Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Encontre Municipis del Bé Comú, Comunitat Valenciana

Aquesta proposta obeeix a la necessitat de posar en comú els esforços que des de les diferents Administracions Locals s'estan fent per a millorar les seus pràctiques de gestió a través de l'ús de criteris ètics, socials i medi-ambientals.

L'Economia del Bé Comú EBC s'està convertint en un model econòmic de referència, no sols per a les empreses, sino també per a les Administracions Públiques. L'aplicació dels seus principis i de les seues ferramentes (Balanç i Matriu del Bé Comú) poden ajudar a les Administracions Locals a millorar els seus processos de gestió, introduint criteris ètics, socials i medi-ambientals.

L'Encontre de Municipis té com a finalitat donar a conèixer el model de l'EBC a les Administracions Locals de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de millorar la seua gestió. En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a polítics i tècnics de les Administracions Locals, per a compartir experiències i per a coneixer millor les eines del model de l'EBC.