• Els cactus

  06/09/17

  Col·lecció Monografies botàniques

  Nou volúm de la col·lecció Monografies botàniques del Jardí Botànic de la UV.

  Els cactus, Los cactus ed. en valèncià i en castellà, recull la col·lecció de cactus i plantes crasses que reuneix més de 230 espècies de cactus i un total que supera les 600 espècies, constituint una de les col·leccions més importants del Jardí Botànic.

  Més informació

 • Imatge de la portada

  08/02/17

  Revista Biodiversitat

  La Revista electrònica BIOdiversitat del Servei de Vida Silvestre, de la Direcció general de Medi Natural i d’Avaluació Ambiental de la Generalitat Valenciana, en el número 26, inicia una nova etapa, s'han renovat tant els continguts com la imatge general.

  La secció Documents, inclou l’accés als Informes tècnics del servei de vida silvestre.

 • imatge arbre de nadal fet amb llibres

  15/12/16

  Horari de Nadal en la Biblioteca del Jardí Botànic “José Pizcueta”

  Romandrà oberta:

  Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 8:30 a 14:30 h. 

  Tancada :

  Els dies 2, 3, 4 i 5 de gener 2017

 • logo Suport a la investigació

  14/12/16

  Nou catàleg de serveis de suport a la investigació SBD

  El Servei de Biblioteques i Documentació ha establert un nou catàleg de serveis de suport a la investigació, per l’ús dels recursos d'informació, publicació dels treballs científics i per als processos d'acreditació i avaluació. Aquests serveis s'ofereixen virtualment en un nou espai web “servei de suport a la investigació” i presencialment en la biblioteques.

  Més informació:

 • Logo JB

  25/11/16

  Exposició Biblioteca

  Per homenatjar a un grup de botànics francesos que visiten el Jardí Botànic el 24 de novembre, la Biblioteca ha elaborat una exposició anomenada “Bibliographie sélective dans la littérature française a la Bibliothèque du Jardín Botànique José Pizcueta”, la qual reuneix una selecció acurada dels llibres francesos més valuosos del propi fons antic i modern.

  L’enllaç http://links.uv.es/X5qdKgp permet consultar el catàleg de les obres i facilita la informació bibliogràfica dels documents seleccionats.

 • Imatge Somni

  06/04/16

  Nou llibre digitalitzat a Somni

  La Biblioteca  inclou a Somni: la col·lecció digital de fons històric, un nou document del fons de reserva del s. XX, que tracta d’arboricultura italiana, Ricerche sulla biologia e filogenesi del fico ed inquadramento delle relative razze italiane meridionali (Ficus carica L, editat a Nàpols en 1908, extracte de “Atti del R. Instituto d’Incoraggiamento di Napoli, Serie VI-Vol-. IV.

  Accés al document

 • portada llibres

  11/02/16

  L’arbreda Monumental

  L'arbreda monumental, obra dels autors Manuel Costa i José Plumed, tercer volúm de la col·lecció de Monografies botàniques, guía dedicada als arbres i altres plantes singulars del Jardí, fa un recorregut pels boscos del món, inclou una fitxa descriptiva així com el plànol d’especies de l’arboretum.

  Més información, El jardí de la ciènciacatàleg Trobes

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies