Seminari “Premi Nobel d'Economia 2017”

01/12/17

Dilluns 11 de desembre a les 19h, la Sala Sánchez Ayuso acollirà el seminari “Richard H. Thaler i la seua contribució a l'Economia del Comportament”. L'acte ha estat organitzat conjuntament amb el Col·legi d'Economistes de València (COEV).

[Read more]

  Joaquín Maudos compareix en el Congrés dels Diputats com a expert en la comissió d’invetsigació de la crisi bancària

  30/11/17

  El professor d'Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia va comparèixer en qualitat d'expert davant la comissió que investiga en el Congrés la crisi financera, el rescat bancari i la crisi de les caixes d'estalvis.

  La Facultat d’Economia i l'Associació Paterna Ciutat d'Empreses han signat un conveni de col·laboració per a fomentar les pràctiques formatives

  30/11/17

  L'acord ha sigut subscrit per l'Alcalde de Paterna, i president de l'associació empresarial, Juan Antonio Sagredo i José Manuel Pastor, Degà de la Facultat, i que té com a objectiu potenciar la relació entre el món de l'empresa i el de la universitat.

  Programa Explorer “Joves amb Idees” de la Universitat de València

  29/11/17

  Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

  [Read more]

   Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley StartUp Bootcamp

   29/11/17

   S'ha obert la convocatòria per a la selecció de 6 estudiants per a participar el Campus Internacional d'Estiu: “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley StartUp Bootcamp” en el marc de la iniciativa “California-Spain Campus” de la UV. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 15 de gener de 2018.

   [Read more]

    Curs online del OPAL “Tres passos cap a la teua inserció professional”

    29/11/17

    Els/les estudiants amb pràctiques curriculars en el primer semestre podeu fer el curs online del OPAL “Tres passos cap a la teua inserció professional” des del 2 de novembre de 2017 i fins al 31 de gener de 2018.

    [Read more]

     Dos estudiants de la Facultat d’Economia guanyen el Premi InnovatiOnt 2017

     28/11/17

     Carlos Garrigues Ortolá i Sonia Catalán Reina, estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), obtenen el Premi InnovatiOnt 2017 de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent – Caixa Ontinyent – ESET, al Millor TFG.

     [Read more]

      Dec - Jan
      11 - 9

      Monthly agenda

      All events

      Tallers de llengües i cultures - tardor de 2017

      Workshops for languages ​​and cultures - Autumn 2017

      The aim is to promote the knowledge, language and culture of each workshop, the multilingual principles and the status of Valencian language as a...

       

      + Videos

      Image of the cover of the video;Get to know the Faculty of Economics
      Image of the cover of the video;Conèixer 2015
      Image of the cover of the video;Commemoració “Dia Internacional de la Dona” a la Facultat d’Economia

      Get to know the Faculty of Economics

      Presentation video of the Faculty of Economics at University of Valencia. Know it.

       
       
      This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy