BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

 • SPORTDiscus

  10/01/23

  Nova guia d'ús de SPORTDiscus

  La Biblioteca de Psicologia i Esport ha confeccionat una guia sobre la base de dades SPORTDiscus per a mostrar les seues funcionalitats. Trobareu consells per a realitzar les cerques, la manera de treballar amb els resultats, i enllaços a guies, tutorials i vídeos sobre el recurs.

   

  SPORTDiscus és la base de dades de referència en l’àmbit de les ciències de l’activitat física i de l’esport. Permet accedir al text complet de més de 660 revistes, i obtenir referències en més de 60 idiomes. A la base de dades podreu trobar material sobre medicina esportiva, fisiologia, biomecànica, psicologia de l’esport, entrenament, educació física i competició esportiva.

   

  Esperem que us siga útil. Si voleu fer una consulta més específica, podeu contactar amb nosaltres mitjançant La Bibliotec@ Respon.

 • Biblioteca Psicologia i Esport

  19/12/22

  Horari especial de Nadal

  Horari especial de Nadal de la Biblioteca de Psicologia i Esport:

   

  - Dilluns 26 de desembre, tancat.
  - Dimarts 27-Divendres 30 de desembre, obert de 8.15 a 14.00
  - Dilluns 2-Divendres 6 de gener 2023, tancat.

   

  En la web del servei trobareu els horaris de Nadal de la resta de les biblioteques i els horaris extraordinaris per període d'exàmens.

 • Xarrada Venezuela

  03/10/22

  Xarrada Psicólogas y psicólogos sin fronteras

  Dimecres que ve, en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València, tindrà lloc la xarrada: "Experiències de promotores comunitàries veneçolanes en l'acompanyament a dones víctimes de violències basades en gènere (VbG) a Colòmbia".

   

  L'activitat s'emmarca en el Projecte d'Acció humanitària “Protección i Suport Psicosocial a población Veneçolana refugiada a la ciutat de Rionegro, Departament d'Antioquía, Colòmbia” que l'associació Psicòlogues i psicòlegs sense fronteres porta avant juntament amb la Universitat Catòlica d'Orient (UCO) de Colòmbia, finançat per l'Ajuntament de València.

   

  Dimecres, 5 d'octubre a les 18.00 Saló de Graus de la Facultat de Psicologia.

  Inscripció prèvia

 • Logo dels cursos Aprén

  23/09/22

  Cursos Aprén 2022-2023

   Matrícula oberta per als cursos APRÉN del Servei de Biblioteques i Documentació:

   

  AprènCD. Competències digitals (APRÈNCD) és un curs en línia  que té com a objectiu  formar l'alumne en les habilitats digitals.

  Aprèn a fer el TFG: fons i organització de la informació. Competències digitals (APRÈNTFG) és un curs en línia que té com a objectiu formar a l'alumnat en les habilitats digitals avançades necessàries per a elaborar amb èxit el treball fi de grau.

   

  Els APRÈNCD i APRÈNTFG comptem amb el reconeixement de 1,5 crèdits per a 54 titulacions de grau.

   

  Ací,tens la informació sobre els continguts, la matrícula, els crèdits, etc. 

   

 • Birret sobre pila de llibres

  01/09/22

  Tancament de la Biblioteca de Psicologia i Esport

   Amb motiu del actes d'inauguració oficial del curs acadèmic, la Biblioteca de Psicologia i Esport "Joan Lluís Vives" romandrà tancada el dia 9 de setembre. 

  Benvinguts i benvingudes al nou curs!

 • Persones amb un cor al damunt

  08/07/22

  Nova exposició a la biblioteca. Relacions igualitàries

   Fins el 22 de setembre, la Biblioteca de Psicologia i Esport exposa una sèrie de 6 cartells de gran format, elaborats per estudiants de la Facultat de Psicologia, l'objectiu de la qual és donar a conéixer eines per a la construcció de relacions igualitàries, dins de la campanya desnvolupada per Psicòlogues i Psicòlegs Sense Fronteres.

   Juntament amb els cartells, la Biblioteca ha preparat una mostra de llibres i pel·lícules relacionats amb el tema., que podeu consultar i emportar-vos a casa en préstec.

  Vos esperem!