• pantalla tàctil
 • Graus UV

  16/07/19

  MATRÍCULA ESTUDIANTS NOU INGRÉS

  La matrícula per estudiants de nou ingrés es realitzarà de forma telemàtica a partir del dia 16 de juliol. Per a més informació, clica ací.

 • 01/07/19

  MATRÍCULA 19-20 ESTUDIANTS SEGON CURS O POSTERIORS

  T'informem que a partir de l'1 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2019-20 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Universitat de València. Podràs validar o modificar les teues dades administratives en: http://www.uv.es/preparamat (enllaç "Preparació matrícula 2019/2020" dins de l’apartat "Ajudes Prèvies") Si desitges modificar el compte bancari per al pagament de la matrícula, recorda que hauràs de fer-ho acudint al teu centre i lliurant, degudament emplenada pel titular del compte, l'ordre de domiciliació de rebuts que pots descarregar des del següent enllaç: http://www.uv.es/graus/sobre_virtual/domiciliacio.pdf La preparació i revisió de les teues dades administratives et permetrà estalviar temps el dia de la matrícula i accedir directament a seleccionar les assignatures i grups a matricular. Et notifiquem així mateix que les cites de matrícula es podran consultar el dia 19 de juliol (a partir de les 14:00h.) en la Secretaria Virtual de la Universitat (http://secvirtual.uv.es) i que el període de matrícula serà del 22 fins el 31 juliol. La data exacta de la teua cita dependrà del calendari previst en cada titulació i centre.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy