Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Facultat d'Economia

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 14/01/19

  La Facultat d’Economia rep a més de 200 estudiants procedents de 110 universitats de 43 països de tot el món, que cursaran els seus estudis en el segon semestre

  [Llegir més]

 • Fde Másteres satisfaccion empleabilidad

  07/01/19

  Màsters Universitaris Facultat d'Economia: Millora notable del grau de satisfacció i el nivell d'ocupabilitat

  El professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, Antonio Carlos Cuenca, en una sessió de treball organitzada pel Vicedeganat de Postgrau, ha presentat als Directors i Directores de màster els resultats de la segona edició de l'enquesta sobre satisfacció i ocupabilitat dels egressats de les últimes promocions dels màsters universitaris que s'ofereixen en la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • Pablo Joaquín Martínez Carlos

  22/12/18

  Pablo Joaquín Martínez Carlos, llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Dret, premi nacional al millor expedient acadèmic

  [Llegir més]

 • La Fundació MAPFRE visita el Màster en Ciències Actuariales UV

  22/12/18

  La Fundació MAPFRE visita el Màster en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de València

  [Llegir més]

 • 21/12/18

  La Facultat d’Economia us desitja Bon Nadal i Pròsper Any 2019!

  [Llegir més]

 • 19/12/18

  I Concurs #NavidadFdE

  [Llegir més]

 • La Facultat d’Economia en el TABSA meeting

  13/12/18

  La Facultat d’Economia en el Consorci Internacional TABSA

  Amb motiu del TABSA Fall Conference celebrat a -Bremen del 27 al 30 de novembre 2018, Asunción Hernández, vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat d'Economia i Ana Zorío, Coordinadora de la Doble Titulació Internacional en GIB han participat en les sessions de treball del Transatlantic BusinessSchool Alliance.

  [Llegir més]

 • Club Mentores FdE

  13/12/18

  Sessió informativa del Club de mentors de la FdE

  El passat 25 d'octubre en el Saló de Graus de la facultat, va tenir lloc la sessió informativa del Club de Mentors de la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • Encuentro Anual de estudiantes con Mentores

  12/12/18

  Trobada Anual d'estudiants amb Mentors

  Dimecres passat 28 de novembre es va celebrar la Trobada Anual de Mentors i Alumnes en el Hall de la Facultat d'Economia. Prop de 40 mentors i més de 50 alumnes es van donar cita en aquesta primera trobada en persona, en el qual els estudiants preseleccionats van tindre el seu primer contacte en persona amb els mentors del seu màster.

  [Llegir més]

 • Programa Emprende

  11/12/18

  Oberta la inscripció al Programa Emprende organitzat per la Facultat d’Economia i Lanzadera

  El programa “Emprende” és una col·laboració de Lanzadera i Facultat d’Economia, dirigit a estudiants que estiguen en el seu últim curs en la Facultat d’Economia i vagen a orientar el seu TFG a la temàtica de creació d'empreses.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies