Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 31/07/18

  La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

  [Llegir més]

 • 30/07/18

  Horaris 1er Curs: setmana zero i curs acadèmic 18-19

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 3 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Llegir més]

 • Horaris Graus

  29/07/18

  Horaris Graus curs 2018-2019 i preparació matrícula

  Ja es poden consultar els horaris de tots els cursos i graus. A partir del 2 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 23/07/18

  Els estudiants d'últim curs de la Facultat d’Economia podran participar en el Programa “Directius per un Dia”

  El programa “Directius per un dia” ofereix 30 places i podran participar en aquesta convocatòria aquells estudiants que es troben durant el curs 2018-2019 en l'últim any de qualsevol de les titulacions oferides per la Facultat d’Economia. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 24 de setembre de 2018 a les 14 hores.

  [Llegir més]

 • 23/07/18

  Acord amb la Facultat de Dret per a oferir el Doble Grau en Dret i Economia

  Representants de la Facultat de Dret i de la Facultat d’Economia han arribat a un acord per a encetar el procés administratiu escaient per a poder oferir, a partir del pròxim curs 2019-2020, un programa de Doble titulació en Dret i en Economia.

  [Llegir més]

 • 22/07/18

  Salvador-Ortí Camallonga, estudiant de la tercera edició del màster de Finances Corportivas, ha rebut el premi accèssit del Centre d'Estudis Financers

  En total, en la XXVIII edició del Premi han concorregut 162 treballs, procedents en la seua majoria dels departaments de recerca de les diferents universitats espanyoles.

 • 21/07/18

  Marisa Quintanilla, nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

  La professora Marisa Quintanilla és la nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València. Quintanilla substituïx en el càrrec el catedràtic de Psicologia Social Vicente González Romá.

  [Llegir més]

 • 20/07/18

  Jorge González Andrés, tercer premi en la X Olimpíada Nacional d'Economia, tria la Facultat d'Economia per a cursar els seus estudis de grau

  Jorge González Andrés, que va aconseguir la medalla de bronze en la X Olimpíada Nacional d'Economia celebrada els passats dies 25, 27 i 28 de juny a Santiago de Compostel·la, s'ha matriculat en el Grau d'Economia que s'imparteix en la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Campus Ontinyent

  20/07/18

  Places vacants en el Grau d’ADE Campus d'Ontinyent

  Els interessats en cursar aquests estudis poden dirigir-se a la secretaria d'aquest Campus a través del Telèfon 96 291 74 50 o el següent mail ontinyent@uv.es.

 • 20/07/18

  Important Estudiants de Primer Curs Nou Ingrés

  Els estudiants admesos en algun dels Graus ofertats per la Facultat d’Economia hauran d’assistir obligatòriament a les assemblees informatives. La matrícula és realitza online el dia i hora assignat a partir del 17 de juliol de 2018.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies