Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

Diploma Emprenedoria Sostenible

Des de les Administracions Públiques s'estan duent a terme programes orientats a l'emprenedoria sostenible que inclouen entre les seues activitats la formació dirigida a persones emprenedores.

Dins d'aquest context, es fa necessari proposar cursos formatius enfocats a l'emprenedoria sostenible, que incloguen models de negoci inclusius i eines d'emprenedoria enfocades a la sostenibilitat.

Aquesta és la principal finalitat de present Diploma d'especialització, que es desenvolupa conjuntament amb agents claus en el procés d'emprenedoria com són els Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEI-València), el Centre d'Innovació Las Naves (especialitzat en l'emprenedoria sostenible) i la Xarxa d'Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local de Divalterra.

- Ací podeu descarregar-se el full informatiu amb tota la informació sobre el Diploma d'Especialització Professional Universitari en Emprenedoria Sostenible

Ací podeu descarregar-se el tríptic amb la informació resumida sobre el Diploma d'Especialització Professional Universitari en Emprenedoria Sostenible

- Informació ADEIT 

- Consulta les beques i ajudes per als títols propis de postgrau de la Universitat de València