• Obert termini per a sol·licitar el XEC UNIVEX de l'Ajuntament de València

  29/09/15

  Obert termini per a sol·licitar el XEC UNIVEX de l'Ajuntament de València

  El Xec Univex es una ajuda de l'Ajuntament de València que complementa  les beques o ajudes oficials rebudes pels estudiants universitaris, empadronats a la ciutat de València que participen en programes d'intercanvi acadèmic amb universitats estrangeres al curs 2015-16. Consistix en una dotació econòmica de 100€ per cada mes d'estància.

  Les sol·licituds cal presentar-les al Registre General de l'Ajuntament de València o al  de les Juntes Municipals de Districte. El termini de presentació és des del 29 de setembre fins al 17 d'octubre de 2015. Més informació ací

 • Primera resolució Borses de Viatge 2015

  29/09/15

  Segona resolució Borses de Viatge 2015

  Publicada la resolució del Delegat del Rector per a Estudiants per la qual es fa la segona adjudicació de les borses de viatge 2015, corresponent a les sol·licituds presentades fins al 30 de juny de 2015.

  [Més informació]

 • Acord de col·laboració Universitat-MetroValencia

  25/09/15

  Acord de col·laboració Universitat de València-MetroValencia

  Renovat l'acord de col·laboració amb MetroValencia, el termini de sol·licitud de noves targetes començarà el 25 de setembre. Les targetes del curs passat hauran de reactivar-se entre el 25 de setembre i el 30 de novembre, en cas contrari quedaràn bloquejades. Es mantenen els descomptes del curs 2014-2015.

 • Beques de pràctiques per a titulats en Informació i Documentació o Biblioteconòmia

  24/09/15

  Beques de pràctiques per a titulats en Informació i Documentació o Biblioteconomia

  Les Corts Generals convoquen 15 beques de pràctiques en archivística, documental i bibliotecària relacionada amb l'activitat del Senat dirigides als graduats en Informació i Documentació , diplomats, llicenciats en Biblioteconomia i Documentació o Màster oficials amb 200 hores o mínim 8 ECTS en matèries archivístiques.

  La durada de la beca és de 12 mesos amb una dotació de 800€/mensuals bruts. Més informació ací.

 • Beques de pràctiques per a titulats en periodisme

  24/09/15

  Beques de pràctiques per a titulats en periodisme

  Les Corts Generals convoquen tres beques de pràctiques sobre comunicació institucional interna i externa del Senat, dirigides als graduats o llicenciats en periodisme, nascuts desprès de l'any 1988 i que no hagen disfrutat d'aquesta beca anterioment.

  La durada és de 12 mesos i la dotació econòmica és de 900€/mes bruts. Més informació al BOE 23/09/15

 • Nova ediició dels Tallers de Voluntariat Univeristari curs 2015-16

  18/09/15

  Nova edició dels Tallers de Voluntariat Universitari 2015-16

  El Servei d'Informació i Dinamització (SeDI) posa en marxa una nova edició d'aquests tallers adreçada als i les estudiants de la Universitat de València.  La inscripció és gratuita i romandrà oberta des del 21 de setembre fins al 8 d'octubre. Els tallers de Voluntariat Universitari tenen reconeixement de crèdits ECTS i Lliure Opció. Més informació ací.

 • Cursos d'anglès per als estudiants de la ETSE - MATRICULA OBERTA

  16/09/15

  Cursos d'anglès per als estudiants de la ETSE - MATRICULA OBERTA

  La Nau dels Estudiants oferix una nova edició d'aquests cursos dirigits als i a les  estudiants de la Escola d'Enginyeria amb la finalitat d'aconseguir el nivell tècnic i científic necessari per al desenrotllament de la seua activitat professional futura. Son cursos de 30 hores i hi ha dos nivells diferenciats. Aquests cursos tenen reconeixement de crèdits ETCS i Lliure Opció. La matrícula estarà oberta des de 16 de setembre i fins a l'1 d'octubre. Més informació açi.

 • Imatge mapa mundi

  15/09/15

  Borses de viatge per a actvitats de cooperació i solidaritat

  La Delegació per a Estudiants de la Universitat de València, mitjançant el Servei d'Informació i Dinamització (SeDI), convoca les borses de viatge per a actvitats de cooperació i solidaritat, per a estudiants i estudiantes de la Universitat de València que cursen estudis oficials a centres propis d'aquesta universitat, curs 2014-2015. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2015.

 • Ajudes per a Contractes predoctorals i postdoctorals de la GVA 2015-16

  15/09/15

  Ajudes per a Contractes predoctorals i postdoctorals de la GVA 2015-16

  La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport convoca les ajudes per a la promoció de la investigació científica, tecnológica i innovació a la Comunitat Valenciana. En aquesta convocatòria troben entre altres: ajudes per a contractes predoctorals, estàncies breus a l'estranger per a contractats  predoctorals, ajudes postdoctorals, ajudes per a grups d'investigació, etc .  El termini de presentació de sol·licituds serà  des de l'1 al 20 d'octubre. Més informació al DOCV 15/09/15

 • Paperassa beques

  01/09/15

  Beques del Ministeri d'Educació curs 2015-2016

  El Ministeri d'Educació, Cultura i Esport convoca per al curs acadèmic 2015-2016, beques i ajudes a l'estudi per a estudiants d'ensenyaments postobligatoris, tant universitaris com no universitaris. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 15 d'octubre de 2015.

  Per a més informació consulta la Resolució de 30 de juliol de 2015.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord