Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

D'acord amb els seus Estatuts, la Universitat de València (UV), com a servei públic, té encomanada la missió de fomentar la recerca, tant bàsica com aplicada, i el desenvolupament científic i tecnològic. Així mateix, en línia amb el que estableix la Llei orgànica d'universitats, la UV considera un pilar estratègic l'impuls de la transferència de coneixement i la innovació.

 

En aquest marc, el Vicerectorat d’Investigació, i el Vicerectorat d’Innovació i Transferència exerceixen les competències relatives al disseny i la planificació del desenvolupament de la política institucional científica i d'innovació amb el suport de la Comissió d’Investigació, òrgan col·legiat de caràcter consultiu i assessor del Consell de Govern en matèria de recerca.

 

A través d'aquesta pàgina web, es pretén donar a conèixer, a la comunitat universitària i a la societat en general, l'activitat de la UV en l'àmbit de la recerca, la transferència de coneixement, la internacionalització de totes dues i l'emprenedoria universitària. A més, les empreses o altres entitats interessades a col·laborar en projectes de recerca conjunts, o en la resolució de problemes tecnològics concrets, poden consultar l'oferta científica i tecnològica actualitzada de la institució o sol·licitar assessorament especialitzat.

maig - juny
23 - 21

Agenda

Accions MSC d'Horitzó Europa

Jornada MSCA Doctoral Networks

L'objectiu n'és informar els potencials participants sobre la convocatòria de formació i mobilitat de...

 
Accions MSC d'Horitzó Europa

Jornada MSCA Postdoctoral Fellowships

L'objectiu n'és informar els potencials participants sobre la convocatòria de formació i mobilitat de...

 

Vídeos

Dispositiu termoelèctric per a la producció d'energia en aplicacions en grans superfícies
Procediment de control biològic del pansiment causat per ralstonia solanacearum, a través de l'ús de bacteriòfags específics per a això
Micròfon òptic per a la detecció a distància del so i les vibracions

Dispositiu termoelèctric per a la producció d'energia en aplicacions en grans superfícies

Investigadors de la Universitat de València han creat un nou dispositiu per a la producció d'energia en aplicacions en grans superfícies. Este dispositiu és completament flexible i orgànic i es pot adherir a grans superfícies com ara finestres i murs d'edificis o panells solars i pot transformar l'energia tèrmica en elèctrica.