• onal investigador de caràcter predoctoral

  29/11/14

  Ajudes per a a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral "Atracció de talent" -VLC CAMPUS

  El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica convoca 20 ajudes per a la contratació de personal investigador en formació de càracter predoctoral amb l'objecte de l'obtenció de la tesi doctoral.

  Entre altres requisits els candidats deuran posseir una nota mitjana de l'expedient acadèmic en la llicenciatura, enginyeria, arquitectura o grau igual o superior a 7 punts i estar admès en la fase d'investigació d'un Programa de Doctorat per al curs 2014-15 en la Universitat de València.

  Les ajudes es destinen a la formalització d'un contracte laboral, de caràcter predoctoral d'un any de durada, prorrogable per períodes anuals, previ informe de la comissió acadèmica del doctorat. Termini de presentació de sol·licituds fins al 29/11/14. Més informació açí.

   

 • Ajudes complementàries de la Universitat de València curs 2013-14

  26/11/14

  Ajudes complementàries de la Universitat de València curs 2013-14

  La Delegació del Rector per a Estudiants de la UV, a travès del Servei d'Informació i Dinamització dels Estudiants (SeDI) publica la convocatòria d'ajudes complementàries per als estudiants que van cursar estudis oficials en centres propis de la Universitat de València durant el curs 2013-14.

  Aquesta ajuda consitix en un complement de 400€ per estudiant, per a despeses com ara l'adquisició de materials didàctics o desplaçament i prentén afavorir la situació econòmica dels estudiants amb rendes més baixes.

  Els requisits que cal complir son: Haver sigut beneficiari de les beques convocades per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, per a la realització d'estudis universitaris al curs 2013-14 o de les Ajudes a l'Estudi per als estudiants de la UV del curs 2013-14, a més d'estar matriculat a la UV el curs 2014-15 en la mateixa titulació que el curs 2013-14 o en titulació superior i tambè no superar el llindar de renda establit a la convocatòria.

  La sol·licitud i la documentació es presenta a través d'ENTREU. El termini de presentació finalitza al 10 de desembre de 2014.Més informació açi

 • Convocatòria MEC places Auxiliares de Conversa de Llengua espanyola 2015-16

  26/11/14

  Convocatòria MEC places Auxiliares de Conversa de Llengua espanyola 2015-16

  El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports publica esta convocatòria de places per auxiliars de conversa espanyols en centres educatius públics de països com:  Alemanya, Australia, Austria, Bélgica, Canadà, EEUU, França, etc., per al curs 2015-16.

  Està dirigida a titulats universitaris i estudiants d'últim curs de titulacions de Filologia, Traducció i altres vinculades. El nombre de places està distribuït por països, i a més, en alguns casos, per àrea de preferència. A més de complir els requisits acadèmics s'haurà de complir els específics establits per cada país.Estes places compten amb una dotació económica mensual que varía segons el pais de destinació.

  Les sol·licituds es presenten a la seu electrònica del Ministeri, aplicació Profex. El termini de presentació comença el 27 de novembre i finalitza l'11 de desembre de 2014. Publicat al BOE 26/11/14

 • Imatge del programa Parlem d'Art

  25/11/14

  Seleccionades les intervencions del programa Parlem d'Art

  Publicada la resolució del Delegat del Rector per a Estudiants per la qual es seleccionen les propostes del programa Parlem d'Art, en el marc d'Art Públic/Universitat Pública 2014.

  [Resolució i intervencions seleccionades]

 • Beques ARGO (2014-16): Obert termini sol·licituds i presentació de documentació

  25/11/14

  Beques ARGO (2014-16): Obert termini sol·licituds i presentació de documentació

  Des del dia 21 de novembre de 2014 i fins al 31 de decembre de 2016, romandrà oberta la convocatòria d'ajudes de mobilitat per a titulats universitaris espanyols que desitgen realitzar pràctiques formatives en empreses i entitats internacionals amb seu a Europa, Estats Units, Canadà, Asia i Oceanía.

  Els requisits requerits son, entre altres, ser titulat menor de 35 anys i que el títol s'haja obtingut en els tres últims anys, acreditar coneixements d'idioma del país o països sol·licitats, complir amb els requisits d'entrada i estància exigits per eixos països i no haver sigut beneficiari anterior de cap beca de mobilitat (Argo, Faro, Integrants) o del MEC amb el mateix objecte.

  Aquest programa estarà vigent tres anys i les ajudes van destinades a subvencionar les despeses d'allotjament i manutenció, així com despeses de viatge, visats, etc. El nombre mínim d'estes ajudes serà de 600 i la durada de l'estància serà  mínim 5 mesos i màxim de 8.  Podeu consultar com presentar les sol·licituds açi

   

 • Beques de pràctiques Santander-CRUE CEPYME

  21/11/14

  Beques de pràctiques Santander-CRUE CEPYME

  Es convoquen 194 beques de pràctiques en empreses per als estudiants de la Universitat de València que estiguen matriculats en qualsevol titulació oficial i hagen superat al menys el 75% dels crèdits de la seua titulació, els estudiants de màster hauran d'estar matriculats de tots els crèdits necesaris per finalitzar.

  Esta beca té una dotació económica de 600€ mensuals bruts i una durada de 3 mesos, es realitzarà entre març i septembre de 2015. Termini de presentació fins al 31 de gener de 2015. Més informació açí.

 • Beques de l'INAP de formació i investigació per a titulats universitaris

  20/11/14

  Beques de l'INAP de formació i investigació per a titulats universitaris

  L'Institut nacional d'Administració Pública convoca 7 beques per a formar-se i participar en tasques de suport a les linies principals d'investigació a l'INAP. Estes beques estàn destinades:  5 a titulats universitaris de la branca de Ciències Socialas i Jurídiques i 2 a titulats de Biblioteconomia i Documentació.

  La durada de la beca es d'un any, prorrogable per un altre més amb una dotació económica de 1.300€ mensuals/bruts. Termini de presentació de sol·licituds fins al 29/11/14. Publicat al BOE 11/11/14.

   

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord