Universitat de ValènciaRecerca i Transferència Logo del portal

Oportunitats de finançament

En què consisteix aquesta secció?

La Unió Europea, ara com ara, és l'únic organisme amb recursos per a oferir finançament en forma de subvencions. Però l'accés i correcte aprofitament d'aquests recursos requereix disposar en les entitats d'un coneixement especialitzat que els permeta presentar més i millors projectes, augmentant el seu percentatge d'èxit, i en conseqüència, el seu finançament. En aquest context, és important comptar amb aqueix coneixement  que permet aprofitar les alternatives de finançament que la Unió Europea posa a disposició.

Aquesta secció ofereix informació objectiva sobre programes  de finançament de projectes internacionals de recerca i innovació, sobre les prioritats, les oportunitats i reptes amb enllaços a les convocatòries obertes i futures, de la Unió Europea o altres organismes internacionals.

En un punt únic es poden trobar diverses eines útils, senzilles i fàcils d'usar per a què els diferents agents coneguen i s'informen sobre les fonts de finançament que existeixen a Europa, puguen accedir a elles i participen de la posada en marxa d'iniciatives en aquest àmbit, com una primera aproximació als programes i ajudes europees, facilitant-los la localització i l'accés a les principals fonts de finançament en els seus àmbits d'actuació.

Quin és el seu propòsit?

Serveix d'impuls a la participació de la comunitat investigadora en aquests programes, sensibilitzant sobre els beneficis de la participació, al mateix temps que destaca el seu valor afegit.

El propòsit és comptar amb la informació necessària el més prompte possible per a adaptar-se a les noves realitats i els reptes de la Unió Europea.

Eurorecerca

La Secció d'R+D+I Internacional posa a la disposició dels agents implicats en la investigació europea el butlletí Eurorecerca on publiquem informació relacionada amb convocatòries europees, esdeveniments, cerca de socis, i notícies relacionades amb el finançament de la recerca i la innovació.

Una vista prèvia dels últims Eurorecerca publicats es mostra en la pàgina de Novetats de l'Àrea d'Internacionalització del web del Servei de Transferència i Innovació del portal web de la Universitat de València, des d'ací s'accedeix a cada Eurorecerca individual clicant sobre el títol de la novetat. 

De manera addicional, cada butlletí Eurorecerca s'anuncia en la seua pàgina de Facebook. A més, els usuaris poden subscriure's a les llistes de distribució de la Secció d'R+D+I Internacional i rebre el butlletí per correu electrònic. La informació està disponible en el menú Subscripció.

Subscripció a Eurorecerca

En la Secció d'R+D+I Internacional disposem de deu llistes temàtiques i una llista general, EURORECERCA, on enviem les convocatòries de caràcter horitzontal, corresponents al pilar de Ciència Excel·lent: beques Marie Sklodowska-Curie de mobilitat, beques del Consell Europeu d'Investigació (investigació a les fronteres del coneixement en totes les àrees) i infraestructures d'investigació, a més de notícies relacionades amb altres programes europeus de finançament de la investigació.

Llistes de correu electrònic de la Secció d'I+D+I Internacional

 • Llista general:
  • EURORECERCA
  • Beques Marie Sklodowska-Curie
  • Beques del ERC
  • Infraestructures de recerca
  • Convocatòries de caràcter horitzontal

 
Per a subscriure's a les llistes de distribució, es pot emplenar el nostre formulari de subscripció, o bé enviar un missatge a l'adreça listserv@listserv.uv.es amb el text següent en el cos del missatge: subscriu + nomde la llista + Nom Cognoms. On nom de la llista és el nom de la llista a la qual un es desitja subscriure, i Nom Cognoms el nom i els cognoms de la persona que vol subscriure's (opcional). A continuació, es rebrà un missatge de confirmació amb un enllaç, s'ha de fer clic en ell per a finalitzar el procés de subscripció.

Quan s'està subscrit a alguna dels llistes temàtiques, també es reben els missatges enviats a la llista general.

Més informació sobre el servei de llistes de correu de la Universitat de València.

Cercador de convocatòries

El Portal de Finançament i Licitacions (Funding and Tenders opportunities) és el punt d'entrada (l'Àrea Única d'Intercanvi Electrònic de Dades, SEDIA) per a participants i experts en programes de finançament i licitacions gestionats per la Comissió Europea i altres organismes de la UE.

Si cerques finançament per al teu projecte innovador, projectes en una àrea concreta o col·laboradors, la plataforma KAILA de Zabala t’ajudarà a explorar les convocatòries disponibles en els principals programes de la Unió Europea.

Jornades

El portal espanyol d'Horitzó Europe conté una pàgina dedicada a esdeveniments relacionats amb aquest programa de finançament de la investigació europea, on es detallen totes les jornades informatives que es duen a terme per tota la geografia espanyola, a més de les jornades europees rellevants.

Per part seua, el web de la Comissió Europea té un apartat d'esdeveniments relacionats amb la recerca i la innovació.

Projectes Europeus
 
 

Funcions del Servei de Transferència i Innovació

 

 • Divulgació, promoció i dinamització de la participació.
   
 • Difusió d'informació sobre les diferents convocatòries de projectes internacionals.
   
 • Captació de fons destinats al foment de la participació de la UV en projectes internacionals d'investigació.
   
 • Gestió de la convocatòria pròpia de foment de la participació de la UV en projectes internacionals d'investigació.
Contacte

Servei de Transferència i Innovació

Secció d'R+D+I Internacional

Avda. Blasco Ibañez 13, Nivel 4

46010 València

Edifici Rectorat - Universitat de València 

 

sti.internacional@uv.es

+ info