BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

Totes les biblioteques de la Universitat de València (excepte la Biblioteca Dipòsit) disposen d'espais per a l'estudi, individual i/o en grup

Podeu reservar una cabina d'estudi en grup des del catàleg Trobes. Identifiqueu-vos, cerqueu les cabines al catàleg  i filtreu per biblioteca per a veure només les cabines de la biblioteca que vos interessen. Si no trobeu la vostra biblioteca, com per exemple la Biblioteca de Ciències Socials "Gregori Maians", és que en aquesta biblioteca no cal reservar els espais de treball en grup. El préstec de cabines és per un màxim de 3 hores, i no es poden reservar cabines amb més de 7 dies naturals d'antelació.

El temps per a fer efectiva la reserva és de 15 minuts, passats els quals, la persona que ha reservat "perd" l'exclusivitat de la reserva i la cabina pot prestar-se a una altra.

A partir de la cerca, podeu seleccionar una cabina en funció de la biblioteca, la capacitat i l'equipament de la Cabina. En seleccionar un dels resultats de la cerca, apareix la pantalla en la qual està habilitat el botó de reserva. En aquest vídeo podeu veure el procés de reserva:

Podeu consultar l'equipament de cada biblioteca a la seua pàgina web.

En horari d'obertura extraordinària de les biblioteques, els usuaris s'identificaran amb la targeta universitària o qualsevol document que els acredite com a membres de la Universitat.

Es podrà demanar el DNI per a comprovar que l'usuari és el propietari de la targeta.