• Logotip dels premis d'escriptura de creació

  16/12/14

  12a Edició dels Premis Universitat de València d'escriptura de creació

  En aquesta 12a edició dels Premis Universitat de València d'escriptura de creació les modalitats establertes són: poesia en valencià, poesia en castellà, narrativa breu en valencià, narrativa breu en castellà, teatre breu, guió de curtmetratge i còmic.

  Els estudiants i les estudiantes de les universitats valencianes podran presentar les seues obres fins al 14 d’abril de 2015.

  [Consulteu les condicions per a participar-hi]

 • OBERTA INSCRIPCIÓ AL CURS FORMACIÓ PER A REPRESENTANTS

  16/12/14

  OBERTA INSCRIPCIÓ AL CURS FORMACIÓ PER A REPRESENTANTS

  La Delegació per a Estudiants mitjaçant el SeDI, dins de la oferta de  formació de la Nau dels Estudiants, organitza aquest curs sobre representació estudiantil.

  La realització i superació d'aquest curs serà imprescindible per a l'obtenció del reconeixement acadèmic de crèdits per participació i representació.

  La inscripció és gratuïta i el termini romandrà obert des del 15 de desembre de 2014 fins al 8 de febrer de 2015 .Per l'obtenció del certificat amb reconeixement acadèmic caldrà l'assistència a les dues sessions del curs. Més informació açí

 • Beques de pràctiques per a titulats de l'Academia Valenciana de la Llengua

  16/12/14

  Beques de pràctiques per a titulats de l'Academia Valenciana de la Llengua

  Es convoquen un total de 6 beques per a la realització de pràctiques en Informàtica, Lexicografia, Terminologia, Onomàstica i Edició i Digitalització de Textos en l'Acadèmia Valenciana de la Llengua. Estàn dirigides a titulats de llicenciatura o grau d'Informàtica, Enginyeria Informàtica, Filologia Catalana i diplomats de postgrau en Onomàstica Valenciana.

  Les beques tenén una dotació económica de 1.000€ bruts i una durada que començarà amb l'acord d'adjudicació i fins al 31 de desembre de 2015. 

  El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5/01/15. Més informació al DOCV de 16/12/14 i 17/12/14.

 • Ajudes predoctorals programa

  10/12/14

  Ajudes predoctorals programa " Salvador de Madariaga" 2015

  El Ministeri d'Educaió, Cultura i Esports convoca 12 ajudes per a contractes predoctorals a l'Institut Universitari Europeu de Florència en les àrees de Dret, Economía, Història, Ciència Política i Sociología contemplades dins del Conveni Marc del Programa Salvador de Madariaga. Està dirigida a titolats universitaris de llicenciatura, màster o equivalents de les àrees anomenades, sempre que l'obtenció del títol haja segut amb posterioritat a l'1 de gener de 2006 i siguen  menors de 30 anys, a mès hi hauràn de tindre coneixement d'al menys dos llengues oficials de l'UE. Termini de presentació de sol·licituds des de 8 al 31 de gener de 2015.

  La convocatòria tambè, inclou ajudes complementàries de mobilitat per a estàncies , en centres d'investigació de UE, fora de l'IUE, per als beneficiaris dels contractes predoctorals. La dotació econòmica  d'estes ajudes dependrà del país de destinació. El termini de presentació de sol.licituds serà al menys, tres mesos abans de fer la mobilitat. Publicat al BOE 10/12/14

 • Beques de pràctiques de la Diputació de València 2015

  02/12/14

  Beques de pràctiques de la Diputació de València

  Es convoquen 150 beques per a la realització de pràctiques als Ajuntaments, Entitats locals o la Diputació de la província de València, destinades a estudiants de la Universitat de València que hagen superat el 50% dels crèdits necessaris de la seua titulació. Les pràctiques poden ser curriculars o extracurriculars.

  Els estudiants interessats contactaràn directament a l'Entitat local o Ajuntament per a proposar la seua candidatura per a realitzar la pràctica.

  El termini de sol·licituds romandrà obert durant tot el curs 2014-15  fins a cobrir la totalitat de les places. Les pràctiques que comencen a gener hi hauran de presentar-se abans del 15 de desembre de 2014. Més informació açí

 • Ajudes complementàries de la Universitat de València curs 2013-14

  01/12/14

  Ajudes complementàries de la Universitat de València curs 2013-14

  La Delegació del Rector per a Estudiants de la UV, a travès del Servei d'Informació i Dinamització dels Estudiants (SeDI) publica la convocatòria d'ajudes complementàries per als estudiants que van cursar estudis oficials en centres propis de la Universitat de València durant el curs 2013-14.

  Aquesta ajuda consitix en un complement de 400€ per estudiant, per a despeses com ara l'adquisició de materials didàctics o desplaçament i prentén afavorir la situació econòmica dels estudiants amb rendes més baixes.

  Els requisits que cal complir son: Haver sigut beneficiari de les beques convocades per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports, per a la realització d'estudis universitaris al curs 2013-14 o de les Ajudes a l'Estudi per als estudiants de la UV del curs 2013-14, a més d'estar matriculat a la UV el curs 2014-15 en la mateixa titulació que el curs 2013-14 o en titulació superior i tambè no superar el llindar de renda establit a la convocatòria.

  La sol·licitud i la documentació es presenta a través d'ENTREU. El termini de presentació finalitza al 10 de desembre de 2014.Més informació açi

 • onal investigador de caràcter predoctoral

  29/11/14

  Ajudes per a a la formació de personal investigador de caràcter predoctoral "Atracció de talent" -VLC CAMPUS

  El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica convoca 20 ajudes per a la contratació de personal investigador en formació de càracter predoctoral amb l'objecte de l'obtenció de la tesi doctoral.

  Entre altres requisits els candidats deuran posseir una nota mitjana de l'expedient acadèmic en la llicenciatura, enginyeria, arquitectura o grau igual o superior a 7 punts i estar admès en la fase d'investigació d'un Programa de Doctorat per al curs 2014-15 en la Universitat de València.

  Les ajudes es destinen a la formalització d'un contracte laboral, de caràcter predoctoral d'un any de durada, prorrogable per períodes anuals, previ informe de la comissió acadèmica del doctorat. Termini de presentació de sol·licituds fins al 29/11/14. Més informació açí.

   

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord