Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

Iniciativa d'igualtat en la diversitat de la Universitat de València

Des del convenciment de la riquesa de la diversitat de totes i cadascuna de les persones que formen part de la comunitat universitària, la Universitat de València aposta pel reconeixement, el respecte i la revalorització de les diferències que ens fan úniques.

En aquest sentit, d’acord amb la legislació vigent i atenent a la responsabilitat social com a institució pública d'ensenyament superior, la Universitat de València ha engegat una iniciativa per la igualtat en la diversitat en sentit ampli, que inclou la diversitat afectivosexual, familiar i de gènere, l’etnicocultural i la religiosa. Aquest projecte, que impulsa el Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, s’anomena diversitats, amb minúscula i en plural, amb la intenció de trencar amb la norma i la jerarquia i convidar a la pluralitat.

Amb el compromís que el reconeixement de la diversitat constituïsca una aposta ferma i una prioritat per a la Universitat de València, s'ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència i de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, per al foment d’activitats de formació, recerca, divulgació i sensibilització en matèria d'igualtat en la diversitat en la comunitat universitària.

logo vicerectoratLogotip Conselleria

 

Novetats - Imatge d'un avió de paper

 

 

 

Novetats:

 

Cartell Benvinguda diversitat

ajudes

 

Benvinguda diversitat

Dirigida especialment a l'estudiantat de primer curs, la programació inclou les activitats seleccionades en la 1ª edició de la convocatòria d’Ajudes en matèria de diversitat, que es desenvoluparan durant el primer quadrimestre del pròxim curs.

Més informació ací.

 

 

Oferim un servei online

D’acord amb les instruccions de la Universitat davant la situació de crisi sanitària ocasionada pel coronavirus Covid-19, hem posat en marxa un pla de continuïtat i oferim atenció en línia a través de diversitats@uv.es.

A més, ací us deixem uns recursos online.