• .

    Classe pràctica

  • .

    Estudiants de la Facultat

  • .

    Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Territori Runner

Territori valencià, Territori Runner

11/12/18

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col.laboració amb la Direcció General d'Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular presenta l'exposició "Territori valencià, territori runner". L'exposició estarà al hall de la FCAFE a partir del 10 de desembre i continuarà el seu recorregut itinerant pels municipis valencians que la sol·liciten. L'acte d'inauguració serà el divendres dia 14 al hall de la FCAFE amb la presència de: Josep Miquel Moya Torres (Secretari General d'Esports), Jorge Hermosilla Pla (Vr. Projecció Territorial i Societat) i Salvador Llana Belloch (Degà de la FCAFE).

Un estudi de la Universitat dirigit pel professor Juan Carlos Colado premiat per l’Associació Espanyola de Cirurgians

27/11/18

Un estudi del Grup d’Investigació en Esport i Salut de la Universitat de València –dirigit pel professor Juan Carlos Colado- i la Unitat de Cirurgia Hepàtica i Transplantament de la Fe ha rebut el premi a la millor publicació científica de 2017 concedida per l’Associació Espanyola de Cirurgians. Es tracta del primer treball que avalua la importància de l’activitat física en la qualitat de vida de pacients que han rebut un transplantament de fetge. Per a la investigació s’han utilitzat proves de màxim nivell i una metodologia d’entrenament pionera a nivell mundial.

Premios TFG Pilota Valenciana

Publicada la resolució del premi al millor TFG de 2017/2018 relacionat amb la Pilota Valenciana

23/10/18

Ja ha sigut publicada en el Tauló Oficial la resolució de la Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual s'atorguen els premis als millors Treballs de Finalització de Grau (TFG) relacionats amb la Pilota Valenciana, que concedeix la Càtedra de Pilota Valenciana de la Universitat de València.

des. - gen.
18 - 16

Agenda mensual

+ esdeveniments

Enquesta al mòbil

Enquestes d'avaluació de la docència

Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

 

Exposició Pública de Propostes dels Títols Propis de Postgrau curs 2019/20

El vicerectorat d'Estudis sotmet a exposició pública la...

 
MOOC

Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística"

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la...

 
FCAFE

"Territori valencià, Territori runner" a la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

Inauguració. 14 desembre, 12'00h

La Universitat de València,...

 

+ Vídeos

Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport
Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast
Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport

La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies