Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 19/06/18

  Cerimònia de Graduació de Màsters de la Facultat d´Economia de la Universitat de València

  Els estudiants de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2018, celebraran el seu acte de Graduació el dimarts 26 de juny a les 19:30 hores en el Palau de Congressos de València.

  [Llegir més]

 • ISO 9001:2015

  18/06/18

  Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facultat d’Economia superen amb èxit la Auditoria de Manteniment de la Certificació de la ISO 9001:2015

  El personal tècnic dels Serveis Administratius i Econòmics ha superat amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, per la qual cosa han obtingut el seu recertificació per la Certificadora Internacional Bureau Veritas.

  [Llegir més]

 • Premio

  17/06/18

  Els professors de la Facultat d’Economia, José Emilio Farinós, Francisca Pardo i Vicente Sanchís, premiats en el Congrés AEDEM

  La professora Pardo, del Departament de Comptabilitat, i els professors Farinós i Sanchís, del Departament de Finances Empresarials, van ser guardonats amb el Premis al Millor Treball de recerca sobre Mercats de Capitals (Premi BME). A més, van rebre el Accèssit per la Millor Recerca en Finances (Premi FESIDE).

  [Llegir més]

 • 13/06/18

  Justo Herrera nomenat subsecretari del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social del Govern d’Espanya

  El Dr. Justo Herrera Gómez és professor del Departament de Direcció d’Empreses Juan José Renau Piqueras de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 12/06/18

  El Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València organitza el ICORIA 2018

  Del 21 al 23 de Juny, se celebrarà a València la 17º International Conference on Research in Advertising 2018 (ICORIA), de la European Advertising Academy, organitzada pel Departament de Màrqueting de la Universitat de Valéncia, sota el lema “Brand communication with multi touchpoints”

  [Llegir més]

 • dispensador

  04/06/18

  Horari estiu Secretaria Facultat d'Economia

  La Secretaria romandrà tancada de l'1 al 26 d'agost de 2018, ambdós inclosos. En aplicació del calendari laboral de la Universitat de València, durant els mesos de juny, juliol i agost, la Secretaria romandrà tancada en horari de vesprades.

 • 04/06/18

  Preinscripció 1ª Fase als màsters oficials de la Facultat d´Economia Curs 2018-2019

  Del dia 15 de gener al 25 de juny romandrà oberta la 1ª fase per a la preinscripció de màsters en la Facultat d'Economia.

 • 04/06/18

  Exàmens primera convocatòria del segon semestre i segona convocatòria del primer i segon semestre

  La distribució d'hores i aules la podeu consultar en la web del departament responsable de cada assignatura o en el tauler d'anuncis de l'Aulari Sud.

 • 03/06/18

  Pràctiques Ministeri Afers Exteriors I Cooperació. Primer Quadrimestre 2018-2019

  Convocatòria destinada a estudiants que tinguen previst matricular-se en qualsevol titulació de la Universitat de València durant el Curs Acadèmic 2018-2019.

  [Llegir més]

 • 03/06/18

  Programa d’emprenedoria de Babson per a alumnes de grau

  Babson Build de Santander Universities Students és un programa experiencial de 2 setmanes dissenyat per a ajudar als estudiants de grau a pensar i actuar de forma emprenedora a través de la metodologia única de Entrepreneurial Thought & Action® (ET & A ™) de Babson. El Programa es desenvoluparà entre el 23 de juliol i el 4 d'agost.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies