Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Benvinguts a la Facultat d’Economia!

Vas estudiar a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials? En la Escola Universitària d’Estudis Empresarials? O ja eres de les generacions posteriors a l'any 2000 i el teu centre va ser la Facultat d’Economia?

Siga el que siga la resposta, si vas passar per qualsevol d'aqueixes aules, aquest és el teu lloc. L'actual Facultat d’Economia, resultat de la fusió dels citats centres, és avui dia el referent valencià dels estudis en economia, empresa, turisme i finances. Som el centre universitari valencià amb major nombre d'estudiants i amb la major oferta de graus i postgraus en les nostres àrees.

I la grandària no ho és tot: també els indicadors nacionals i internacionals parlen de la nostra excel·lència.

Ha costat molt arribar fins a ací i ens quedarà sempre camí per recórrer, però també volem tirar la vista arrere i mantenir-nos lligats a les nostres arrels, a tu. Per açò estem posant tota la il·lusió a fomentar el contacte entre els nostres Alumni i la Facultat. Volem que seguisques amb nosaltres, que pugues beneficiar-te de les nostres xarrades, dels nostres seminaris, que ens visites i ens lliges a les xarxes. També volem saber de tu, dels teus projectes professionals, de les teues grans i xicotetes gestes.

T'animes? Doncs ingressa les teues dades i entra a formar part d’Alumni-FdE. Tindrem a la nostra disposició aquest apartat de la web de la Facultat. També podràs descarregar-te la nostra app gratuïta, amb un accés directe a l'agenda d'esdeveniments, a més d'altres seccions interessants. Estem donant ja els passos cap a un blog d'economia en el qual podràs col·laborar. Si el teu és l'esport, apunta't al nostre grup de running o de muntanya. I, per descomptat, una vegada a l'any, t'esperem a la Trobada Alumni FdE, aqueixa entranyable trobada anual en la qual tots els egressats gaudim d'una ocasió per a re-trobar-nos, mentre commemorem acadèmicament a aquells que van finalitzar els seus estudis fa 25 anys.

A què esperes? Inscriu-te ja. T'estem esperant.

Registre d'Activitat del Fitxer "Alumni Facultat d'Economia"

Si tens alguna proposta no dubtes a enviar-nos-la: fac.economia@uv.es