• Cartel generic XII Setmana Internacional UV

  31/10/14

  XII SETMANA INTERNACIONAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  Del 17 al 21 de novembre està prevista la celebració de la XII Setmana Internacional on es donaran a conèixer els diferents programes de mobilitat internacional. Es realitzaran sessions informatives en tots els centres. Pròximament es publicarà el calendari d'activitats.


   

 • Ajuntament

  29/10/14

  ACLARIMENT Xec Univex 2014-15

  L'estudiant només ha de presentar la sol·licitud degudament emplenada i signada.

  L'estudiant NO HAURÀ de presentar CAP DOCUMENT ADDICIONAL.

  La Universitat facilitarà a l'Ajuntament de València el llistat de beneficiaris de la beca.

   

 • Ajuntament

  23/10/14

  Oberta la convocatòria Xec Univex 2014-15

  Termini de presentació de sol•licituds de dijous 23 d’octubre fins dilluns 10 de novembre de 2014, ambdós inclosos. L’Ajuntament vos suggereix tres formes de presentar la sol•licitud (a més de les previstes a la Llei 30/1992): 1) Amb DNI/Signatura digital; 2) Omplint-la i escanejant-la a algú que puga fer-se càrrec de presentar-la al Registre de l’Ajuntament de València; 3) Autoritzant a algú que vos represente i la presente al mateix registre dit al punt 2. Vos recomanen fer us de la opció 2, si ja esteu a la destinació.
  Estes ajudes van adreçades exclusivament a estudiants Erasmus i del Programa Internacional de la UV empadronats a la ciutat de València
  Per qualsevol dubte, contacteu amb chequeunivex@valencia.es

 • Berkeley

  15/10/14

  Conferència de Sam Castañeda de la University of California at Berkeley

  El pròxim 22 d’octubre, a les 11 hores, tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Mayans”, del Campus de Tarongers, la conferència “The American Postdoctoral Experience: What you should know!” La conferència és especialment interessant per als actuals i futurs investigadors interessats en desenvolupar investigacions post-doctorals en universitats dels Estats Units.

  Més informació

 • SPL

  15/10/14

  Tallers d'idiomes a l'SPL de la Universitat

  Servei de Política Lingüística: tallers, per a aquest quadrimestre, de llengua i cultura ucraïneses, eslovaques, alemanyes, italianes, portugueses i franceses gratuïts i exclusius per a treballadors i estudiants de la Universitat de València.

  Més info ací www.spluv.es/tallers

 • cartell Erasmus Plus

  06/10/14

  Erasmus Plus: publicació de la convocatòria de propostes 2015

  La Comissió Europea ha publicat amb data 2.10.2014 la convocatòria de propostes 2015 - EAC/A04/2014,  a fi de què les institucions interessades puguen sol.licitar finançament al llarg de l'any 2015, dins del programa Erasmus Plus. per a accions de mobilitat, per a associacions estratègiques i aliances, per al desenvolupament de capacitats i per a accions d'integració europea.

  Més informació: Erasmus Plus

 • logo Ministeri MEC

  06/10/14

  Resolucio definitiva beques Erasmus.es

  Amb data 4 d'octubre s'ha publicat la Resolució definitiva de les beques Erasmus.es amb la llista alfabètica de beneficiaris i beneficiàries. Els estudiants que vullguen fer cap tipus de reclamació o recurs s'han de dirigir al Ministeri.

  Enllaç a la Resolució

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord