Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Benvinguts a la Facultat d’Economia!

Vas estudiar en la Facultat de Ciències Económiques i Empresarials? En la Escola Universitària d'Estudis Empresarials? O ja eres de les generacions posteriors a l'any 2000 i el teu centre va ser la Facultat d'Economia?

Siga com siga la resposta, si vas passar per aqueixes aules, aquest és el teu lloc. L'actual Facultat d'Economia, resultat de la fusió dels citats centres, és el centre universitari valencià amb major nombre d'estudiants i amb l'oferta més gran de graus i postgraus en les nostres disciplines. Et convidem a veure la nostra memòria d'activitats, on trobaràs la nostra oferta formativa actual, els indicadors de qualitat que ens avalen i la varietat d'activitats que es duu a terme cada curs.

Però no ens oblidem de tu, eres important quan eres a les nostres aules i eres important ara que exerceixes la teua professió i contribueixes a una societat millor. Des de la Facultat volem fomentar el contacte amb i entre els nostres Alumni, volem comptar amb tu i saber de tu. T'animes a ser part d'Alumni-FdE?Ingressa les teues dades en la nostra base de dades i segueix a Alumni FdE en LinkedIn.

Emplena les teues dades i forma part de "Alumni FdE"

 

 

 

 

 

Si el teu és l'esport, apunta't al nostre grup de running o de muntanya. I, per descomptat, una vegada a l'any, t'esperem en la Trobada Alumni FdE, un entranyable retrobament d'exalumnes per a celebrar els 25 anys des que finalitzem els estudis.

No t'ho perdes, inscriu-te ja!

Registre d'Activitat del Fitxer "Alumni Facultat d'Economia"