Universitat de ValènciaRecerca i Transferència Logo del portal

Col·laboració Internacional de la UV

De quins continguts es pot disposar?

Aquesta secció visibilitza des de diverses aproximacions la col·laboració internacional de la UV per a dur a terme activitats d'investigació i innovació.

D'una banda, mostrem una relació dels projectes d'investigació més recents, en els quals participa la UV, finançats amb fons del Programa Marc europeu de recerca i innovació, o d'altres programes o organismes internacionals, amb accés als seus llocs web.

D'altra banda, posem a l'abast el portal de dades (Dashboard), relacionat amb H2020 i Horitzó Europa, de la pròpia Comissió Europea, així com el cercador de la UV per a identificar els membres de la nostra comunitat investigadora amb capacitat investigadora potencial per a col·laborar en consorcis centrats en determinats àmbits.

Quina és la utilitat d'aquest apartat?

Ens permetrà identificar possibles socis d'interés en els consorcis dels projectes mostrats, amb l'oportunitat de sol·licitar referències dels mateixos  als membres de la UV quan es tracten de projectes amb la nostra participació.

Proporciona informació sobre les fortaleses científiques de la UV i dades del seu comportament en convocatòries competitives internacionals. Per part seua, el cercador permetrà trobar als experts i les expertes capaces de grans avanços científics en les diferents àrees. Tot això donarà informació als agents externs per a determinar l'adequació del perfil de la UV com a soci idoni. De manera simultània permet aprofundir en el coneixement de l'ecosistema d'investigació de la UV per part dels promotors de projectes internacionals d'investigació.

Projectes UV

Projectes de la Universitat de València finançats pel Programa Marc Europeu Horitzó 2020 (H2020), Horitzó Europa (HE) i altres programes europeus i internacionals de finançament de la investigació.

* Dades actualitzades a data 6/03/2024.

Dashboard

El Dashboard d'Horitzó és una plataforma d'informes intuïtiva i interactiva composta per un conjunt de fulles que permeten descobrir i filtrar les dades d'Horitzó 2020 i Horitzó Europa.

L'objectiu del Dashboard és facilitar l'intercanvi de dades proporcionant accés públic a les dades del programa en temps real d'una manera senzilla, flexible i fàcil d'usar.

Cercador de capacitats d'investigació UV

Portal de la Producció Científica de la UV: recull la producció científica de la Universitat de València, donant visibilitat i transparència a la seua activitat investigadora a través dels resultats i l'anàlisi del seu impacte, facilitant la consulta per Departaments, Facultats o Investigador/a.

Accès al Portal

Portal de l'Oferta Científic Tecnològica (OCT) de la UV: pretén fomentar i dinamitzar la transferència de coneixement i promoure l'esperit innovador per a afavorir la col·laboració entre investigadors acadèmics i industrials, visibilitzant i impulsant projectes innovadors que donen resposta a les necessitats de la societat, procurant vincles immediats que permeten generar sinergies i oferir solucions d'abast i rendibilitat social.

Accès a l'OCT

 

Projectes Europeus
 
 

Altres recursos

Guia Dashboard
What is Horizon Dashboard? EU Research and Innovation data at your fingertips
 
 

Funcions del servei de Transferència i Innovació

 

La secció d'I+D+I Internacional de Servei de Transferència i Innovació assumeix les següents funcions:

 

  • Informació i assessorament a grups d'Investigació i investigadors/as individuals per a establir estratègies de participació en Projectes Europeus i Internacionals d'I+D+I.
  • Divulgació, promoció i dinamització de la participació.
  • Assessorament en la preparació de propostes, especialment en la conformació del consorci idoni.
Contacte

Servei de Transferència i Innovació

Secció d'R+D+I Internacional

Avda. Blasco Ibañez 13, Nivel 4

46010 València

Edifici Rectorat - Universitat de València 

 

sti.internacional@uv.es

+ info