Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Sesiones de elección de prácticas

  12/12/17

  Acords de Pràctiques Empresa 2 Semestre Campus d'Ontinyent

  Els acords de PE estaran a la vostra disposició en la Secretaria de l'Extensió d'Ontinyent a partir del dia 19 de desembre. Els alumnes que han presentat un autopracticum, si ha sigut acceptat per la Comissió de PE, també han de passar a arreplegar l'acord de PE, com la resta d'alumnes.

 • Prácticas

  12/12/17

  Acord de pràctiques curriculars del segon semestre 2017-2018

  Els dies 18, 19 i 20 de desembre es procedirà al lliurament dels acords de pràctiques del segon semestre. El lliurament es realitzarà en l'aulari Sud amb el següent horari.

  [Llegir més]

 • 30/11/17

  Joaquín Maudos compareix en el Congrés dels Diputats com a expert en la comissió d’invetsigació de la crisi bancària

  El professor d'Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia va comparèixer en qualitat d'expert davant la comissió que investiga en el Congrés la crisi financera, el rescat bancari i la crisi de les caixes d'estalvis.

 • 30/11/17

  La Facultat d’Economia i l'Associació Paterna Ciutat d'Empreses han signat un conveni de col·laboració per a fomentar les pràctiques formatives

  L'acord ha sigut subscrit per l'Alcalde de Paterna, i president de l'associació empresarial, Juan Antonio Sagredo i José Manuel Pastor, Degà de la Facultat, i que té com a objectiu potenciar la relació entre el món de l'empresa i el de la universitat.

 • 29/11/17

  Programa Explorer “Joves amb Idees” de la Universitat de València

  Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

  [Llegir més]

 • 29/11/17

  Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley StartUp Bootcamp

  S'ha obert la convocatòria per a la selecció de 6 estudiants per a participar el Campus Internacional d'Estiu: “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley StartUp Bootcamp” en el marc de la iniciativa “California-Spain Campus” de la UV. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de gener de 2018.

  [Llegir més]

 • 29/11/17

  Curs online del OPAL “Tres passos cap a la teua inserció professional”

  Els/les estudiants amb pràctiques curriculars en el primer semestre podeu fer el curs online del OPAL “Tres passos cap a la teua inserció professional” des del 2 de novembre de 2017 i fins al 31 de gener de 2018.

  [Llegir més]

 • 28/11/17

  Dos estudiants de la Facultat d’Economia guanyen el Premi InnovatiOnt 2017

  Carlos Garrigues Ortolá i Sonia Catalán Reina, estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), obtenen el Premi InnovatiOnt 2017 de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent – Caixa Ontinyent – ESET, al Millor TFG.

  [Llegir més]

 • 27/11/17

  Conferència “Els diners que no veus. Paradisos fiscals i desigualtat”

  Divendres 1 de desembre a les 12:00h, la Sala Sánchez Ayuso acollirà la conferència “Els diners que no veus. Paradisos fiscals i desigualtat” impartida per Carlos Remohí, d'Oxfam Intermón.

 • 27/11/17

  Estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia

  El dimecres 22 de novembre, dins del marc de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent, els estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia i en la conferència inaugural impartida pel professor del departament de Direcció d'Empreses, Isidre March.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies