• .

    Students of the Faculty

  • .

    Practical subject

  • .

    Faculty of Physical Activity and Sport Sciences

Territori Runner

Territori valencià, Territori Runner

11/12/18

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col.laboració amb la Direcció General d'Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular presenta l'exposició "Territori valencià, territori runner". L'exposició estarà al hall de la FCAFE a partir del 10 de desembre i continuarà el seu recorregut itinerant pels municipis valencians que la sol·liciten. L'acte d'inauguració serà el divendres dia 14 al hall de la FCAFE amb la presència de: Josep Miquel Moya Torres (Secretari General d'Esports), Jorge Hermosilla Pla (Vr. Projecció Territorial i Societat) i Salvador Llana Belloch (Degà de la FCAFE).

Un estudi de la Universitat dirigit pel professor Juan Carlos Colado premiat per l’Associació Espanyola de Cirurgians

27/11/18

Un estudi del Grup d’Investigació en Esport i Salut de la Universitat de València –dirigit pel professor Juan Carlos Colado- i la Unitat de Cirurgia Hepàtica i Transplantament de la Fe ha rebut el premi a la millor publicació científica de 2017 concedida per l’Associació Espanyola de Cirurgians. Es tracta del primer treball que avalua la importància de l’activitat física en la qualitat de vida de pacients que han rebut un transplantament de fetge. Per a la investigació s’han utilitzat proves de màxim nivell i una metodologia d’entrenament pionera a nivell mundial.

Premios TFG Pilota Valenciana

Publicada la resolució del premi al millor TFG de 2017/2018 relacionat amb la Pilota Valenciana

23/10/18

Ja ha sigut publicada en el Tauló Oficial la resolució de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual s'atorguen els premis als millors Treballs de Finalització de Grau (TFG) relacionats amb la Pilota Valenciana, que concedeix la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València.

Dec - Jan
13 - 11

Monthly agenda

All events

Survey on the mobile

Teaching assessment surveys

Students of degree or master’s degree could evaluate, through on-line surveys, the teaching of their professors...

 

Public Exposure of Proposals of Proper Postgraduate Degrees 2019/20 academic year

The Office of the Vice-Principal for Studies makes public the proposal of proper degrees that will be accessible...

 
FCAFE

"Territori valencià, Territori runner" at the Faculty of Physical Activity and Sport Sciences

Opening 14 December at 12 noon

The Universitat de València, through the Office of the Vice-Principal for Territorial Projection...

 

+ Videos

Image of the cover of the video;Faculty of Physical Activity and Sport Sciences
Image of the cover of the video;Knowledge and Future at your reach
Image of the cover of the video;Presentation video of Campus Habitat5U

Faculty of Physical Activity and Sport Sciences

The University of Valencia opens its doors. In its Centres you will discover a wide offer of studies, state of the art technology for teaching, sport and cultural installations and a net of libraries. All you need to access a comprehensive education that guarantees your professional success.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy