• Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic

  19/11/15

  Convocatoria d'ajudes per a Accions Especials i per al Manteniment de l’Instrumental Científic 2015

  Amb la finalitat d’afavorir la investigació de qualitat, adequar i millorar els recursos destinats a l’activitat investigadora i potenciar la transferència de coneixement, el Rectorat de la Universitat de València convoca ajudes a la investigació del Programa Propi d’Ajudes a la Investigació.

 • CONCURSO 5U CV STARTUP

  12/11/15

  II EDICIÓ DELS PREMIS “CONCURSO 5U CV STARTUP”

  Concurs 5U CV STARTUP per a emprenedors de la Universitat de València, en el marc del programa “Empren +” del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

 • VLC_Biomed - 2015

  10/11/15

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015

  Convocatòria d'ajudes corresponent al Programa VLC-BIOMED 2015, el qual pretén estimular col·laboracions en I+D+i entre investigadors/professionals de la Universitat de València i l’Hospital/IIS La Fe.

  [Llegir més]

 • REPSOL i investigadors

  21/10/15

  L'empresa REPSOL es reuneix amb els investigadors de la Universitat de València

  Dijous passat 15 d'octubre al Parc Científic de la Universitat, es va dur a terme una jornada de treball entre l'empresa REPSOL i investigadors de les àrees de Nanotecnologia i Química de la Universitat de València, amb el propòsit d'identificar àmbits de col·laboració entre els grups de recerca i l'empresa.

  [Llegir més]

 • INV_POSTDOC2015

  19/10/15

  Ajudes de caràcter postdoctoral dins del marc del Campus d’Excel·lència Internacional "VLC-CAMPUS"

  La convocatòria és la concessió de 6 ajudes per a completar la formació de personal investigador doctor i enfortir la seua internacionalització mitjançant la seua contractació per al desenvolupament d’un projecte d’investigació en una universitat o centre d’investigació radicat fora d’Espanya i rellevant a l’ àmbit internacional.

 • Subvencions per a promoure la cultura de defensa

  05/10/15

  Subvencions per a promoure la cultura de defensa

  L'objectiu es impulsar la realització de les activitats de foment i difusió de la cultura de defensa que promoguen el coneixement de la Defensa com a element essencial per a garantir la seguretat i el benestar d'Espanya i dels espanyols, amb la finalitat de que la societat espanyola conega, valore i s'identifique amb la seua història i amb l'esforç solidari mitjançant el qual les Forces Armades salvaguarden els interessos nacionals.

 • Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016

  02/10/15

  Ajudes corresponents al Programa Estatal de Recerca, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat - Modalitat 3: “Projectes R+D+i per a joves investigadors sense vinculació o amb vinculació temporal”.

  La Convocatòria Reptes 2015 té per finalitat finançar projectes de recerca, tant experimentals com a teòrics, els objectius dels quals contribuïsquen a resoldre qualsevol aspecte arreplegat en els vuit grans reptes de la societat, identificats en l'Estratègia Espanyola de Ciència i Tecnologia i de Innovació

 • VLC - HEALTH

  25/09/15

  VALENCIA - HEALTH ECOSYSTEM, una ciutat europea compromesa amb la innovació en vida saludable i envelliment actiu (15 d'octubre 2015).

  Iniciativa promoguda per la Universitat de València, el Parc Científic de la Universitat de València, i l'Institut d'Investigació en Salut INCLIVA, com una plataforma estable per a la col·laboració dels principals actors del sistema d'innovació en l'assistència sanitària i social i el benestar en l'àrea metropolitana de València i convidem totes les organitzacions i empreses vinculades a unir-se a aquesta iniciativa.

 • I+D+i

  23/09/15

  Ajudes per a la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació a la Comunitat Valenciana per a 2016

  S'aproven les bases reguladores de les ajudes i la seua convocatòria, que s'inclouen com a annexos en l'Ordre 6/2015 de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.

  [Llegir més]

 • Projectes Explora 15

  09/09/15

  Convocatoria per a Projectes Explora 2015

  Els projectes Explora han sigut dissenyats per a finançar l'exploració d'idees heterodoxes i radicalment innovadores. Promouen l'execució de projectes d'investigació bàsica o tecnològica que els seus resultats puguen representar un avanç significatiu del coneixement, mitjançant el plantejament i desenvolupament de nous enfocaments o metodologies inassolibles d'una altra manera.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord