• Beques de pràctiques al Museu Arqueològic Provincial d'Alacant

  31/10/14

  Beques de pràctiques al Museu Arqueològic Provincial d'Alacant

  La Diputació Provincial d'Alacant convoca 8 beques de formació pràctica pels residents a la provincia d'Alacant, a  desenvolupar a aquest museu, en diferents  modalitas:

  Museografía i Museologia: 4 beques, dirigides a llicenciats o graduats en Història, Geografía i Història, o Història de l'Art.

  Biblioteconomía: 2 beques, per a llicenciats o graduats en Documentació o en Informació i Documentació o diplomats en Biblioteconomía i Documentació.

  Restauració de Patrimoni Arqueológic: 2 beques per a llicenciats en Belles Arts, graduats o diplomatsen Conservació i Restauració de Bens Culturals.

  Amb una durada de 6 mesos i una dotació econòmica de 600€ mensuals bruts.

  Termini de presentació de sol·licituds fins al 20 de Novembre. BOP Alacant 31/10/14

   

 • Voteu

  31/10/14

  Hui s'obre el termini de presentación de candidatures

  Hui s'obre el termini de presentació de candidatures per a les eleccions de representació d'estudiants al Claustre i les juntes de centre de la Universitat de València, i finalitza el dia 6 novembre. Enguany, i per primera vegada, la presentació de les candidatures es podrà fer a traves de l'entorn de tramitació electrònica de la universitat (ENTREU), facilitant aquest tràmit. Aquesta aplicació comprova automàticament si els candidats estan matriculats en les titulacions dels centres per als quals es presenten i evita hagen d'aportar cap documentació en el moment de presentar la candidatura.

   

  Enllaç a la sol·licitud

   

  Més informació a la pàgina de la Junta Electoral

 • Beques d'investigació i formació del Museu d'Art Reina Sofía

  31/10/14

  Beques d'investigació i formació pràctica del Museu d'Art Reina Sofía

  Es convoquen un total de 6 beques per a diferentes departaments del museu, amb diferents finalitats i classes:

  Investigació:  Total 3 beques dirigides a llicenciats o graduats en general i especialment en Història de l'Art i tambè a  postgraduats amb aquesta especialitat.

  Coordinació-formació: Total 2 beques dirigides a llicenciats o graduats en Història de l'Art, Humanitats o Comunicació audiovisual i tambè a  postgraduats amb especialització en Història de l'Art.

  Formació pràctica: Total 2 beques dirigides a llicenciats, graduats en Història de l'Art , Biblioteconomía i Documentació i tambè postgraduats en estos àmbits.

  Termini de presentació de sol·licituds fins al 15 de Novembre. BOE 31/10/14


 • Estudiants en classe

  30/10/14

  Quarta resolució de les ajudes a l'estudi 2013-2014

  Publicada la quarta resolució de concessió, parcial i provisional, del Delegat del Rector per a Estudiants de les ajudes a l'estudi per a estudiants i estudiantes que cursen estudis oficials a centres propis de la Universitat de València 2013-2014. Els expedients que no apareguen en cap dels annexos publicats, es resoldran en pròximes resolucions. [Més informació]

 • INICIATIVA EMPRENEDORA UNIVERSITÀRIA- Mòdul gratuit per a estudiants de Masters Oficials i Propis de la UV

  28/10/14

  INICIATIVA EMPRENEDORA UNIVERSITÀRIA- Mòdul gratuit per a estudiants de Masters Oficials i Propis de la UV

  L'ADEIT realitza este programa finanzat per la Direcció General d'industría i de la xicoteta i mitjana empresa, amb una part lectiva presencial de 30 hores i una tutorització grupal presencial de 8 hores. Està destinat a estudiants matriculats al curs 2014-15 de qualsevol dels másters oficials o propis de la Universitat de València. Si es tracta d'un màster interuniveristari  necessariament  hi haura d'estar matriculat a la Universitat de València. S'han programat distints grups per a fer posible la màxima participació d'estudiants. L'inscripció es fa a la web de l'ADEIT i el temini finalitza el dia 3 de novembre. Podeu consultar-ne característiques, programa, calendari i grups açi

 • Beques Investigació Carmen i Severo Ochoa 2014

  27/10/14

  Beques Investigació Carmen i Severo Ochoa 2014

  L'Ajuntament de València amb la Fundació Valenciana d'Investigacions Biomédiques convoca aquestes beques per a l'investigació al camp de la medicina, química, biología, farmacia i afins. Els candidats hi hauran d'estar empadronats a la ciutat de València o haver cursat els seus estudis als centres, facultats i escoles universitàries de la ciutat de València i no estar desenvolupant treball remunerat. Dos modalitats: 

  a) Beca d'iniciació a l'investigació, amb l'objetiu principal d'incentivar l'activitat investigadora entre joves amb llicenciatura o graduats, menors de 27 anys

  b) Beca de foment de l'activitat investigadora , amb l'objetiu d'ajudar a consolidar la tasca dels investigadors valencians que siguen doctors menors de 33 anys.

  Termini de sol·licituds des de el  23 d'octubre fins al 10 de novembre de 2014.

  Consultar Bases

   

   

 • Beques de postgrau en Estadística

  23/10/14

  Beques de postgrau en Estadística

  L'Institut Nacional d'Estadística convoca 12 beques amb la finalitat de fomentar i promocionar l'investigació estadística, així com el desenvolupament e implantació de processos estadístics, mitjançant la formació de postgraduats, amb una durada màxima de dotze mesos. Esta beca va dirigida a llicenciats, arquitectes, enginyers o graduats. El termini de presentació acaba l'11 de Novembre de 2014. BOE 23/10/2014

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord