• Oberta l'inscripció al Curs de formació 2016-17 per a representants estudiantils

  09/12/16

  Oberta l'inscripció al Curs de formació 2016-17 per a representants estudiantils

  El SeDi convoca aquest curs de formació dirigit als estudiants i estudiantes que han estat elegits com a representants. Es tracta d'un Curs presencial i gratüit de 8 hores. Aquest curs és vàlid per a obtenir reconeixement acadèmic de crèdits ECTS per participació en activitats de representació estudiantil per als estudiants de Grau. La sol·licitud es fa a l'ENTREU i el termini d'inscripció és del 9 al 19 de desembre de 2016. Més informació ací.

 • Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei (ApS)

  02/12/16

  Premi RAGALO a l’impuls de l’Aprenentatge Servei (ApS)

  La Universitat de València convoca aquest premi amb la finalitat de premiar projectes que hagen emprat amb èxit la metodologia ApS en organitzacions durant l’últim curs acadèmic 2015-2016 i el primer semestre del curs 2016-2017. L'estudiant de grau, posgrau i doctorat de la UV podrà presentar la seua candidatura per l'ENTREU fins al 15 de desembre. Els premis estan dotats amb 300.-€ que les persones i/o grups guanyadors donaran a la institució en la qual han realitzat el seu projecte- Més informació ací

 • Beques IVACE de pràctiques a l'exterior 2017

  29/11/16

  Beques IVACE de pràctiques a l'exterior 2017

  L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) convoca fins 70 beques de formació pràctica a l'estranger. Destinades a titulats universitaris inscrits  al Sistema Nacional de Garantia Juvenil del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquestes beques tenen una durada màxima de 12 mesos i compten amb una dotació ecònomica mensual, altra per a despeses de viatge i una quantita fixa segons destinació. El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 13 de gener de 2016. Més informació al DOCV 28/11/16

 • III Edició Premis A. Olga Quiñoes Fernàndez de la Universitat de València

  28/11/16

  III Edició Premis Olga Quiñones de la Universitat de València

  Aquest premi va dirigit als estudiants de la Universitat de València que hagen defensat el seu TFG, TFM al curs 2015-16 o la tesi doctoral als cursos 2014-15 i 2015-16 en aquesta universitat, en matèries d'igualtat de gènere.La quantia del premi variarà segons la modalitat. Premi per al TFG: 500.-€ i diploma. Premi per al TFM: 1.000.-€ i diploma. Premi per a Tesi Doctoral: 1.500.-€ i diploma.

  Les sol·licituds es podran presentar fins al 27 de desembre de 2016,  mitjançant l'ENTREU o en el Registre General de la UV o qualsevol dels seus registres auxiliars. Cal adjuntar la documentació requerida al punt 3.c de la convocatòria.

   

 • Beques de pràctiques a l'Institut Valencià de Finances 2017

  22/11/16

  Beques de pràctiques a l'Institut Valencià de Finances 2017

  L'Institut Valencià de Finances (IVF) convoca tretze beques per a titulats d'ADE, Economia, Dret, Enginyeria Informàtica o de Telecomunicacions  per a realitzar pràctiques en les dependències de l'Institut a València. La durada de la beca serà de dotze mesos i amb una dotació econòmica de 1.000.-€. La sol·licitud es fa únicament per via telemàtica. El termini finalitza el 15 de desembre de 2016. Més informació ací

 • Beques de pràctiques al Japó- Programa Vulcanus 2016

  17/11/16

  Beques de pràctiques al Japó- Programa Vulcanus 2016-17

  Aquest programa consistix en la realització de pràctiques industrials pels estudiants universitaris de l'UE que estiguen cursant l'últim curs del seu grau o fent un máster, de la branca de enginyeria o ciències ( Informàtica, Química, Biotecnología, Física, Telecomunicacions, Sistemes de producció, etc.)  al curs 2016-17. Els candidats es seleccionen segons el seu expedient acadèmic, el seu coneixement d'anglès i la motivació. A més de les pràctiques els seleccionats, reben un curs intensiu de japonés i un seminari d'una setmana al Japó.

  Es tracta d'una ajuda de 1.900.000 yens per al viatge d'anada i tornada i per les despeses bàsiques de manutenció al Japó. Son allotjats per l'empresa d'acollida durant 12 mesos. Termini per a l'enviament de candidatures fins al 20 de gener de 2017. Mes Informació açí.

 • Beques Práctiques Fundació ONCE-CRUE per a la Universitat de València

  16/11/16

  Beques Práctiques Fundació ONCE-CRUE per a la Universitat de València

  Aquesta fundació convoca beques de práctiques per a estudiants de la Universitat de València amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33% de grau i postgrau. Aquestes pràctiques podràn ser curriculars o extracurriculars.

  La durada serà minima de tres mesos i es realitzaran entre l'1 de febrer i el 30 de etembre de 2017. La dotació econòmica màxima serà de 1.800.-€ per beca. El termini de presentació de sol·licituds esta obert fins al 31 de desembre de 2016. Podeu ampliar la informació al ADEIT

 • La dipu et Eurobeca 2ª convocatòria

  15/11/16

  La dipu et Eurobeca 2ª convocatòria

  La Diputació Provincial de València convoca 31 beques de pràctiques formatives per a titulats universitaris de diplomatura, llicenciatura o grau en institucions i entitats europees en matèries de gestió d'assumptes europeus d'interés per a la provincia de València.

  La durada de la beca és de 5 mesos i compta amb una dotació econòmica mensual de 1.500.- €  bruts i a més, fins a 500.-€ per a despeses de viatge. Les sol·licituds es presentaran per via telemàtica fins al 13 de desembre de 2016 aci. Trobareu més informació a la convocatòria.

 • Ajudes a associacions

  14/11/16

  Ajudes a associaciones per a activitats socioculturals

  Publicada la segona resolució d'Ajudes a Associacions i Col·lectius d’Estudiants de la Universitat de València per a la realització d’activitats socioculturals a l’any 2016.

  El plaç de presentació de l'aceptació finalitza el 28 de novembre de 2016.

  Més informació

 • tòria de eques de practiques del MAEC en els seus Serveis Centrals

  09/11/16

  Oberta 2ª convocatòria de Beques de practiques del MAEC als seus Serveis Centrals

  El Ministeri d'Assumptes Exteriors i de Cooperació (MAEC) en una segona convocatòria ofereix 51 places de pràctiques no remunerades als estudiants de la Universitat de València per al segon quadrimestre  (1 de febrer al 31 de maig de 2017). Les pràctiques es realitzaran en els Serveis Centrals del MAEC a Madrid. Les sol.licituds es podran presentar fins al 18 de novembre de 2016.

  Podeu ampliar la informació dels destins i les titulacions requerides al següent enllaç

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies