News list

Last 10 news

 • 21/02/18

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València celebra la VI Edición Valencia Erasmus Week

  La Facultat d'Economia en la seua línia d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa engega la VI Edición Valencia Erasmus Week que se celebrarà del 26 de febrero al 2 de març.

  [Read more]

 • 20/02/18

  Preinscripció 1ª Fase als màsters oficials de la Facultat d´Economia Curs 2018-2019

  Del dia 15 de gener al 25 de juny romandrà oberta la 1ª fase per a la preinscripció de màsters en la Facultat d'Economia.

 • 15/02/18

  XVI Edició de l'Olimpíada d'Economia a la Comunitat Valenciana

  L'Olimpíada d'Economia és un concurs de caràcter acadèmic i educatiu, que el seu objectiu fonamental és incentivar i estimular l'estudi de l'Economia i l'Empresa entre els estudiants de batxillerat.

  [Read more]

 • 14/02/18

  XI Concurs "Projecte Empresarial" per a Cicles Formatius i Batxillerat

  Els objectius del Concurs "Projecte Empresarial" són fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves, així com potenciar el desenvolupament d'habilitats com l'observació, la iniciativa, l'assumpció de riscos, la presa de decisions, la resolució de conflictes, la sensibilitat social i amb el medi ambient i el treball en equip.

  [Read more]

 • 14/02/18

  Jesús Tierraseca nou coordinador del ADR de la Facultat d'Economia

  El 18 de desembre de 2017 va tindre lloc la constitució de l'Assemblea de Representants d'Estudiants (ADR), el màxim òrgan de representació de l'estudiantat de la Facultat d'Economia, del qual formen part els estudiants escollits com a membres del Claustre, de la Junta i els delegats de curs que es presenten a les eleccions.

  [Read more]

 • 13/02/18

  Assignació Pública de Places (subhasta) de destinacions Erasmus 2018/19

  La setmana passada es va dur a terme l'assignació Pública de Places de destinacions Erasmus 2018/19. En total, 590 estudiants van triar la destinació Erasmus on cursaran part dels seus estudis el pròxim curs acadèmic.

 • 13/02/18

  Taula redona “La política de control econòmic i financer dels clubs i societats anònimes esportives de LaLiga”

  El dilluns 5 de març de 2018, d'11 a 13 hores en l'edifici de la Borsa de València, tindrà lloc la taula redona “La política de control econòmic i financer dels clubs i societats anònimes esportives de LaLiga”

  [Read more]

 • 12/02/18

  Obert el període d'inscripció d'Idees MOTIVEM en equip 2018

  La inscripció en Idees MOTIVEM en equip 2018 estarà oberta del 29 de gener al 22 de febrer. Els estudiants de la Universitat de València participen al costat del professorat en la convocatòria anual de la competició Idees MOTIVEM en equip.

 • Solicitud título universitario

  12/02/18

  Sol·licitud de Títol Universitari i SET per la Seu Electrònica Entreu

  Mitjançant la Seu Electrònica Entreu es podrà sol·licitar l'expedició del Títol Universitari i del Suplement Europeu al Títol (SET).

 • 12/02/18

  XVII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

  La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà els dies 14 i 15 de febrer el seu XVII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy