Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 26/02/18

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València celebra la VI Edición Valencia Erasmus Week

  La Facultat d'Economia en la seua línia d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa engega la VI Edición Valencia Erasmus Week que se celebrarà del 26 de febrero al 2 de març.

  [Llegir més]

 • 25/02/18

  Actes del mes per la Igualtat en la Facultat d’Economia

  La Facultat d’Economia acollirà tres grans esdeveniments organitzats per la Comissió d'Igualtat de la FdE amb la col·laboració de la Càtedra d'Economia Feminista de la UV i la Unitat d’Igualtat de la UV. El dimecres 7 de març celebrarem el Dia Internacional de la Dona a partir de les 12:00h en el Saló de Graus.

  [Llegir més]

 • 20/02/18

  Preinscripció 1ª Fase als màsters oficials de la Facultat d´Economia Curs 2018-2019

  Del dia 15 de gener al 25 de juny romandrà oberta la 1ª fase per a la preinscripció de màsters en la Facultat d'Economia.

 • 19/02/18

  Taula redona "Com gestionar per a emprendre"

  Dimarts passat 20 de febrer es va celebrar la taula redona “Com gestionar per a emprendre” organitzada pel Club de Mentors de la Facultat d’Economia

  [Llegir més]

 • 15/02/18

  XVI Edició de l'Olimpíada d'Economia a la Comunitat Valenciana

  L'Olimpíada d'Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, que el seu objectiu fonamental és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i l'Empresa entre els estudiants de batxillerat.

  [Llegir més]

 • 14/02/18

  XI Concurs "Projecte Empresarial" per a Cicles Formatius i Batxillerat

  Els objectius del Concurs "Projecte Empresarial" són fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves, així com potenciar el desenvolupament d'habilitats com l'observació, la iniciativa, l'assumpció de riscos, la presa de decisions, la resolució de conflictes, la sensibilitat social i amb el medi ambient i el treball en equip.

  [Llegir més]

 • 14/02/18

  Jesús Tierraseca nou coordinador del ADR de la Facultat d'Economia

  El 18 de desembre de 2017 va tindre lloc la constitució de l'Assemblea de Representants d'Estudiants (ADR), el màxim òrgan de representació de l'estudiantat de la Facultat d'Economia, del qual formen part els estudiants escollits com a membres del Claustre, de la Junta i els delegats de curs que es presenten a les eleccions.

  [Llegir més]

 • 13/02/18

  Taula redona “La política de control econòmic i financer dels clubs i societats anònimes esportives de LaLiga”

  El dilluns 5 de març de 2018, d'11 a 13 hores en l'edifici de la Borsa de València, tindrà lloc la taula redona “La política de control econòmic i financer dels clubs i societats anònimes esportives de LaLiga”

  [Llegir més]

 • 12/02/18

  Obert el període d'inscripció d'Idees MOTIVEM en equip 2018

  La inscripció en Idees MOTIVEM en equip 2018 estarà oberta del 29 de gener al 22 de febrer. Els estudiants de la Universitat de València participen al costat del professorat en la convocatòria anual de la competició Idees MOTIVEM en equip.

 • Solicitud título universitario

  12/02/18

  Sol·licitud de Títol Universitari i SET per la Seu Electrònica Entreu

  Mitjançant la Seu Electrònica Entreu es podrà sol·licitar l'expedició del Títol Universitari i del Suplement Europeu al Títol (SET).

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies