BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

 • Vicent andrees estelles

  25/03/24

  Vicent Andrés Estellés, la veu del poble

  En el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés, des del Departament de Filologia Catalana i especialment del professor Ferran Carbó, La biblioteca d'Humanitats ha confeccionat aquesta exposició virtual, per a retre-li homenatge. És considerat un dels principals renovadors de la poesia contemporània en valencià, exercint un paper que podria assimilar-se, en certa manera, al qual van tenir —en el segle XV— Ausiàs March i Joan Roís de Corella. Esperem que aquesta exposició us ajude a conéixer en profunditat aquesta important figura de les lletres valencianes.

   

   

 • Escritoras de postguerra

  08/03/24

  "Escriptores rescatades, textos lliures”.

  Amb motiu del 8M, les professora Llum C. Souto, que coordina el Projecte MNLAB, i Xelo Candel Vila, juntament amb els estudiants de l'assignatura Lectures Espanyoles Contemporànies del Grau en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures, han elaborat una sèrie de vídeos per a l'exposició “ESCRIPTORES RESCATADES, TEXTOS LLIURES”.

  L'objectiu és visibilitzar i promoure la lectura d'autores que van escriure durant el franquisme o els primers anys de democràcia, moltes d'elles oblidades en la configuració del cànon literari actual.

  La Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà ha col·laborat muntant l'exposició virtual i bibliografia.
  Us recomanem que la consulteu per a descobrir la vida i obra d'aquestes grans autores.

   

 • horario de fallas

  28/02/24

  Horari març-abril

  En falles del 15 al 17 de març, la biblioteca obrirà les seues portes de 9.00 a 21.00. Del 18 al 20 romandrà tancada. I del 21 al 27 obrirà en el seu horari habitual.

  Per la Setmana Santa i Pasqua, del 28 de març a l'1 d'abril romandrà tancada. Del 2 d'abril al 7 obrirà de 9.00 a 21.00. I el 8 d'abril tancarà.
  Bones festes a tots.

   

 • VPN

  26/02/24

  Nova connexió EduVPN

  La UV ha canviat la manera de connectar-se  a la VPN. El nou sistema ara es diu EduVPN. De moment es podran utilitzar tant les connexions antigues amb OpenVPN com les noves.
  En aquesta pàgina trobaràs les instruccions per a la descàrrega, i en el nostre canal de Youtube pots visualitzar diferents videos segons el teu sistema operatiu: Windows, MAC, Linux, Android i IOS.

   

 • cartel club lectura

  26/01/24

  Nou club de lectura a la Biblioteca d'Humanitats

  Amb el títol "On les paraules ens uneixen" comencem a la Biblioteca d'Humanitats un club de lectura els primers dilluns de cada mes, a la Sala Multiús de la biblioteca, al 1r pis.

  Es tracta d'un club de lectura de narrativa contemporània en castellà, organitzat per l'associació Concilyarte.

  Sempre que siga possible, assistirà l'autor o autora del llibre. 

  Anima't!, no fa falta cap inscripció, solament les teus ganes de llegir!

 • Concurs microrelats

  09/01/24

  II Concurs de Microrelats de la Biblioteca d'Humanitats

  II Concurs de microrelats.

  La Biblioteca d'Humanitats Joan Reglà convoca el seu II Concurs de microrelats. Es premiaran els tres millors microrelats que es presenten amb la finalitat de promoure i premiar la creativitat i les activitats de creació literària en l'àmbit universitari i en la societat en general.

  Els premis són:

  1 premi: un val de 200 euros per a canviar en la Tenda la UV.

  2 premi: un val de 150 euros per a canviar en la Tenda la UV.

  3 premi: un val de 100 euros per a canviar en la Tenda la UV.

  Els microrelats es poden enviar des del dia 9 de gener fins al 28 de febrer de 2024, en format PDF, al següent formulari: https://ir.uv.es/humanbib/microrelats

  Les bases es poden consultar de forma detallada al tauler d'anuncis de la Universitat de València, amb data del 8 de gener.

  Els textos podran estar escrits en valencià o en castellà. El tema es lliure, però obligatòriament inclourà la frase: " Paraules imprudents", si es fa el microrelat en valencià o " Palabras imprudentes" si l'idioma és castellà, i la seua extensió no superarà les 200 paraules sense incloure el títol.

  Esperem la vostra participació!