BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

 • Foto d'una pila de lloms de diaris sobre fondo obscur

  29/06/22

  Nova subscripció al Levante-EMV

  S'ha subscrit l'accés a tots els continguts del Levante-EMV. Per a consultar el periòdic es farà directament des de la seva web amb la identificació IP dels ordinadors de la Universitat de València. Pots llegir la notícia sencera des d'aquest enllaç

 • Calendari dels mesos de maig i juny amb l'horari de cada dia

  04/05/22

  Horari Maig-Juny 2022

  • Fins al 1 de juliol: nou horari d'estudi continuat fins a les 02:00 en la planta -1

   

  RECORDA

  En períodes d'apertura extraordinària és necessària la identificació amb targeta universitària o document expedit per la Universitat de València, i que fóra de l'horari habitual roman oberta la planta -1 accedint-se a l'edifici per la façana est, C/Professor Ernest Lluch.

  • NO ESTÀ PERMESA LA RESERVA DE LLOCS D'ESTUDI

  Pots consultar els horaris de la resta de bibliotequesUV en aquest enllaç

 • Calendari del mes d'abril amb els dies festius destacats en color rosa

  05/04/22

  Horari de Pasqua a la Biblioteca de Socials

  La Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Maians” romandrà tancada del 14 al 18 d'abril. Del 19 al 22 d'abril obrirà la planta -1 de 8.30 a 21.00 hores.

  Consulta l'horari en la resta de les biblioteques de la UV

 • logo O'Reilly

  12/01/22

  Subscripció a la plataforma O’Reilly

  El Servei de Biblioteques i Documentació ofereix als membres de la Universitat de València una nova subscripció a la plataforma digital O’Reilly. 

  • Conté materials, fonamentalment, d'informàtica, economia i empresa, amb temes com la gestió de projectes, el disseny gràfic, l'estratègia empresarial, l'estadística, l'econometria i l'anàlisi de dades, entre altres.
  • A més de llibres electrònics, la plataforma inclou vídeos, rutes d'aprenentatge, tutorials interactius i audiollibres.
  • L'accés és mitjançant l'usuari i la contrasenya del correu UV, el que suposa accedir amb un perfil propi que permet crear llistes, consultar l'historial, ressaltar seccions i agregar notes. Cal esborrar la caché del navegador si donara problemes d'accés. No requereix VPN per a accedir des de fora de la Universitat
  • Tot el material està inclòs en el cercador Trobes, amb l'accés indicat des de cada registre “O’Reilly Online Learning”.

  Teniu disponible aquesta guia d'ús del recurs en castellà.

 • Calendari del mes de gener de 2022 amb diferents colors per indicar els horaris

  10/01/22

  HORARIS DE GENER

  Cliqueu al títol per a veure els horaris extraordinaris de la biblioteca durant el mes de gener

 • Espai multicolor

  29/10/21

  Espai Multicolor a la Biblioteca de Ciències Socials

  Al hall de la Biblioteca de Ciències Socials s'ha inaugurat un projecte pilot d’Espai Multicolor, per oferir atenció i informació a l’estudiantat LGTB, racialitzat i de diferent origen etnocultural, creant un punt de trobada i socialització segur.

   

  Des de l’Espai Multicolor s’informarà l’estudiantat i resoldran dubtes sobre el protocol trans (sol·licitud de canvi de nom en la Universitat i la reexpedició de títols), es farà acompanyament en casos de comportaments discriminatoris, i es difondrà la programació cultural i formativa (xarrades, formacions, voluntariat...) i més recursos universitaris.

   

  L’horari d’atenció presencial serà tots els dimarts de 15h30 a 17h30, des del 24 d’octubre fins al 30 de novembre. Pots demanar cita prèvia o més informació a multicolor@uv.es