Logo de la Universitat de València Logo del portal

GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Tècniques de cuina aplicades
Crèdits 6
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 09/09/2019
Data de finalització20/12/2019
Examens
Data convocatòria 116/01/2020
Data convocatòria 203/06/2020
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Valencià     
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts17:0019:00AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
JIMENEZ HERNANDEZ, NURIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., CC. Aliment., Toxic.y Med.Legal UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITAT UV
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies