University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

25 aniversari del Campus d'Ontinyent

El Campus de la Universitat de València (UV) a Ontinyent celebra enguany el seu 25 aniversari. Un campus que es va crear en 1998 amb la implantació de la diplomatura d'empresarials i que actualment compta amb quatre graus (ADE, Magisteri Infantil, Infermeria i Activitat Física i Esport) i el màster universitari en Psicologia General Sanitària. En aquest aniversari s'han organitzat diferents activitats, entre elles, la taula redona “Què han suposat aquests 25 anys de presència a Ontinyent per a la Universitat de València?”

Una taula redona en la qual les facultats que tenen presència al campus, entre elles la Facultat d'Economia, i el Vicerectorat de Cultura i Societat de la Universitat de València van remarcar la importància que ha tingut la implementació d'aquests graus per a les comarques centrals de la província de València. A més, es van exposar les principals línies d'actuació que es tenen previstes per als pròxims anys. Finalment, es va entregar una placa commemorativa a cadascuna de les Facultats per a celebrar aquest 25 aniversari.

Aquesta taula redona servia també per a inaugurar la XIII Universitat de Tardor d'Ontinyent (UTO), organitzada per la Universitat de València i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

Images: