Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Biblioteca Històrica
 • Globus blavians Sala Duc de Calàbria

  11/04/19

  Horari de Setmana Santa i Pasqua 2019

  La Biblioteca Històrica romandrà tancada a partir del dia 18 d'abril fins a l'1 de maig.

  La Sala Thesaurus mantindrà el seu horari habitual, excepte els dies 22, 28 i 29 d'abril que restarà tancada. El divendres 19 i el dissabte 20 d'abril obrirà en horari festiu.

 • BH Ms 836 Flavi

  05/04/19

  Exposició en preparació

  Ferits pels llibres. Fons de bibliòfils a la Universitat de València

  La Societat Bibliogràfica Valenciana Jerònima Galés (SBVJG) prepara una  exposició amb l’objectiu de mostrar una panoràmica de la trajectòria de la bibliofília i dels principals bibliòfils valencians, des del Renaixement fins a l'actualitat i proposar una reflexió sobre el significat de l'amor pels llibres i com es tradueix, a vegades, l'amor per ells.

  En la mostra es recullen peces dels fons de la Biblioteca Històrica i de l'Arxiu Històric de la Universitat de València, que es corresponen amb diversos models de bibliofilia.

  L’exposició s’inaugura el dia 16 d’abril i romandrà oberta fins al 14 de juliol.

  Més informació

 • Porta Biblioteca Històrica

  14/03/19

  Horari de Falles 2019

  La Biblioteca Històrica romandrà tancada del 15 al 20 de març amb motiu de la celebració de les festes de Falles.

  La Sala Thesaurus mantindrà el seu horari habitual, excepte el dia 18 de març, que l'edifici romandrà tancat.

 • claustre

  12/03/19

  Horari especial 14 març

  El dia 14 de març la Biblioteca Històrica i la Sala Thesaurus romandran tancades des de les 19:00 h., per motiu dels actes que se celebraran a l'edifici del Centre Cultural La Nau. Disculpen les molèsties.

 • Historia de la falla de Sen Chusep de la plaseta del Almodí: en l'añ 1855. Valensia: Imprenta de D. Fermín Gonzalo Morón, [1855]. Biblioteca Històrica Universitat de València. BH LF 3/085

  04/03/19

  Inauguració d'exposició

  L’exposició “Cinc cèntims valia el llibret!: tresors fallers de la Biblioteca Històrica de la Universitat de València” s'inaugura demà dia 5 de març a les 19:00 h. i es podrà visitar fins el dia 7 d’abril.

  Més informació

 • Horari de la Biblioteca Històrica

  28/02/19

  Horari de la Biblioteca Històrica

  Demà divendres dia 1 de març la Biblioteca Històrica romandrà tancada des de les 17 h. per treballs de manteniment. Disculpen les molèsties.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies