Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 19/11/18

  V Fòrum d'Economia i Empresa

  La Facultat d’Economia i el Col·legi d'Economistes de València celebren els pròxims 19, 20 i 21 de novembre la cinquena edició del Fòrum d'Economia i Empresa, un espai de conferències i taules redones en les quals reflexionar sobre els temes clau que preocupen als economistes, moderat per professors amb àmplia experiència docent i investigadora en els mateixos.

  [Llegir més]

 • Trobada Alumni Facultat d'Economia

  18/11/18

  Trobada Alumni Facultat d'Economia

  El dijous 29 de novembre a partir de les 19 hores en el hall de la Facultat d'Economia tindrà lloc la Trobada Alumni FdE. La Trobada és un esdeveniment que oscil·la entre l'acadèmic i el lúdic, amb discursos de professors i antics alumnes, imposició de beques als quals van acabar els seus estudis -en aquesta edició amb especial homenatge a la promoció de 1993-, per a continuar amb una sopa-còctel en la qual rememorar aquells anys d'universitat.

  [Llegir més]

 • Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona

  17/11/18

  La Facultat d’Economia commemora el Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona

  La Comissió d'Igualtat de la Facultat organitza la Conferència “El control tecnològic com a violència de gènere”, impartida per Paz Lloria, Co-Directora del Màster Oficial en Dret i Violència de Gènere de la UV i Directora de PROTECPOL (Càtedra de Protecció Ciutadana i Policia Local). L'acte es desenvoluparà en Saló de Graus el dilluns 26 de novembre a les 12:30h.

  [Llegir més]

 • FdE informa per WhatsApp

  14/11/18

  La Facultat d’Economia t'informa per WhatsApp

  La Facultat d’Economia, amb l'objectiu de comunicar-se amb els seus estudiants, PDI i Personal Tècnic, engega un servei gratuït de WhatsApp, on podràs rebre notificacions sobre les notícies més importants de la Facultat, a través de la creació de llistes de difusió.

  [Llegir més]

 • 13/11/18

  Exàmens primera convocatòria del primer semestre i parcials

  La distribució d'hores i aules la podeu consultar en la web del departament responsable de cada assignatura o en el tauler d'anuncis de l'Aulari Sud.

 • Erasmus

  12/11/18

  Sessions informatives Erasmus Estudis amb motiu de la XVI Setmana Internacional

  Del 12 al 16 de novembre de 2018 la Universitat de València celebrarà la XVI Setmana Internacional. Amb eixe motiu, la Facultat d’Economia organitza sessions informatives per a les titulacions de la Facultat, amb l'objectiu d'informar sobre requisits, condicions. Pots consultar la teua sessió informativa per titulació a continuació.

  [Llegir més]

 • I Jornades sobre delictes econòmics

  12/11/18

  I Jornades sobre delictes econòmics i blanqueig de capitals

  Les Jornades, organitzades per la Càtedra Deblanc de la Universitat de València, es realitzaran en horari de matí els dies 15 i 16 de novembre de 2018, en l'Edifici Rectorat.

  [Llegir més]

 • IV Workshop Knowledge

  11/11/18

  IV Workshop Knowledge, Innovation and Internationalization Strategies (KIIS)

  El Congrés se celebrarà el dijous 15 i divendres 16 de novembre en l'aula 3P17 de la Facultat d'Economia.

  [Llegir més]

 • subvenciones deportivas

  08/11/18

  Convocatòria de subvencions d'equipament esportiu

  L’objecte de la convocatòria és la col·laboració del Vicedeganat d’Estudiants de la Facultat d’Economia amb tots aquells equips integrats per membres del centre que participen a les competicions esportives de la Universitat de València durant el curs 2018/2019.

 • Violència de Gènere

  07/11/18

  La Comissió d'Igualtat de la Facultat d’Economia convoca el I Concurs de Tweets contra la Violència de Gènere

  Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, que se celebrarà en la Facultat d’Economia el dilluns 26 de novembre, la Facultat a través de la Comissió d'Igualtat, convoca la Primera Edició del Concurs "Tweets contra la violència de gènere”.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies