• Programa YUZZ

  20/10/16

  VIII edició del Programa YUZZ "Joves amb Idees" de la Universitat de València 2016

  La Universitat de València participa un any més en aquest programa adressat a joves entre 18 i 31 anys, amb una idea de negoci innovadora. Els 20 projectes seleccionats  del centre YUZZ de la UV rebran durant un periode de 6 mesos formació i assessorament de forma gratuïta, per transformar la seua idea de negoci en un projecte empresarial.

  El termini per a inscriure's finalitza el 2 de desembre però, seran determinants per a la selecció dels candidats les inscripcions que es realitzen en el mes d'octubre. Més informació i inscripcions ací

 • IX Premi de Cartogràfia i Territori Pare Tosca - 2016

  20/10/16

  IX Premi de Cartogràfia i Territori Pare Tosca - 2016

  L'Institut Cartogràfic Valencià publica una nova edició d'aquests premis destinats a estudiants matriculats en qualsevol universitat valenciana que hagen aprovat el seu TFG o TFM en el curs 2015-16. La matèria dels treballs ha d'estar relacionada amb la geomàtica i els sistemes d'informació geogràfica en l'àmbit valencià. La dotació econòmica dels premis és: 1.500.-€ per als TFM i 1.000.-€ per als TFG.

  El termini de presentació de sol·licituds finalitza l'11 de novembre. Trobareu més informació al DOGV 20/10/16

 • Pràctiques al Servei d'Informació i Dinamització (SeDI)

  18/10/16

  Pràctiques al Servei d'Informació i Dinamització (SeDI) de la Universitat de València

  El SeDI oferix 2 pràctiques remunerades, amb una durada de 400 hores cadascuna (5€/hora): 

  - 1 pràctica per a participar en activitats de suport al programa de voluntariat de la Universitat de València, dirigida a tots els estudiants de Grau.

  - 1 pràctica per a participar en activitats de manteniment dels entorns de comunicació, gestió dels blogs, creació i publicació de continguts web , dirigida a estudiants dels Graus de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació i del Grau d'Informació i Documentació.

  Trobareu més informació a l'ADEIT. Seleccionant l'opció "ofertes destacades" als dos desplegables de tipus de titulació i titulació.

 • Pràctiques remunerades per a estudiants a la Conselleria de Vivenda 2016

  17/10/16

  Pràctiques remunerades per a estudiants a la Conselleria de Vivenda 2016

  La Universitat de València ofereix varies pràctiques extracurriculars  remunerades amb 600.-€ mensuals i una durada de tres mesos a la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a estudiants dels graus de Geografía, Matemàtiques i Enginyeria Informàtica. Podeu ampliar la informació a l'ADEIT.

 • Beques per a investigació en estadística a l'INE 2016

  17/10/16

  Beques per a investigació en estadística a l'INE 2016

  L'Institut Nacional d'Estadística convoca 15 beques per a fomentar i promocionar l'investigació estadística. Estan dirigides a titulats universitaris de Grau o Llicenciatura. La beca té una durada de màxim dotze mesos i una dotació econòmica mensual de 898,43€. Els termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 3 de novembre de 2016. Trobareu més informació ací

 • Beques sobre comunicació institucional relacionalts amb el Parlament 2016

  17/10/16

  Beques sobre comunicació institucional relacionats amb el Parlament 2016

  Les Corts Generals convoquen 4 beques per a la realització d'estudis i treballs sobre comunicació institucional relacionada amb el Parlament. Van destinades a titulats del Grau en Periodisme o Llicenciat en Ciències de la Informació. Aquesta beca té una durada de dotze mesos i una dotació econòmica mensual de 1.075.-€. Termini de presentació de sol·licituds 28 d'octubre de 2016. Més informació al BOE 14/10/16

 • Beques academicoesportives per a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana 2016

  17/10/16

  Beques academicoesportives per a esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana 2016

  La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport convoca aquestes beques destinades als esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana de nivell A o B matriculats a ensenyaments universitaris. Entre altres requisits es demana estar empadronat en qualsevol municipi de la Comunitat i acreditar uns resultats. L'ajuda compta amb una dotació econòmica que oscil·larà entre 600.-€ i 2.500.-€. Termini de sol·licituds fins al 28 d'octubre de 2016. Més informació a la convocatòria.

 • Taula Redona:

  14/10/16

  Taula Redona: "La Terra més enllà de la Terra" al campus de Burjassot

  Un dia el esser humà va decidir agafar un vaixell i navegar fins  trobar nous mons. Hui aquests mons estan fóra de la Terra. Es possible aplegar hui per hui? De tot açò es parlarà a la taula redona organitzada per Innocampus que es cel·lebrarà el proper dia 20 d'octubre a les 12,00 hores en la Sala Darwin (Facultat de Farmàcia). L'entrada es completament lliure i quedeu tots invitats.

 • Ajudes per a estudiants de títols propis de la UV curs 2015-16

  14/10/16

  Ajudes per a estudiants de títols propis de la UV curs 2015-16

  El Vicerectorat d'Estudis de Posgrau de la Universitat de València convoca les beques d'estudis dirigides als estudiants matriculats en titols propis de la Universitat de València al curs 2015-16. Aquesta beca cobrix un percentatge dels preus públics de les matricules abonades. La sol·licitud es fa per l'ENTREU i el termini finalitza el 13 de novembre de 2016. Podeu ampliar la informació ací

 • Premi

  14/10/16

  Resolució III Edició Premis a l’esforç d’estudiants excel•lents amb dificultats econòmiques

  Resolució de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística per la qual es concedeixen els premis a l’esforç d’estudiants excel·lents amb dificultats econòmiques del curs acadèmic 2015-2016. Per a més informació clica ací.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies