Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Biblioteca Històrica
 • cartell exposicio Vicent Ferrer

  11/10/19

  Inauguració d'exposició

  L'exposició Vicent Ferrer. Un predicador de la tardor medieval, comisariada pel catedràtic de la Universitat de València Francisco M. Gimeno Blay, s'inaugura el propvinent dimecres 16 d'octubre, a les 19:00 h., a la Sala Duc de Calàbria de la Biblioteca Històrica i es podrà visitar fins el 19 de gener de 2020.

  Més informació.

 • Entrada biblioteca

  08/10/19

  Horari de la Biblioteca

  La Biblioteca Històrica romandrà tancada els dies 9 i 12 d'octubre.

  La Sala Thesaurus obrirà aquests dies festius de 9:15 a 13:45 h.

 • classe

  30/09/19

  Classes a la Biblioteca

  El professorat de la Universitat de València pot reservar un espai a la sala d'investigadors Pérez Bayer per impartir classes emprant el material bibliogràfic que forma part de les col·leccions de la Biblioteca Històrica. 

  A la web de la Biblioteca trobareu més informació sobre aquest servei i la seua normativa.

 • Dona veu al Tirant

  20/09/19

  Dona veu al Tirant

  Amb motiu del Dia del Llibre Valencià, la Biblioteca Històrica organitza una lectura pública continuada de l’obra de Joanot Martorell, Tirant lo Blanc. L’acte tindrà lloc el 20 de novembre de 2019, a partir de les 10.00 h, a la Sala Duc de Calàbria.

  Si voleu participar en la lectura d’un passatge del Tirant, telefoneu al 96 162 55 86 de dilluns a divendres,  de 9 a 20 h.

   

 • retaule sant vicent

  26/07/19

  Exposició en preparació

  Vicent Ferrer: un predicador de la tardor medieval

  La Biblioteca Històrica prepara, ensems amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i l’Arxiu de la Catedral de València, l’exposició Vicent Ferrer: un predicador de la tardor medieval, on s’exposaran materials bibliogràfics que permeten conèixer la predicació duta a terme pel dominic valencià arreu de l’Europa occidental. 
  L'exposició, comisariada pel catedràtic de la Universitat de València Francisco M. Gimeno Blay, s'inaugurarà el dia 16 d’octubre de 2019, tot coincidint amb el congrés Vicent Ferrer: projecció europea d’un sant valencià, organitzat per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i romandrà oberta fins el 19 de gener de 2020.

  Més informació
   

 • estiu

  26/06/19

  Tancament dissabtes d'estiu

  La biblioteca romandrà tancada els dissabtes des del 6 de juliol fins el 14 de setembre, ambdós inclosos.

  Horari d'estiu

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies