• pantalla tàctil
 • 25/05/18

  PREPARAR MATRÍCULA 2018-2019

  T'informem que a partir del 2 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València. Podràs validar o modificar les teues dades administratives en: http://www.uv.es/preparamat (enllaç "Preparació matrícula 2018/2019" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies") Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular. Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 20 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 23 de juliol fins al 3 d'agost. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 • xica treballant amb el ordinador

  29/06/17

  PREPARAR MATRÍCULA 2017-2018

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2017-18 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València (i també Llicenciatura/Diplomatura o Enginyeria/Enginyeria Tècnica). Podràs validar o modificar les teues dades administratives en: http://www.uv.es/preparamat (enllaç "Preparació matrícula 2017/2018" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies") Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular. Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 21 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 24 al 31 de juliol, i de l'1 al 5 de setembre. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy