Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Ciutat Admisnitrativa 9 d'Octubre acollirà, el pròxim dia 28 de Febrer, el I Encontre de Municipis del Bé Comú Comunitat Valenciana organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú

El proper dia 28 de Febrer a les 9.30h tindrà lloc el I Encontre de Municipis del Bé Comú Comunitat Valenciana a la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València. Aquesta jornada va dirigida a polítics i tècnics de les Administracions Locals, per a compartir experiències i per a conèixer millor les eines del model de l'Economia del Bé Comú.

Aquesta proposta obeeix a la necessitat de posar en comú els esforços que des de les diferents Administracions Locals s'estan fent per a millorar les seues pràctiques de gestió a través de l'ús de criteris ètics, socials i medi-ambientals.

L'Economia del Bé Comú EBC s'està convertint en un model econòmic de referència, no sols per a les empreses, sinó també per a les Administracions Públiques. L'aplicació dels seus principis i de les seues eines (Balanç i Matriu del Bé Comú) poden ajudar a les Administracions Locals a millorar els seus processos de gestió, introduint criteris ètics, socials i medi-ambientals.

Aquesta Jornada té com a finalitat donar a conèixer el model de l'EBC a les Administracions Locals de la Comunitat Valenciana per tal de millorar la seua gestió.

L'encontre abarcarà la presentació d'estudis i projectes, una conferència d'introducció als municipis del Bé Comú i una taula d'experiències on tindrem als representants dels municipis de Miranda de Azan, Silla, Rótova, Muro d'Alcoi, Betxí i Villena.

A més, comptarem amb la presència de Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i Francisco Alvarez, Director General d'Economia, Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

  • El programa complet es pot consultar al següent enllaç
  • Inscripció prèvia gratuïta a: catedraebc@uv.es