logo UdIE Facultat d'Economia GCID30/2009. Elaboración de Materiales Multimedia para la Contabilidad
Vicerectorat de Cultura, Igualtat i Planificació
Inici Objectius Membres Projectes Materials
Español
Presentació

La convocatòria d’innovació educativa de la Universitat de València del curs 2009/2010 va crear i reconèixer grups estables vinculats a la innovació educativa de manera que, alhora que es fomentaven els processos de cooperació, coordinació i col·laboració, facilitara l’acreditació de la innovació educativa realitzada. La convocatòria de 2010/2011 va introduir alguns canvis que pretenien millorar la seua gestió. per últim, la  convocatòria de 2011/2012 té per objectiu superar aquelles qüestions que més han dificultat la conformació d’equips i la realització de projectes, plantejant un canvi profund. En aquest sentit, es dóna l’oportunitat de realitzar projectes a equips que no conformen necessàriament un grup d’innovació docent, però que proposen un objectiu innovador específic al voltant del qual treballar durant un curs. Per altra banda, es modifica la figura dels Grups Consolidats d’Innovació Educativa, GCIE, que seran únicament els que tinguen un reconeixement explícit per la seua trajectòria estable i coherent durant un període mínim de tres anys. Al mateix temps, s’intenta promocionar que els grups siguen el més nombrosos possible dins d’un mateix marc d’actuació temàtic o sectorial.

El Grup Consolidat d
'Innovació Educativa (GCID30/2009) "Elaboración de materiales multimedia para la Contabilidad" es va constituir en 2007 y ha obtingut diversos projectes d´innovació del Vicerectorat. El seu objetiu es l'elaboració de materials interactius que simulen la documentació apropiada per al reflexe comptable de les principals operacions empresarials.
""

NOVETATS:

"" Concedit Projecte d'Innovació Educativa

Concedit el projecte "Desenvolupament d'eines i activitats d'avaluació online per a l'aprenentatge de la Comptabilitat Financera" per al curs 2020/2021. [15/10/20]

 
Grup d'Innovació Educativa "Elaboración de Materiales Multimedia para la Contabilidad". Facultat d'Economia. Avda. dels Tarongers, s/n; Campus de Tarongers, 46022 València (Espanya). (+34) 96 382 82 80.