La Facultat d’Economia acollirà la Conferència Espanyola de Deganes i Degans d'Economia i Empresa

23/05/17

La CONFEDE, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny, reunirà a més de 80 membres: degans, vicedegans, coordinadors de titulació i secretaris acadèmics, de 54 facultats i centres d'economia i empresa.

[Llegir més]

  Una delegació de la FdE visita la Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration –RPANEPA

  23/05/17

  L'objectiu de la visita, encapçalada per José Manuel Pastor, degà de la Facultat i Empar Pons, Vicedegana de Relacions Internacionals, és ampliar el marc de relacions amb una de les principals institucions universitàries de la Federació Russa, amb la finalitat d’ampliar l'oferta futura per als estudiants dels nostres diferents graus.

  [Llegir més]

   Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facutat d'Economia han sigut certificats en la Norma ISO 9001:2015

   20/05/17

   El personal tècnic dels Serveis ha superat amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, per la qual cosa han obtingut la seua certificació per la Certificadora Internacional Bureau Veritas, adaptant-se així a la norma que obliga a totes les institucions certificades en ISO.

   [Llegir més]

    La Facultat d’Economia acollirà les IV Jornades Cientificotècniques d’Investigació en Turisme

    19/05/17

    Els dies 1 i 2 de juny de 2017 se celebraran en la Facultat d’Economia de la Universitat de València les IV Jornades Cientificotècniques d’Investigació en Turisme de l'Associació Espanyola d'Experts Científics en Turisme (AECIT).

    [Llegir més]

     Presentació de l’empresa Grant Thornton

     18/05/17

     La presentació, que tindrà lloc el dimecres 24 de maig a les 10h, serà a càrrec de Fernando Baroja, Soci d'Auditoria en Grant Thornton València. L'acte se celebrarà en la Sala Ignasi Vilallonga.

     [Llegir més]

     Oberta la convocatòria per als XXII Premis-Universitat del Consell Social de la Universitat

     17/05/17

     Publicades les bases de la XXII Edició dels Premis Universitat Societat. El termini de presentació de candidatures és fins al 16 de juny de 2017 (inclòs).

     [Llegir més]

     Jornada “Els nous reptes de l'aprenentatge en l'àmbit universitari”

     17/05/17

     Les III Jornades de sistemes de votació electrònica en la docència universitària (JSVE) se celebraran el dilluns 19 de juny, de 9:30h a 14:00h, en la Sala Manuel Sánchez Ayuso. Per a assistir, és imprescindible inscriure's amb anterioritat al 8 de juny de 2017. La presentació de treballs tindrà com data límit el 5 de juny.

     [Llegir més]

      maig - juny
      23 - 21

      Agenda mensual

      + esdeveniments

      Màsters. Curs 2017-2018

      Obert el termini de preinscripció a estudis de màster, dividit en dues fases o períodes. La primera fase romandrà oberta des del 16 de gener fins les...

       

      Premi Mavi Dolç 2017

      Premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme, 2017 Amb el premi Mavi Dolç i Gastaldo el Servei...

       

      “Empresa Familiar i Desenvolupament Professional”

      El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies...

       

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística, 2017

      Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès, 2017 (fins al 31...

       

      Tallers Intensius de Llengües i Cultures Juliol 2017

      S'hi ofereixen divuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a...

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;Coneix a la Facultat d'Economia
      Imatge de la portada del video;Conèixer 2015
      Imatge de la portada del video;Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

      Coneix a la Facultat d'Economia

      Vídeo de presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. Coneix-la.

      Conèixer 2015

      La Facultat d'Economia participa en el programa “Conèixer” de la UV 2015, amb l’objectiu de mostrar als futurs universitaris la seua oferta formativa.

      Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

      La Facultat d'Economia va celebrar, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals desenvolupats el dia 9 de març de 2015.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies