• .

    Classe pràctica

  • .

    Estudiants de la Facultat

  • .

    Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Premios X Gala Deporte

La Universitat premia els seus esportistes en la X Gala de l’Esport

24/10/18

L’acte ha tingut lloc a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació en una cerimònia presidida per la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, acompanyada pel vicerector de Cultura i Igualtat, Antonio Ariño, el director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Mollà, el gerent de la Fundació Municipal Esportiva de l’Ajuntament de València, Jesús Casero. el director del Servei d’Educació Física i Esports, Vicente Añó, el degà de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Salvador Llana, i la representant de la Fundació Trinidad Alfonso, Silvia Gómez.

Premios TFG Pilota Valenciana

Publicada la resolució del premi al millor TFG de 2017/2018 relacionat amb la Pilota Valenciana

23/10/18

Ja ha sigut publicada en el Tauló Oficial la resolució de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual s'atorguen els premis als millors Treballs de Finalització de Grau (TFG) relacionats amb la Pilota Valenciana, que concedeix la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València.

Nous Laboratoris Ontinyent

El campus d'Ontinyent estrena els nous laboratoris de biomecànica i simulació

28/09/18

El 26/09/2018 van assistir a Ontinyent al recentment inaugurat LABORATORI DE BIOMECÀNICA de la FCAFE (Universitat de València), el Vicerector d'Infraestructures de la Universitat de València, D. José Luis Gandia Cabedo; l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodriguez; el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell; el coordinador del campus, D José Cantó; i els regidors d'Ontinyent D. Óscar Borrell, D.Jaime Peris i D. Manuel Costa. Durant la visita, es va mostrar per part del professor de l'assignatura, D. Pedro Pérez-Soriano, la utilitat no només docent d'aquest laboratori de Biomecànica, sinó també investigadora i de transferència amb el sector empresarial.

 Vicente Añó, nou director del Servei d'Educació Física i Esports

Vicente Añó, nou director del Servei d'Educació Física i Esports

19/09/18

Vicente Añó ha sigut nomenat nou director del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València. Añó, professor de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, substitueix en el càrrec el també professor José Campos.

nov. - des.
20 - 19

Agenda mensual

+ esdeveniments

Oberta la matrícula dels cursos de l’OPAL per al 2018-2019

Oberta la matrícula dels cursos de l’OPAL per al 2018-2019

L’OPAL de la Universitat de València ha llançat la seua oferta formativa per al curs 2018-19. Es...

 
Amb motiu del setanta aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans de 1948, l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València ha organitzat un congrés internacional, el principal objectiu és examinar i fer balanç del reconeixement i garantia efectiva dels drets contemplats en la declaració. El Congrés Internacional 70 Anys de la Declaració Universal dels Drets Humans analitzarà també el seu desenvolupament convencional i jurisprudencial. I així mateix estudiarà com projectar cap al futur les línies d'actualització i desenvolupament dels drets humans que resulten més necessàries i urgents.

Oberta la inscripció per al Congrés Internacional 70 Anys de la Declaració de Drets Humans

Amb motiu del setanta aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans de 1948, l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València ha...

 
XXIII Edició Premis Universitat-Societat

XXIII Edició Premis Universitat-Societat

Bases i convocatòria de la XXIII edició dels Premis Universitat-Societat

 
Comissariat i Coordinació d'Exposicions

Inscripció al Curs de Comissariat i Coordinació d'Exposicions

El curs s'adreça a alumnat, la inquietud del qual es dirigeix a la difusió del patrimoni, el desenvolupament de projectes expositius i la...

 
Oberta la inscripció Programa Explorer per a promoure el talent de joves

Programa Explorer per a promoure el talent de joves. Inscripció oberta

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València organitza una nova...

 

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport
Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast
Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport

La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies