Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

La Unitat d'Igualtat.Carta de Serveis

La Unitat d’Igualtat de la Universitat de València va ser creada per acord del Consell de Govern d’octubre de 2007. La necessitat de la seua creació està determinada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d’abril, per la qual es modifica la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats (LOMLOU), i el seu objectiu principal és fer efectiu el dret d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.

La Unitat d’Igualtat es regula com a Servei General de la Universitat de València, destinat a desenvolupar-les polítiques d’igualtat que acorde la institució dins de la seua planificació plurianual. Les seues funcions principals:

  • Elaborar i desenvolupar els programes necessaris per impulsar les polítiques d’igualtat en la Universitat de València.
  • Coordinar les accions específiques que, en aquest sentit, puguen posar en marxa els diferents òrgans, centres i serveis.
  • Totes les competències que li reserven els Estatuts i la resta de normativa vigent, com poden ser les previstes en els articles 138 i 139, que fan referència a l’elaboració i aprovació dels estudis de postgrau i als estudis d’extensió universitària.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies