Pràctiques en empreses. ADEIT

Sessions informatives de Pràctiques en Empresa i Treball Fi de Grau

03/02/16

Els dies 1, 5 i 9 de febrer tindran lloc les sessions informatives de Pràctiques en Empresa i Treball Fi de Grau per a estudiants. La Sessió a Ontinyent tindrà lloc el 29 de gener. Consulta data i hora.

Fòrum Facultat d'Economia

IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia i III Premi al Millor Treball de Fi de Màster

02/02/16

Amb motiu del Fòrum d´Ocupació de la Facultat d´Economia dels dies 17 i 18 de febrer es convoquen aquests Premis.

[Llegir més]

Logo Foro Empleo

XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

01/02/16

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà els dies 17 i 18 de febrer el seu XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria.

[Llegir més]

Jornada Economia i Empresa

V Jornades d'Economia i Empresa a la Facultat d´Economia

31/01/16

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà el dia 12 de febrer la V edició de les Jornades d'Economia i Empresa organitzada conjuntament amb la Fundación Cañada Blanch.

[Llegir més]

Becas Siemens

200 places de pràctiques remunerades a Siemens

30/01/16

Les pràctiques van dirigides a estudiants de Grau o Màster oficial de les àrees d'Enginyeria, Comunicació, Econòmic-Jurídica i Recursos Humans. Seran remunerades i comptaran amb formació complementària, enfocada al desenvolupament d'habilitats i competències, amb l'objectiu de proporcionar una experiència completa. La convocatòria estarà oberta durant tot el 2016.

III Premi Igualtat a la Facultat d’Economia

28/01/16

La Facultat d'Economia convoca el III Premi Igualtat a la Facultat d’Economia: Premi a la millor fotografia sobre el lema "Treballant per la Igualtat". El termini de presentació finalitza el dilluns 15 de febrer de 2016.

Estudiantes Erasmus

Recepció estudiants Erasmus del 2on quadrimestre de la Facultat d'Economia

24/01/16

Aquesta setmana la Facultat d´Economia ha rebut a 176 estudiants Erasmus que cursaran els seus estudis en la Facultat en el 2º quadrimestre. En total, enguany hem rebut més de 500 estudiants Erasmus.

[Llegir més]

feb. - març
5 - 5

Agenda mensual

+ esdeveniments

Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

 

IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia

El termini per a presentar les condidatures finalitza el 12 de febrer de 2016 a les 24 hores. Premi patrocinat per La Caixa.

 

Curs de formació de representants d'estudiants

Inscripció oberta. El curs està dirigit a estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants en el curs 2015-2016.

 

Aula Oberta d'Escriptura Creativa

1er termini de matrícula destinat als estudiants de la Universitat de València i participants de la Nau Gran: Del 18 de desembre de 2015 al 14 de febrer.

 

III Premi Igualtat a la Facultat d'Economia

La temàtica ha de versar sobre qualsevol aspecte relacionat amb “treballant per la igualtat”.

 

Ajudes per a impulsar la igualtat de gènere

La Universitat de València convoca ajudes per a PAS i PDI per a impulsar la igualtat de dones i homes en l'àmbit universitari.

 

La Nau dels Estudiants Edició febrer/abril 2016

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes ofereix 17 cursos i tallers que tindran lloc a febrer i abril al campus de Tarongers. Matrícula oberta

 

Concurs per a la publicació de treballs de investigació

Les Corts Valencianes convoquen un concrus per a la publicació d’un màxim de dos rteballs de investigació o tesis doctorals

 

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Conèixer 2015
Imatge de la portada del video;Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia
Imatge de la portada del video;L'entrevista. José María Nacher

Conèixer 2015

La Facultat d'Economia participa en el programa “Conèixer” de la UV 2015, amb l’objectiu de mostrar als futurs universitaris la seua oferta formativa.

Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

La Facultat d'Economia va celebrar, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals desenvolupats el dia 9 de març de 2015.

L'entrevista. José María Nacher

Entrevista ‪en ‎MediaUni‬ amb el professor d’Economia de la Universitat de València, José María Nácher sobre les relacions entre economia i turisme. Com afecta l’oferta turística a l’economia? Quina repercussió té una festa... [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord