EN CASTELLÀ

APRJUV | Activitats | Anuncis i actes  | Contacte | Enllaços | Opinions Quaderns |  Albums de fotos  |  Espai  interactiu

MEMÒRIA D'ACTIVITATS

 ¿ Qui som ?

L'Associació de Professors Jubilats de la Universitat de València (APRJUV), va ser auspiciada per un grup de professors del Campus de Blasco Ibáñez, qui prèvia autorització de l'Assessoria Jurídica de la UVEG, van procedir, el 26 de juny de 2008 a signar l'acta fundacional i presentar els seus estatuts a la Conselleria de Justícia i Administracions Públiques per a la seva aprovació i registre el 11 i 24 de setembre de 2008, respectivament, amb el número CV-01-043482-V i, finalment inscrita al Registre d'Associacions de la Universitat de València amb el numero disset. L'Assemblea Constituent, es va iniciar amb un total de 34 membres, actualment som més d'un centenar, que vam aprofitar el nostre nou estatut de professorat jubilat per créixer en saviesa, cultura, oci i amistat amb els companys de la nostra estimada institució i aportar el nostre esforç per a l'assoliment d'una Universitat prestigiosa i una societat cada vegada millor formada i més cívica.

Entre les nostres activitats en aquests 10 anys podem assenyalar: Més de 60 conferències amb periodicitat mensual sobre: música, art, humanisme, ciència, intel.ligència emocional, medi ambient, cinema, llibres, economia, polítiques socials, drets, educació, salut i malaltia, deteriorament cognitiu, alimentació, medicaments, envelliment saludable..., generalment en les Facultats del Campus de Blasco Ibáñez.

Més de 20 conferències sobre temes candents en el si de "Fòrum de Debats" com: Un altre món és possible, el problema de l'energia, el canvi climàtic, valors en la societat actual, el món fa crac (guerres, globalització i catàstrofes), cures al final de la vida en el Sistema Sanitari, a l'edifici la Nau. Una desena de Recitals poètics en les nostres clausures de curs i dinars de germanor.

Mig centenar de Visites guiades esporàdiques com Sant Nicolau, la catedral, el museu del patriarca, la Nau, exposicions del centre cultural Bancaixa, o "cicles", com el que estem realitzant durant aquest darrer trimestre de 2018 al Museu de S Pius V.

Excursions que combinen senderisme saludable amb coneixement del patrimoni cultural i/o mediambiental de la Comunitat Valenciana, així com Col.laboració amb altres entitats: Col.legi emèrits Hospital General Universitari, Associació Professors Jubilats UPV, Ajuntament de Mislata, Ajuntament de Catarroja, Ajuntament de Picanya (generalment impartint xerrades a persones jubilades), Nau Gran, Amics Nau Gran.

També disposem, per a la nostra comunicació i participació interactiva, de la plataforma APRJUV amb el futur en les mans https://guay.uv.es/aprjuv/ en la qual pots entrar i conèixer les activitats que organitzem "en obert" per si vols acudir... o la nostra ubicació, entre d'altres.

Per posar-te en contacte amb nosaltres envia'ns un correu a aprjuv@uv.es, i per visitar-nos, vine els dijous al matí a la nostra seu al c/Hug de Montcada 4B Planta 1a, o posa't en contacte amb nosaltres i quedem.

Carmen Antolín
Presidenta APRJUV

 

______________________________

 

  Consulta els nostres estatuts

  Uneix-te a APRJUV

     

 
Próximas conferencias:

B77 El clasicismo en los jardines de Valencia: De los detalles a los conjuntos

Salvador Aldana

12 de Marzo de 2020, 19 horas, Salón de Grados de la Facultad de Geografia e História

presenta Carmen Martorell


Felicidades a nuestra compañera Josefa Gómez por la medalla de oro en natación obtenida este año 2020FOTOGRAFIA GUANYADORA DEL 2n CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL:
DESPERTAR
ZOZOBRA1: 'Despertar'
autora Luz Rodríguez Guillén