Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Sesiones de elección de prácticas

  16/10/17

  Sessions d'elecció de Pràctiques Curriculars en Empresa 2on Semestre

  Aquells estudants que us acolliu a l'oferta de la universitat (ADEIT) podeu consultar la data i hora de la sessió d'elecció de pràctiques de la vostra titulació en la secció de Pràctiques de la Facultat

  [Llegir més]

 • International Mentor Program

  13/10/17

  La Facultat d´Economia participa en el Programa "International Mentor Program" (IMP)

  Aquest programa acollirà a 10 alumnes de quart curs de grau de la nostra Facultat que seran mentoritzats per professionals espanyols que treballen en l'estranger. Envia la teua sol·licitud abans del 18 d'octubre. Requisits dins de notícia.

  [Llegir més]

 • 12/10/17

  Obertura del Títol d'Expert Universitari en Borses i Mercats Financers Espanyols (16º edició)

  L'acte d'obertura se celebrarà el pròxim dia 25 d'octubre de 2017 a les 19 hores en el Saló d'Actes de la Borsa de València.

  [Llegir més]

 • Sesiones de elección de prácticas

  06/10/17

  Sessió d'Elecció de Pràctiques de 2on semestre Campus d’Ontinyent

  Aquells que us acolliu a l'oferta de la universitat (Adeit) rebreu, la setmana vinent, un correu d’Adeit amb les instruccions per a seleccionar l'empresa en la qual desitgeu fer les vostres pràctiques curriculars.

  [Llegir més]

 • 05/10/17

  Trobada Alumni de la Facultat d’Economia

  El divendres 17 de novembre a les 19 hores en el hall de la Facultat d'Economia, tindrà lloc la Trobada Alumni FdE. La Trobada és un esdeveniment que oscil·la entre l'acadèmic i el lúdic. Enguany amb imposició de beques als quals van acabar els seus estudis en 1992. Li seguirà un sopar-còctel en el qual rememorar aquells anys.

  [Llegir més]

 • 04/10/17

  El “Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica” CEFDEE, visita les aules de primer curs de totes les titulacions de la Facultat

  14 presentacions en els Campus de Tarongers i Ontinyent porten a més de 600 estudiants la invitació a participar en les activitats liderades pel Col·lectiu d'estudiants amb l'ètica empresarial com a eix central.

  [Llegir més]

 • 01/10/17

  El Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial obri el termini d'inscripció dels cursos Qui pot ser empresari? i Programa Mentoring

  La Càtedra de Cultura Empresarial té per objectiu potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre estudiants universitaris a través de la difusió de l'esperit empresarial.

  [Llegir més]

 • 01/10/17

  III Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres

  El Saló de Graus de la Facultat d’Economia acollirà, el pròxim 27 d’Octubre, les III Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres organitzades per la Càtedra EBC.

  [Llegir més]

 • 30/09/17

  Obert el segon termini de presentació de sol·licituds de les ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018

  El termini de presentació de sol·licituds de les ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-2018 en modalitat A (pràctiques curriculars) romandrà obert des del 2 al 23 d’octubre de 2017.

  [Llegir més]

 • Convocatoria adelantada

  29/09/17

  Dates d'examen de convocatòria avançada

  Dins d'aquesta notícia hi trobareu el calendari amb les dates de celebració dels exàmens de convocatòria avançada. Les dates pendents d'assignació seran actualitzades a aquest mateix espai.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies