University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Recently featured videos

Presentation video of the Faculty of Economics at University of Valencia. Know it.
Les relacions entre economia i turisme, com afecta la nostra oferta turística l'economia, o la repercussió que les Falles tenen sobre l'economia local, són només alguns dels temes que José María Nácher, professor d'Economia a la Universitat de València, ens revela en aquesta entrevista.
La Facultat d'Economia participa en el programa “Conèixer” de la UV 2015, amb l’objectiu de mostrar als futurs universitaris la seua oferta formativa.
La Facultat d'Economia va celebrar, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals desenvolupats el dia 9 de març de 2015.
La Facultat d'Economia de la Universitat de València es va vestir de gala per a celebrar el seu gran dia anual. Al voltant de 900 estudiants es van donar cita en el Pavelló de la Font de Sant Luis per a celebrar l'Acte de Graduació en el qual van rebre els seus títols de diplomatura, llicenciatura, graus i màsters. Donat l'elevat nombre de graduats, la cerimònia va haver de celebrar-se en el recinte esportiu en lloc del tradicional Palau de la Música d'anys anteriors.
La Facultat d'Economia acull l'acte de presentació del programa Mentoring, dirigit a emprenedors universitaris, dins del marc de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València. L'objectiu és que empresaris de llarga trajectòria i reconegut prestigi aporten la seua experiència i coneixements empresarials mentoritzant joves emprenedors que han posat en marxa el seu negoci.
Autor: López, Isabel; Ivars, Antonia;
El dimarts 3 de juny de 2014 a les 16, 45 hores a la sala Sánchez Ayuso va tindre lloc la "Trobada Excel·lència Economia" amb la presència del Premi Nobel en Economia 2004, Dr. Finn Kydland.
43 Edició de la European Marketing Academy Conference (EMAC): "Paradigm Shifts & Interactions" celebrada en la Facultat d'Economia de la Universitat de València del dimarts 3 al divendres 6 de juny i organitzat pel Departament de Comercialització i Investigació de Mercats
Parlem amb Enrique Bigné, catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, sobre les últimes novetats tecnològiques aplicades al màrqueting.
Conferències sobre Transferència de Coneixement i relacions Universitat Empresa, en Universitats d'Iberoamèrica
Les novetats en màrqueting en la 43 edició de l'European Marketing Academy Conference (EMAC), que té lloc a la Facultat d'Economia entre el 3 i el 6 de juny. Un congrés que és capdavanter en la integració de les noves tecnologies i que compta amb dues aplicacions de realitat augmentada.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy