• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Cartell cursos Aprèn

Últims dies de matrícula cursos AprènCi2 i AprènTFG 2017-2018

18/10/17

Pots matricular-te fins al 24 d’octubre als cursos en línia organitzats pel Servei de Biblioteques i el Servei d’Informàtica: Aprèn a fer els teus treballs de classe (APRÈNCI2) i Aprèn a fer el TFG (APRÈNTFG). Les dates del curs són del 30 d’octubre al 3 de desembre i enguany no hi haurà sessió presencial obligatòria Si tens qualsevol dubte pregunta al correu ci2@uv.es

ProQuest Dissertations & Theses indexa en Google Scholar

17/10/17

Google Scholar ha arrivat a un acord de col·laboració amb ProQuest mitjançant el qual el cercador acadèmic indexarà quasi mig milió de tesis doctorals de la prestigiosa base de dades ProQuest Dissertations & Theses Global™ Una bona notícia per als investigadors que participaren al nostre Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals i per a tots els que a l’hora de dipositar la tesi a RODERIC trien l’opció de publicar-la gratuïtament amb ProQuest Dissertations & Theses. Com publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral

[Llegir més]

Pont del Pilar

Biblioteques tancades pont del Pilar

12/10/17

Totes les biblioteques romandran tancades el dijous 12 i el dissabte 14 d'octubre, excepte la sala d'estudi de la Nau que estara oberta en el horari habitual. La Biblioteca Històrica tancarà del dijous 12 fins al diumenge 15 d'octubre.

Cartell exposició

Exposició virtual: La Cartografía en la Guerra Civil Española

11/10/17

L’exposició virtual “La Cartografía en la Guerra Civil Española. Colección de la Universitat de València” inaugura una nova línea en la difusió del patrimoni bibliogràfic i documental de la universitat digitalitzat en RODERIC. La seua finalitat és, a més de mostrar les diferents col·leccions o les diverses temàtiques dels nostres fons, aportar informació afegida que permeta explicar-los i entendre-los, facilitant així la seua interpretació i aprofitament, tant per part d’investigadors i especialistes com de tota la societat.

[Llegir més]

Cartell revolució rusa

Raconet: 100 anys de la Revolució Russa, 1917-2017

10/10/17

Des del dimecres 4 d'octubre i fins al mes de desembre, el Raconet de la Biblioteca d'Humanitats posarà a disposició del seus usuaris la mostra que commemora la Revolució Russa. S'exposarà una selecció d'obres dels fons de la Biblioteca que aborden aquest esdeveniment històric principalment des del punt de vista historic, però també des de la literatura, el cinema, l’art, el pensament polític, etc.

Biblioteques tancades pont 9 d'octubre

06/10/17

Totes les biblioteques romandran tancades del dissabte 7 fins al dilluns 9 d'octubre. La sala d'estudi de l'edifici de la Nau (Thesaurus) obrirà el dissabte i diumenge 7 i 8 però tancarà el dilluns 9.

  Exposició Joan Negrín

  Exposició: La Biblioteca errant. Juan Negrín i els llibres

  03/10/17

  El dimarts 3 d'octubre inaugurem a la Biblioteca Històrica, Sala Duc de Calàbria, l'exposició “La biblioteca errant, Juan Negrín i els llibres”. En el 2015 Juan Manuel Bonet i Salvador Albiñana la van presentar en l'Institut Cervantes de París i en la Fundació Juan Negrín; aquesta que els proposem visitar és una versió revisada i ampliada d'aquella per Salvador Albiñana.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies