• .

SESSIÓ INFORMATIVA RCC HARVARD

23/01/18

El divendres 2 de febrer de 2018, a les 11.30, en l'aula 1P06 del Departament de Direcció d'Empreses Juan José Renau Piqueras, el professor Manuel Guillén, representant-te de la UV en el Real Col·legi Complutense de Harvard, impartirà una sessió en què s'exposarà el projecte de la UV en el RCC Harvard i els tipus d'ajudes que dóna la UV per a les estades en el mateix.

[Read more]

  TFG DIRIGIT EN EL NOSTRE DEPARTAMENT GANA EL PREMI INNOVATIONT 2017

  12/12/17

  Carlos Garrigues Ortolá, estudiant del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADIU) , obté el Premi InnovatiOnt 2017 de la Càtedra universitària Ajuntament d'Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET, al Millor TFG.

  [Read more]

   D. José Antonio Moreno Meseguer

   Lectura Tesi Doctoral

   04/12/17

   El proper dilluns 11 de desembre a les 11,00h. a la Sala Ignasi Villalonga (1r pis Facultat d'Economia), realitzarà l'exposició de la seva tesi doctoral l'estudiant del programa de Doctorat en Direcció d'Empreses, Sr. José Antonio Moreno Meseguer

   [Read more]

    SEMINARI: Publishing in Refereed Journals: Lessons Learned

    15/11/17

    El pròxim 22 de novembre, de 16:00 a 17:30, en la Sala Ignacio Villalonga de la Facultat d’Economia, es va a celebrar el seminari “Publishing in Refereed Journals: Lessons Learned”, impartit pel professor Juan Sánchez, de la Florida International University. El professor Sánchez ha treballat en profunditat qüestions relatives als recursos humans, en especial en un context d'empreses internacionalitzades.

    [Read more]

    CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS

    02/11/17

    CONVOCATÒRIA D'ELECCIONS AL CONSELL DE DEPARTAMENT DE DIRECCIÓ D'EMPRESES "JUAN JOSE RENAU PIQUERAS”

    [Read more]

      
      
     This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy