Fundació GeneralUniversitat de ValènciaLa Nau Jove Logo del portal

  • La Nau Jove

Coneixem la Universitat de València

TAU (Taller d'Audiovisuals) Plató de ràdio

 

Com un reflex més de la societat de la informació i la comunicació, la Universitat de València, amb la intenció d’integrar els nous formats audiovisuals en els àmbits de la  recerca, la docència i la divulgació científica, té a disposició de la comunitat universitària el Taller d’Audiovisuals.

Observatori Astronòmic (l’Aula del Cel)

 

L’Observatori Astronòmic de la Universitat de València, al Parc Científic de Burjassot, és un centre on es realitzen activitats d’investigació, docència i difusió de la cultura en l’àmbit de l’astronomia.

L’Aula del Cel és un projecte educatiu de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València dedicat a l’ensenyament i la didàctica de l’astronomia, i la seua divulgació, amb l’objectiu  d’estimular la curiositat i l’interès per aquesta ciència als centres educatius de la Comunitat Valenciana.

Col·legi Major Rector Peset

 

El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, inaugurat l’any 1997, és una residència de professors i estudiants que fomenta la formació humana, cultural i científica dels seus col·legials.

Està situat en una casa senyorial del centre de la ciutat, el palau dels Martínez Vallejo (s. XVIII), que va acollir l’Escola Normal de Magisteri fins al 1961. Més tard va ser rehabilitada i adaptada a la seua nova funció universitària.

Durant aquesta visita els joves visitaran les diferents instal·lacions i podran conèixer alguns elements d’interès que s’hi han conservat, com un llenç de la muralla àrab (segle XI), la torre de Miramar (segle XVIII) i la volta amb llanterna (segle XIX) que corona l’escala principal. També podem contemplar la pintura mural “La visita impossible de Juan Peset”, obra de Damián Flores feta l’any 2007 amb motiu del desè aniversari del Col·legi.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies