Logo de la Universitat de València Logo Universitat de València Logo del portal

Conèixer la Univesitat 2024

La Universitat de València organitza, un any més, el programa Conèixer la Universitat per mostrar al futur estudiantat l’oferta formativa i de serveis que posa al seu abast.

La primera activitat del programa és la XXVIII Jornada d’Informació per a professionals de l’orientació, que se celebrarà el dimecres, 31 de gener de 2024. La conferència principal estarà a càrrec de Mar Venegas Medina, professora del Departament de Sociologia i vicerectora d’Igualtat, Inclusió i Compromís Social de la Universitat de Granada. La Jornada també inclourà una taula d’experiències sobre titulacions per descobrir; la presentació del programa Baula, a càrrec d’Alícia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social i delegada de la rectora per a Trajectòries Acadèmiques de la Universitat de València; i la intervenció de Toni Gil, coordinador general de les proves d’accés a la universitat del Sistema Universitari Valencià.

La segona activitat són les Visites a la Universitat, que aquest curs tindran lloc en febrer de 2024. En concret, els dies 19, 21, 23, 27 i 29 de febrer es podran visitar les facultats i l’escola dels campus de Blasco Ibáñez, Burjassot i Els Tarongers. A més a més, enguany el campus d’Ontinyent s’incorpora a les Visites (pròximament facilitarem més informació).

I finalment, al mes de juny de 2024 s’oferirà la sessió informativa en línia Et matricularàs a la Universitat? En aquesta sessió, personal del Sedi repassarà tot allò que el futur estudiantat necessita saber sobre l’accés l’ingrés, la preinscripció, la matrícula i les llistes d’espera, entre d’altres temes d’interés.

Conèixer la Universitat és un programa del Vicerectorat d’Estudis que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi) i que compta amb la participació dels centres i serveis de la Universitat de València.

  • Inscripcions
    • XXVIII Jornada d’Informació: del 13 de desembre de 2023 al 23 de gener de 2024, a les 14:00.
    • Visites a la Universitat 2024: del 10 al 31 de gener de 2024.
  • Més informació: https://www.uv.es/coneixer