• Matricula accés

  03/02/17

  Matrícula proves accés majors 25, 40 i 45 anys

  A partir del dilluns 6 de febrer estarà oberta l’aplicació per matricular-te a les PAU dels majors de 25, 40 i 45 anys en el següent enllaç i romandrà obert durant el període de matrícula:
 • Visites a la Universitat

  09/01/17

  Visites a la Universitat

  Els dies 14, 15 i 16  de febrer es realitzaran les Visites a la Universitat de València del programa Conèixer la Universitat. Les visites van dirigides a estudiants de 2n de batxillerat o últim curs dels cicles formatius de grau superior. Els centres d'ensenyament secundari s'hi poden inscriure fins al 27 de gener. Per a obtenir més informació consulteu el bloc http://coneixer.blogs.uv.es

 • Jornada d'Informació

  28/12/16

  XXI Jornada d'Informació

  El proper 24 de gener tindrà lloc, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, la XXI Jornada d'Informació del programa Conèixer la Universitat. Aquesta jornada va dirigida als orientadors, al professorat i als equips directius dels centres d'ensenyament secundari. El termini d'inscripció romandrà obert fins al 20 de gener. Per a obtenir més informació consulteu el bloc http://coneixer.blogs.uv.es

 • Guia d'activitats

  28/12/16

  Guia d'activitats

  La nova Guia d’activitats per a primària, secundària, batxillerat i cicle formatiu és un suplement del número 33 de la revista FUTURA. Aquesta nova edició inclou les activitats organitzades per la Univresitat de València per al curs 2016-2017.

  Guia d’activitats [PDF]
   

 • Solidaritat

  27/12/16

  València Conviu

  La Universitat de València i l'Ajuntament de València impulsen el Programa València Conviu. És un programa de convivència intergeneracional entre persones majors de 60 anys que viuen soles i estudiants universitaris menors de 30 anys que no residents a la ciutat de València.

  [Més informació]

 • Aprén-Emprén

  13/10/16

  Aprén-Emprén. Tallers per a estudiants de cicles formatius de grau superior

  El programa Conèixer la Universitat ofereix enguany la quarta edició Aprén-Emprén, una acció destinada als estudiants i titulats dels cicles formatius de grau superior . Es tracta de 10 tallers que ofereixen als participants una formació pràctica en un entorn universitari i que tindran lloc del 7 al 18 de novembre de 2016. La inscripció als tallers és gratuïta i el termini d'inscripció estarà obert del 13 al 31 d’octubre de 2016.

  Els tallers són els següents:

   

  •         Retoc i edició d'imatges per ordinador
  •         Desenvolupament de vídeojocs
  •         Programació avançada de microrobots Lego Mindstorms
  •         Són turístics tots els recursos turístics?
  •         Anàlisi de comptes anuals
  •         Com funciona la Borsa?
  •         Projecte d'empresa. Emprenem
  •         Risc en finances i assegurances
  •         Documentació mèdica en base de dades
  •         Cerca eficient d'informació en Internet

   

  Més informació.

 • La Nau

  06/07/16

  La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

  En aquesta nova edició de l'espai de formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes (del 5 al 8 de setembre) trobareu recursos per a l’estudi com: planificació i gestió del temps, millora de l’expressió escrita, com fer les exposicions orals de treballs o tècniques per a controlar l’estrès, a més de cursos d’ofimàtica, fotografia i gestió de xarxes socials.

  El termini de matrícula comença el proper 8 de juliol a les 10.00 h. i finalitza el 31 d’agost a les 23.59 h.

  Més informació.

 • Aula infantil

  27/06/16

  Informació sobre la realització de pràctiques amb persones menors d'edat

  En compliment de la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència, l’estudiant o estudianta que vulga o haja de realitzar pràctiques que impliquen un contacte habitual amb menors ha d’aportar obligatòriament una certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals que expedeix el Ministeri de Justícia. Per a més informació clica ací.

 • Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  15/06/16

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (17 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i en la Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) que formalitzen matrícula al curs 2016-17 a la Universitat de València en estudis de grau, màster oficial i doctorat. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 18 de juliol de 2016. Més informació ací

   

 • Logotipo del programa Conèixer la Univesitat

  15/06/16

  Dissabte d'Informació

  El pròxim dissabte, 18 juny de 2016, el Servei d’Informació i Dinamització (SeDI) organitza una sèrie de sessions informatives sobre l’accés i l'ingrés a la Universitat de València adreçades als futurs universitaris i les seues famílies.

  L'hora de començament de cada sessió és les 9:30, les 11:00 i les 12:30 a l'Aulari III situat en l'avinguda de Menéndez y Pelayo, s/n,  46010 València.

  Per assistir-hi no cal inscripció prèvia. Els participants rebran la Guia de graus de la Universitat de València i la Guia d'accés.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies