• Façana edifici Universitat

  09/02/15

  Data matrícula de les proves per majors de 25, 40 i 45 anys

  La matrícula per a les proves per majors de 25, 40 i 45 anys serà del 9 al 20 de febrer de 2015. Es realitzarà telemàticament.

  Les taxes de matrícula són de 78,20 euros.

  En els casos en els quals siga necessari presentar documentació, caldrà lliurar-la al Servei d'Estudiants de la Universitat (Avgda. Blasco Ibáñez, 13).

  Enllaç automatrìcula per majors 25 anys

  Enllaç automatrícula per majors 40 anys

  Enllaç automatrícula per majors 45 anys

   

 • Visites a la Universitat

  08/01/14

  Visites a la Universitat

  Els dies 17, 18 i 19  de febrer es realitzaran les Visites a la Universitat del programa Conèixer la Universitat. Les visites van dirigides a estudiants de 2n de batxillerat o últim curs dels cicles formatius de grau superior. La inscripció romandrà oberta fins al 30 de gener.

 • Jornada d'Informació

  12/12/14

  XIX Jornada d'Informació

  El proper 29 de gener tindrà lloc, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, la XIX Jornada d'Informació del programa Conèixer la Universitat. Aquesta jornada va dirigida als orientadors, al professorat i als equips directius dels centres d'ensenyament secundari. El termini d'inscripció s'obrirà el pròxim dilluns 15 de desembre. Per a obtenir més informació consulteu el bloc http://coneixer.blogs.uv.es

 • Façana de la Facultat

  12/12/14

  Eliminades les proves físiques d'accés al Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

  La Universitat de València ha eliminat les proves físiques d'accés al Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. A partir del curs 2015-2016 les persones que opten per cursar aquest grau, hauran de sol·licitar plaça a través del procediment de preinscripció com la resta d'estudiant que volen accedir a la Univesitat.

 • Guia d'activitats 2014-2015

  01/12/14

  Guia d'activitats

  La nova Guia d’activitats per a primària, secundària, batxillerat i cicle formatiu ja s’ha distribuït amb el número 29 de la revista FUTURA. Aquesta nova edició inclou prop de 80 propostes adreçades a l’alumnat de nivells no universitaris i al seu professorat.

  Guia d’activitats [PDF]
   

 • Aprén-Emprén. Tallers per a estudiants de cicles formatius de grau superio

  02/10/14

  Aprén-Emprén. Tallers per a estudiants de cicles formatius de grau superior

  El programa Conèixer la Universitat ofereix enguany la segona edició Aprén-Emprén, una acció destinada als estudiants dels cicles formatius de grau superior. Es tracta de 9 tallers que ofereixen als participants una formació pràctica en un entorn universitari i que tindran lloc del 3 al 13 de novembre. La inscripció als tallers és gratuïta i el termini d'inscripció estarà obert del 13 al 24 d’octubre de 2014.

  Els tallers són els següents:

  • Retoc i edició d’imatges per ordinador
  • Desenvolupament de vídeojocs
  • Programació avançada de microrobots Lego Mindstorms
  • Gravar i locutar un programa de ràdio
  • Mapes per entendre el món? Tu pots fer-los
  • Són turístics tots els recursos turístics?
  • Nutrients, gastronomia molecular i tractaments culinaris
  • Com funciona la Borsa?
  • Projecte d’empresa. Emprenem

   

  Més informació.

 • Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  01/08/14

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Publicada la resolució provisional de les beques de residència del Col·legi Major Rector Peset i la Residència Damià Bonet.

 • Cursos i Tallers de la Nau dels Estudiants/Edició setembre 2014

  31/07/14

  Cursos i Tallers de la Nau dels Estudiants/Edició setembre 2014

  Nova edició dels tallers de La Nau dels Estudiants. La nostra programació ofereix 20 tallers que tindran lloc al Campus dels Tarongers del 8 a l’11 de setembre del 2014. Es tracta d’oferir-vos diferents instruments dins de l’àrea de Recursos per a l’estudi, amb l’objectiu de posar al vostre abast els instruments necessaris per afrontar el nou curs que ara comença.
   

  Enguany presentem una novetat en el plantejament de la nostra proposta: Per a obtenir reconeixement acadèmic d’1 ECTS o 2 crèdits de lliure elecció podeu fer un taller de 20 hores o bé combinar diversos tallers dels diferents mòduls formatius fins a aconseguir 20 hores de formació.


  La matrícula als tallers podrà efectuar-se a partir del dilluns 21 de juliol.

  [+ informació]

 • Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  24/06/14

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (13 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de juliol a les 14 hores.

  El termini de presentació de sol·licituds comença el 25 de juny i finalitza el 21 de juliol de 2014 i cal presentar-les al Registre General de la Universitat (Serveis Centrals, avinguda Blasco Ibáñez 13).

 • Preinscripció 2014

  16/06/14

  Preinscripció Curs 2014-2015

  El termini per realitzar la preinscripció a la Universitat de València està obert des del 16 de juny fins al 4 de juliol.

  Pots accedir des de l'enllaç següent: http:www.cece.gva.es/univ/val/preinscripcion.htm

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord