convocatòria d'Ajudes per a la formació de personal investigador del caràcter predoctoral, en el marc del Subprograma "Atracció de Talent" de VLC-CAMPUS, publicada per Resolució de 20 de novembre de 2015 d'aquest Vicerectorat. Nou llistat prioritzat de les sol·licituds preseleccionades que han quedat en reserva, per a la concessió de les substitucions de les renuncies presentades.

 • Convocatòria d'Ajudes de la Delegació del Govern per al Pla Nacional Sobre Drogues

  31/08/16

  Convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències l'any 2016

  La Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues convoca ajudes econòmiques per al desenvolupament de projectes d'investigació sobre drogodependències realitzats per entitats públiques o privades sense finalitats de lucre, en règim de concurrència competitiva.

 • Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia

  05/08/16

  Convocatòria d'ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació 2016

  La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) finança, a través d'aquesta convocatòria, projectes de divulgació i comunicació de la ciència que acosten la recerca, la tecnologia i la innovació als ciutadans. El pressupost d'aquesta convocatòria pública, l'única d'aquestes característiques a nivell nacional, és 3.250.000 euros.

 • Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys

  13/07/16

  Yuzz emprenedors | Joves amb idees

  GUANYADOR del programa YUZZ Universitat de València - VII edició del Programa YUZZ orientat a la captació i promoció del talent de joves d'entre 18 a 30 anys amb idees de negoci innovadores, amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de suport als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

  [Llegir més]

 • 13/07/16

  VIII Escola MOTIVEM per a la motivació emprendedora en el aula.

  VIII Edició de l’Escola MOTIVEM amb l’objectiu de facilitar la motivació de l’esperit emprenedor en l’aula al professorat de la Universitat de València, impulsant la generació d’idees emprenedores en equip entre l’alumnat. Es convoca dins del marc del programa “Emprèn +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica, i a través de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT. L’inici de l’escola comença l’11 de juliol de 2016 i finalitza el 15 de juliol de 2016.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies