BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

 • horari d'agost

  20/07/20

  Horari de la biblioteca a l'agost

  La biblioteca de CC. de la Salut obrirà del 3 al 7 d'agost i del 24 al 31 d'agost, de 8.15 a 14.30 h. Oferirà els serveis especials amb cita prèvia de préstec, devolució i consulta de materials exclosos de préstec. L'últim dia per a sol·licitar aquests serveis serà el 5 d’agost i es reprendran la setmana del 24 al 31.

   

  El servei de subministrament d'articles de revistes impreses quedarà suspés durant tot el mes i el servei de préstec interbibliotecari fins al 23 d'agost.

   

  La biblioteca romandrà tancada del 8 al 23 d'agost. 

   

  Més informació, en aquest enllaç. També pots consultar ací l’horari d’estiu de la resta de les bibliotequesUV.

 • Consulta en sala amb cita previa

  29/06/20

  Consulta en sala amb cita prèvia

  A partir de juliol les biblioteques oferim el servei de consulta en sala de llibres i documents exclosos de préstec: manuscrits, incunables, impresos des del segle XVI al XIX, obres de referència, tesis doctorals i documents d’arxiu.

  Per tal d'utilitzar aquest servei, demana’ns cita mitjançant el formulari La Biblioteca de Ciències de la Salut respon i indica'ns les dades d'allò que vols consultar. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per a confirmar-te la data i hora per a la teua consulta.

  Total la informació ací.

 • Préstec en 4 passos

  16/06/20

  Préstec/Devolució de llibres amb cita prèvia

  Si vols emportar-te llibres en préstec, envia'ns un e-mail a infosalud@uv.es des del teu correu UV amb les teues dades i les dades dels llibres. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per a confirmar-te la data i hora del lliurament. El procediment per a tornar llibres és el mateix, però recorda que s'han renovat automàticament fins al 9 de setembre.

 • Canvis al Meu Compte de Trobes

  11/06/20

  AVÍS: canvis al Meu Compte de Trobes

  Les biblioteques hem encetat el canvi del nostre programa de gestió bibliotecària. En aquest procés es perdrà informació d’El Meu Compte, del catàleg Trobes. Si vols guardar i exportar les teues llistes i alertes encara pots fer-ho durant el mes de juny. Aquest vídeo explica com es fa. Temporalment tampoc podreu suggerir compres ni fer reserves. Més informació ací.  

 • Nou servei de Xat al Servei de Biblioteques i Documentació

  01/06/20

  Nou servei de Xat al Servei de Biblioteques i Documentació

  A partir del dilluns 1 de juny les biblioteques de la UV amplien el servei de referència virtual amb XatUV. El servei de xat contesta mitjançant intel·ligència artificial les 24 hores del dia, qualsevol dia de la setmana. Si la resposta del bot no és suficient, podeu sol·licitar l'ajuda d'un o una agent en línia.

   

  Horari dels agents de la biblioteca:

  • Dilluns a dijous: de 9.00 a 14.00 h. i de 16.00 a 18.00 h.
  • Divendres: de 9.00 a 14.00 h.

   

  Per accedir al XatUV busqueu la icona flotant blava en les pàgines web de la UV.

   

  Si voleu fer consultes més específiques o relacionades amb el préstec i el carnet, empleneu aquest formulari.

   

  Més informació en la web i les xarxes socials del SBD..   

 • Les biblioteques de la Universitat de València reobrin alguns serveis

  27/05/20

  Les biblioteques de la Universitat de València reobrin alguns serveis

  Com a part de la planificació de l'obertura progressiva de serveis de la Universitat, les biblioteques reobrin alguns dels seus serveis.

   

  A partir del pròxim 9 de juny comença el préstec i la devolució de llibres amb cita prèvia y es reprén el servei de digitalització d'articles de revistes impreses amb finalitats d'investigació per al PDI, PAS i estudiants de postgrau. 

   

  Les biblioteques no oferiran de moment el servei de lectura i estudi en sala.

   

  Més informació en la web del Servei de Biblioteques i Documentació.