• Borses de viatge de la Universitat de València

  22/05/17

  Borses de viatge de la Universitat de València

  La vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, mitjançant el Servei d'Informació i Dinamització-Sedi, convoca les borses de viatge, per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials a centres propis d'aquesta universitat per a l'any 2017.

  Termini de presentació  de sol·licituds:

  • Primer termini de presentació de sol·licituds, fins al 5 de juny de 2017: per a activitats realitzades entre l'1 de desembre de 2016 i el 31 de maig de 2017.
  • Segon termini, fins al 5 de desembre de 2017: per a activitats realitzades entre l'1 de juny i el 30 de novembre de 2017.

  El formulari electrònic per a la sol·licitud de les Borses de viatge està disponible en ENTREU.

   

 • VIII Edició dels Premis Manuel Castillo

  16/05/17

  VIII Edició dels Premis Manuel Castillo

  La Universitat de València convoca aquests premis amb la finalitat de potenciar i incentivar que els resultats de la recerca, i l'orientació de la seua plasmació escrita o audiovisual, tinguen relació directa amb la cooperació al desenvolupament. Es poden presentar als premis els treballs realitzats per estudiants, PAS o PDI de la UV,  individualment o en colaboració durant l'any 2016. El termini de presentació de sol.licituds finalitza el 15 de juny de 2017. Més informació ací

 • XXII Edició dels Premis Universitat-Societat

  16/05/17

  XXII Edició dels Premis Universitat-Societat

  El Consell Social de la Universitat de València convoca una nova edició d'aquests premis que reconeixen la cooperació entre la Universitat i el seu entorn. La modalitat ALUMNI PLUS té dues opcions: a) premia l'aportació d'idees i projectes innovadors dels estudiants en aquesta col·laboració. Els  premis consistixen  en diplomes acreditatius. Es premiarà un total de 5 estudiants de totes les àrees. A més entre aquests es triarà a "l'Alumne Excel·lent de la UV" que rebrà un premi de 1.000.-€ i la b) dirigida a reconèixer l'excel·lència professional, acadèmica o empresarial de antics alumnes de la UV. Aquest premis són honorífics. El termini finalitza el 16 de juny de 2017. Podeu consultar les bases ací.

 • Beques de la Conselleria de Sanitat per a titulats

  16/05/17

  Beques de la Conselleria de Sanitat per a titulats

  Es convoquen 2 beques per a la realització de pràctiques professionals en la Subdirecció General d'Investigació i Innovació en Salut a partir de l'1 d'agost de 2017. Van destinades a titulats del grau, llicenciatura o enginyeria d'Informàtica o Telecomunicacions. Termini de presentació de sol·licituds fins al 27 de maig de 2017. Trobareu tota la informació ací

 • Beques de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a titulats

  16/05/17

  Beques de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a titulats

  Es convoquen un total de 6 beques per a la realització de pràctiques professionals en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià. Van dirigides a titulats universitaris de diferents graus amb nivell mitjà de valencià i nivell B1 d'anglès. Termini de presentació de sol·licituds fins al 1 de juny de 2017. Més informació al DOGV

 • Beques

  16/05/17

  Resolució definitiva ajudes a l'estudi 2015-2016

  Resolució de 9 de maig de 2017, per la qual es resolen les ajudes a l'estudi per als estudiants i les estudiantes que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València, curs 2015-2016.

  Per a més informació clica ací

 • Ajudes a associacions

  14/11/16

  Ajudes a associaciones per a activitats socioculturals

  Publicada la segona resolució d'Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals a l’any 2016.

  El plaç de presentació de l'aceptació finalitza el 28 de novembre de 2016.

  Més informació

 • Beques de l'Institut Cervantes per a titulats 2017

  15/05/17

  Beques de l'Institut Cervantes per a titulats 2017

  Es convoquen 45 beques de formació d'especialistes en la promoció del ensenyament, estudi i ús de la llengua i cultura espanyola a l'exterior a desarrollar a les dependències de l'Institut Cervantes, van dirigides a titulats universitaris de diferents graus i màsters. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 2 de juny de 2017. Més informació ací

 • UV

  15/05/17

  Convocatòria ajudes a l'estudi de la Universitat, curs 16-17

  Resolució de 7 d'abril de 2017, de la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, per la qual es convoquen les ajudes a l'estudi per als i les estudiants que cursen estudis oficials en centres propis de la Universitat de València, curs 2016-2017.

  Pendent de publicació al DOCV. Es podran sol·licitar a partir de l'endemà de la seua publicació.

  Per més informació clica ací.

 • Drac

  12/05/17

  Ajudes Drac estiu 2017

  La vicerrectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística de la Universitat de València, convoca les Ajudes Drac Estiu 2017, en el marc del Programa de mobilitat Drac de la Xarxa Vives d'Universitats. La convocatòria va adreçada a estudiants de la Universitat de València que participen en cursos organitzats per les universitats integrants de la Xarxa que figuren en la Guia de Cursos d'Estiu 2017.

  El termini de presentació  de sol·licituds finalitza el 01 de juny de 2017.
  [Més informació]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies