• Beques de Residència Rector Peset i Damià Bonet

  24/06/14

  Beques de Residència per al Col·legi Major Rector Peset i la Residència Universitària Damià Bonet

  Convocades les beques de Residència en el Col·legi Major Rector Peset (13 beques per a estudiants de la Unió Europea i 3 per a estudiants de països en via de desenvolupament) i Residència Universitaria Damià Bonet (10 beques per a estudiants de totes les nacionalitats) de la Universitat de València. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 de juliol a les 14 hores.

  El termini de presentació de sol·licituds comença el 25 de juny i finalitza el 21 de juliol de 2014 i cal presentar-les al Registre General de la Universitat (Serveis Centrals, avinguda Blasco Ibáñez 13).

 • Preinscripció 2014

  16/06/14

  Preinscripció Curs 2014-2015

  El termini per realitzar la preinscripció a la Universitat de València està obert des del 16 de juny fins al 4 de juliol.

  Pots accedir des de l'enllaç següent: http:www.cece.gva.es/univ/val/preinscripcion.htm

 • Estudiant

  03/06/14

  NOTA INFORMATIVA PER A ESTUDIANTS PAU 2014

  1. Els estudiants que només es presenten a la Fase Específica, s’han de presentar a la seu del seu tribunal durant el matí del primer dia de proves - dimarts, 10 de juny -, en horari de 10 a 13 h.
  2. La web https://uvapp.uv.es descriu l'aplicació per a mòbils de la Universitat de València. Des d'aquesta adreça es poden descarregar les versions per Android i per iPhone. Aquesta aplicació, d'interès per als estudiants de nou ingrés, permet obtenir informació sobre la UV i rebre avisos sobre dates d'interès relacionades amb les PAU: publicació de qualificacions, resultats d'admissió, dates de matrícula, adjudicació de llistes d'espera, etc.
   

   

 • Resultats accés

  14/05/14

  Resultats proves accés majors 25 i 45 anys

  A partir del divendres 16 de maig a les 14 hores, podràs consultar els resultats de les PAU dels majors de 25 i 45 anys en els següents enllaços:
 • Visites a la Universitat

  08/01/14

  Visites a la Universitat

  Els dies 18, 19 i 20 de febrer es realitzaran les Visites a la Universitat del programa Conèixer la Universitat. Les visites van dirigides a estudiants de 2n de batxillerat o últim curs dels cicles formatius de grau superior. La inscripció romandrà oberta fins al 7 de febrer.

 • Jornada d'Informació

  08/01/14

  XVIII Jornada d'Informació

  El proper 29 de gener tindrà lloc, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, la XVIII Jornada d'Informació del programa Conèixer la Universitat. Aquesta jornda va dirigida als orientadors i orientadores, professores i professors i als equips directius dels centres d'ensenyament secundari.

 • Aprén-Emprén. Tallers per a estudiants de cicles formatius de grau superio

  11/10/13

  Aprén-Emprén. Tallers per a estudiants de cicles formatius de grau superior

  El programa Conèixer la Universitat estrena enguany una nova acció destinada als estudiants dels cicles formatius de grau superior. Es tracta de 6 tallers que ofereixen als participants una formació pràctica en un entorn universitari i que tindran lloc del 4 al 14 de novembre. La inscripció als tallers és gratuïta i el termini d’inscripció estarà obert del 14 al 30 d’octubre de 2013.

  Els tallers són els següents:

  • Retoc i edició d’imatges per ordinador
  • Desenvolupament de vídeojocs
  • Programació avançada de microrobots Lego Mindstorms
  • Generació d’efectes d’audio digital en temps real
  • Ràdio
  • ¿Mapes per entendre el món? tu pots fer-los

  Més informació.