• José Vidal Beneyto

  22/09/17

  José Vidal Beneyto (1927-2010)

  La Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians" va rebre la donació de la biblioteca privada del politòleg i sociòleg José Vidal Beneyto (1927-2010), Doctor Honoris causa per la UV i que compta amb més de 2000 volums i 100 fullets accessibles a través del catàleg Trobes. Hem actualitzat la pàgina web d'aquesta col·lecció incloent l'accés a un monogràfic elaborat pel repositori institucional de la UV, Roderic, en la qual s'arrepleguen més de mil documents, tant publicats com a inèdits, dipositats en aquest repositori.

 • AVÍS

  23/03/17

  Llocs de lectura senyalitzats per a persones amb discapacitat

  La Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians" reserva 19 llocs de lectura per a persones amb discapacitat. En qualsevol dels taulells es pot obtenir informació sobre la seua ubicació precisa, així com d'altres serveis personalitzats d'atenció a persones amb discapacitat.

 • Projecta't

  20/03/17

  Monitors a la sala de treball en grup de la planta 0

  A la sala de treball en grup de la planta baixa (hall), s'han instal·lat quatre monitors de 27" amb diversos cables que permeten la connexió des de diferents models de portàtils i facilitar així el treball en grup. 

 • faristol i lupa

  20/04/16

  Novetat: faristol i lupa disponibles per a préstec

  La Biblioteca de Ciències Socials posa a disposició dels usuaris dos nous materials per a préstec, 2 faristols i una lupa, per a facilitar l'accesibilitat a la informació.

  El préstec és d'un dia i ha de solicitar-se al taulell de préstec de la planta -1.

 • Novetats bibliogràfiques

  17/12/15

  Llistat setmanal de novetats de la biblioteca

  La Biblioteca de Ciències Socials, dins del seu espai Guies Temàtiques, publica setmanalment la llista de les novetats.

  Conté les noves adquisicions agrupades per àrea temàtica tant de les monografies com dels manuals, la seua signatura i un enllaç directe al seu registre del catàleg.

 • novetat

  25/11/15

  Nova guia temàtica: Violència de Gènere

  purple ribbonS'ha publicat una nova guia dins de l'espai Guies Temàtiques dedicada als recursos d'informació sobre Violència de Gènere.

  Relacionades amb el tema, també podeu consultar les guies sobre Gènere i Igualtat i sobre Drets Humans.

  Les guies temàtiques són una selecció de recursos d'informació d'interés per a les àrees de ciències socials i jurídiques recopilats per la Secció d'Informació Bibliogràfica de la Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians".

   

 • llibres-e

  25/11/15

  Senyalització de llibres electrònics a la Biblioteca de Socials

  Els llibres electrònics que formen part de la nostra col·lecció es poden localitzar a través del catàleg. A la Biblioteca de Ciències Socials també els trobem gràcies als cartells informatius que s'estan col·locant als llocs de la prestatgeria on s'ubicarien físicament, amb una icona i la llegenda "també en versió electrònica".

  L'exemple de la imatge és del llibre Texto refundido de la Ley General de la Seguridad Social [Recurs electrònic].

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies