Logo de la Universitat de València Logo Servei de Biblioteques i Documentació Logo del portal

Descripció del servei

Les biblioteques de la Universitat de València oferixen sessions de formació segons les necessitats d'un grup d'usuaris. Aquestes sessions de "formació a la carta" podran consistir en:

  • Sessions sobre temes programats per les biblioteques però en dates i hores distintes a les ofertes.
  • Sessions sobre temes no contemplats en la programació de les biblioteques, relacionades amb un tema o recurs d'informació, per exemple: fonts d'informació sobre botànica o biodiversitat

Destinataris

Les sessions de formació a la carta podran sol·licitar-se per:

  • PDI, tant per a la seua formació personal com per a grups d'estudiants en els quals imparteixen assignatures.
  • Estudiants
  • PAS

Per a impartir una sessió a la carta es requereix un mínim de 5 persones. Per a un nombre inferior d'usuaris contacte amb la biblioteca.

Sol·licitud

S'ha de sol·licitar la sessió a la Biblioteca del Jardí Botànic almenys amb una setmana d'antelació. El personal de la biblioteca es posarà en contacte amb el sol·licitant per a concretar la petició i confirmar la sessió. Les sessions de formació es podran impartir en les biblioteques o en aules del centre.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies