• pantalla tàctil
 • 25/05/18

  PREPARAR MATRÍCULA 2018-2019

  T'informem que a partir del 2 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València. Podràs validar o modificar les teues dades administratives en: http://www.uv.es/preparamat (enllaç "Preparació matrícula 2018/2019" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies") Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular. Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 20 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 23 de juliol fins al 3 d'agost. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 • xica treballant amb el ordinador

  29/06/17

  PREPARAR MATRÍCULA 2017-2018

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2017-18 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València (i també Llicenciatura/Diplomatura o Enginyeria/Enginyeria Tècnica). Podràs validar o modificar les teues dades administratives en: http://www.uv.es/preparamat (enllaç "Preparació matrícula 2017/2018" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies") Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular. Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 21 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 24 al 31 de juliol, i de l'1 al 5 de setembre. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies