News list

Last 10 news

 • 31/07/18

  La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

  [Read more]

 • 30/07/18

  Horaris 1er Curs: setmana zero i curs acadèmic 18-19

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 3 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Read more]

 • Horaris Graus

  29/07/18

  Horaris Graus curs 2018-2019 i preparació matrícula

  Ja es poden consultar els horaris de tots els cursos i graus. A partir del 2 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

  [Read more]

 • 23/07/18

  Els estudiants d'últim curs de la Facultat d’Economia podran participar en el Programa “Directius per un Dia”

  El programa “Directius per un dia” ofereix 30 places i podran participar en aquesta convocatòria aquells estudiants que es troben durant el curs 2018-2019 en l'últim any de qualsevol de les titulacions oferides per la Facultat d’Economia. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 24 de setembre de 2018 a les 14 hores.

  [Read more]

 • 23/07/18

  Agreement with Facultat de Dret in order to offer the double degree program in Law and Economics

  Representatives of the Facultat de Dret and the Facultat d’Economia have reached an agreement to start the appropriate administrative procedures to be able to offer, as of the next academic year 2019-2020, a double degree program in Law and Economics.

  [Read more]

 • 22/07/18

  Salvador-Ortí Camallonga, estudiant de la tercera edició del màster de Finances Corportivas, ha rebut el premi accèssit del Centre d'Estudis Financers

  En total, en la XXVIII edició del Premi han concorregut 162 treballs, procedents en la seua majoria dels departaments de recerca de les diferents universitats espanyoles.

 • 21/07/18

  Marisa Quintanilla, nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL)

  La professora Marisa Quintanilla és la nova directora de l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) de la Universitat de València. Quintanilla substituïx en el càrrec el catedràtic de Psicologia Social Vicente González Romá.

  [Read more]

 • 20/07/18

  Jorge González Andrés, tercer premi en la X Olimpíada Nacional d'Economia, tria la Facultat d'Economia per a cursar els seus estudis de grau

  Jorge González Andrés, que va aconseguir la medalla de bronze en la X Olimpíada Nacional d'Economia celebrada els passats dies 25, 27 i 28 de juny a Santiago de Compostel·la, s'ha matriculat en el Grau d'Economia que s'imparteix en la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

  [Read more]

 • Campus Ontinyent

  20/07/18

  Places vacants en el Grau d’ADE Campus d'Ontinyent

  Els interessats en cursar aquests estudis poden dirigir-se a la secretaria d'aquest Campus a través del Telèfon 96 291 74 50 o el següent mail ontinyent@uv.es.

 • 20/07/18

  Important Estudiants de Primer Curs Nou Ingrés

  Els estudiants admesos en algun dels Graus ofertats per la Facultat d’Economia hauran d’assistir obligatòriament a les assemblees informatives. La matrícula és realitza online el dia i hora assignat a partir del 17 de juliol de 2018.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy