University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

 • imatge de la noticia

  01/12/21

  CONFERÈNCIA DE DESEMBRE DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  “La importància de les Societats Musicals en la Comunitat Valenciana” Remigi Morant Navasquillo (Dpt. de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal. Universitat de València) 2 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 19 HORES AL CENTRE CULTURAL DE CAIXA ONTINYENT Entrada Gratuïta Aforament limitat ateses les mesures anticovid estipulades

 • imatge de la noticia

  08/11/21

  Donació de sang al Campus d'Ontinyent

  Dimarts 9 de novembre, es podrà donar sang al Campus d'Ontinyent (AULA POLIVALENT-2) Aulari. Horaris de donació: de 10:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:30 h Els requisits: Tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú. Moltes gràcies a totes i tots. Més info en: http://www.centro-transfusion.san.gva.es

 • imatge de la noticia

  28/10/21

  Benvinguda a la Universitat

  Moltes gràcies per participar en la BenvingudaUV al Campus de la Universitat de València a Ontinyent! Un goig haver compartit aquesta jornada Benvinguts i benvingudes al curs 2021-2022 !

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  27/10/21

  Benvinguda a la Universitat

  Una Benvinguda a la Universitat especial per al curs 2021-2022 de tornada a la presencialitat

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  27/10/21

  9a JORNADA SOBRE EXPERIÈNCIES EN PRÀCTIQUES EXTERNES I ELABORACIÓ DE TREBALLS DE FI DE GRAU

  [Read more]

 • Jornada REDICYM difusión

  26/10/21

  Jornada REDICYM difusió "Jóvenes investigadores/as del ciclismo"

  Jornada REDICYM difusió "Jóvens investigadores/as del ciclismo" La Xarxa Espanyola d'Investigació del Rendiment Esportiu en Ciclisme i Dona (REDICYM), juntament amb les Universitats que la integren, durà a terme una jornada divulgativa en línia, 100% gratuïta, el 4 de novembre de 2021.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  04/10/21

  Jornada del professorat amb docència al CAmpus d'Ontinyent de la Facultat Infermeria i Podologia

  Aquest matí 04/10 ha tingut lloc al Campus d'Ontinyent, una reunió formativa/informativa del professorat que participa en les titulacions de Grau en Podologia i de Grau en Infermeria. A la Reunió han participat el Degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia Antoni Merelles, els coordinadors de les asignatures i de pràcticums Infermeria i una representació de l’equp directiu del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, així com del àrea de Docència del mateix. Un dels motius d’aquesta reunió ha estat donar a conèixer les característiques especials del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, la seua organització i funcionament i obrir una línia de cooperació constant entre la Universitat de València i el aquest Departament de Salut. El Director del Capus d'Ontinyent, Jose Cantó, els ha donat la benvinguda i els ha ofert la seua col·laboració per a les tasques que es desenvolupen en aquest estudis de grau.

  [Read more]

 • PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN INFERMERIA

  30/09/21

  PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN INFERMERIA

  Característiques de la convocatòria El tema del projecte d’investigació estarà circumscrit a l’àrea de coneixement de la Infermeria en el context geogràfic de d’Ontinyent, la Vall d'Albaida o les Comarques Centrals. En aquesta primera edició es vol prioritzar el fer visible qualsevol aspecte relacionat amb la situació de pandèmia. El premi s’atorga al projecte d’investigació, original i inèdit que permet aprofundir en el coneixement i que puga contribuir a destacar la importància de qualsevol dels aspectes de la Infermeria, tan en l’àmbit de l’Atenció Primària de la Salut, de la Salut Pública o de l’Atenció Especialitzada. A més a més de la qualitat i el rigor científic, es valorarà la viabilitat de la proposta presentada.

  [Read more]

 • PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

  30/09/21

  PREMI D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

  Característiques de la convocatòria. El tema del projecte d’investigació estarà circumscrit a l’àmbit de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en el context geogràfic de d’Ontinyent, la Vall d'Albaida o les Comarques Centrals. En aquesta primera edició es vol prioritzar el fer visible qualsevol aspecte relacionat amb la situació de pandèmia. El premi s’atorga al projecte d’investigació, original i inèdit que permet aprofundir en el coneixement i que puga contribuir a destacar la importància de qualsevol dels aspectes de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en la situació d’emergència sanitària viscuda. A més a més de la qualitat i el rigor científic, es Valorarà la viabilitat de la proposta presentada.

  [Read more]

 • imatge de la noticia

  24/09/21

  Conferències del Grupo de Investigación en Biomecánica Deportiva (GIBD)

  El dimecres, dia 29 de setembre, contarem amb la visita de 2 investigadors de la Universität Mainz que eimpartiran dues conferències.

  [Read more]