Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Eines d'avaluació

  15/11/17

  Tallers Sexenis 2017 per a humanitats i ciències socials

  El SBD ofereix una sèrie de tallers destinats al PDI amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents bases de dades i plataformes en les quals trobar els indicis de qualitat exigits en la convocatòria de la CNEAI d’enguany (pendent de publicació). La inscripció es realitzarà per ordre estricte de sol·licitud (places limitades als llocs d’ordinador).

 • Taller Salut

  10/11/17

  Taller sobre La recerca en salut: visibilitat dels autors i característiques de les publicacions

  La Biblioteca de Ciències de la Salut ofereix una sèrie de tallers dirigits al personal investigador de les Facultats d’Infermeria i Podologia, i Fisioteràpia, destinats a treballar la visibilitat dels autors i a explicar el panorama actual de la publicació científica en les revistes de salut. Els tallers s’oferiran al llarg del mes de novembre: INFERMERIA I PODOLOGIA: 15 de novembre a les 12:00 h. i 16 de novembre a les 16:00 h. FISIOTERÀPIA: 22 de novembre a les 12:00 h. i 23 de novembre a les 16:00 h. La duració aproximada dels tallers serà d’hora i mitja, i per tal de participar, és necessari enviar un correu a la direcció: hemesalud@uv.es

 • Llibre

  08/11/17

  Servei MyCopy de l'editorial Springer

  La Universitat de València ha adquirit les col·leccions de llibres electrònics de l'editorial Springer des de l'any 2010. Són col·leccions multidisciplinàries a les quals accedim des de la mateixa plataforma de les revistes electròniques, SpringerLink. Gràcies a aquesta compra l'editorial ens ofereix el servei MyCopy. Amb aquest servei els nostres usuaris poden sol·licitar una còpia impresa, per a ús particular, de qualsevol dels llibres que tenim comprats en versió electrònica. El preu és 24,99 €, inclòs l'IVA i les despeses d'enviament.

 • La Bibliotec@ Respon

  02/11/17

  La Bibliotec@ Respon: nou servei de referència virtual de les biblioteques

  La Bibliotec@ Respon és el nou servei de referència virtual de les biblioteques de la UV. T'informarem i resoldrem els teus dubtes sobre els serveis, els recursos i les activitats de les biblioteques. A més a més de rebre la resposta per correu-e, tindràs un compte d'usuari en La Bibliotec@ respon per a veure i gestionar les teues consultes.

 • Investigadors

  27/10/17

  Índex H

  Per conèixer més sobre l’índex h et proposem llegir l’article d’Stacty Konkiel que hem compatit al blog del Servei de suport a la investigació. Stacy Konkiel és la directora de Marketing & Recerca a Impactstory, un recurs obert i web que ajuda els investigadors a explorar i compartir els diversos impactes de tota la seua producció investigadora.

 • Cartell cursos Aprèn

  18/10/17

  Termini de matrícula prorrogat cursos AprènCi2 i AprènTFG 2017-2018

  Pots matricular-te fins al 2 de novembre als cursos en línia organitzats pel Servei de Biblioteques i el Servei d’Informàtica: Aprèn a fer els teus treballs de classe (APRÈNCI2) i Aprèn a fer el TFG (APRÈNTFG). Les dates del curs són del 30 d’octubre al 3 de desembre i enguany no hi haurà sessió presencial obligatòria Si tens qualsevol dubte pregunta al correu ci2@uv.es

 • 17/10/17

  ProQuest Dissertations & Theses indexa en Google Scholar

  Google Scholar ha arrivat a un acord de col·laboració amb ProQuest mitjançant el qual el cercador acadèmic indexarà quasi mig milió de tesis doctorals de la prestigiosa base de dades ProQuest Dissertations & Theses Global™ Una bona notícia per als investigadors que participaren al nostre Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals i per a tots els que a l’hora de dipositar la tesi a RODERIC trien l’opció de publicar-la gratuïtament amb ProQuest Dissertations & Theses. Com publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral

  [Llegir més]

 • Pont del Pilar

  12/10/17

  Biblioteques tancades pont del Pilar

  Totes les biblioteques romandran tancades el dijous 12 i el dissabte 14 d'octubre, excepte la sala d'estudi de la Nau que estara oberta en el horari habitual. La Biblioteca Històrica tancarà del dijous 12 fins al diumenge 15 d'octubre.

 • Cartell exposició

  11/10/17

  Exposició virtual: La Cartografía en la Guerra Civil Española

  L’exposició virtual “La Cartografía en la Guerra Civil Española. Colección de la Universitat de València” inaugura una nova línea en la difusió del patrimoni bibliogràfic i documental de la universitat digitalitzat en RODERIC. La seua finalitat és, a més de mostrar les diferents col·leccions o les diverses temàtiques dels nostres fons, aportar informació afegida que permeta explicar-los i entendre-los, facilitant així la seua interpretació i aprofitament, tant per part d’investigadors i especialistes com de tota la societat.

  [Llegir més]

 • Cartell revolució rusa

  10/10/17

  Raconet: 100 anys de la Revolució Russa, 1917-2017

  Des del dimecres 4 d'octubre i fins al mes de desembre, el Raconet de la Biblioteca d'Humanitats posarà a disposició del seus usuaris la mostra que commemora la Revolució Russa. S'exposarà una selecció d'obres dels fons de la Biblioteca que aborden aquest esdeveniment històric principalment des del punt de vista historic, però també des de la literatura, el cinema, l’art, el pensament polític, etc.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies