Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Cartell cursos Aprèn

  18/10/17

  Últims dies de matrícula cursos AprènCi2 i AprènTFG 2017-2018

  Pots matricular-te fins al 24 d’octubre als cursos en línia organitzats pel Servei de Biblioteques i el Servei d’Informàtica: Aprèn a fer els teus treballs de classe (APRÈNCI2) i Aprèn a fer el TFG (APRÈNTFG). Les dates del curs són del 30 d’octubre al 3 de desembre i enguany no hi haurà sessió presencial obligatòria Si tens qualsevol dubte pregunta al correu ci2@uv.es

 • 17/10/17

  ProQuest Dissertations & Theses indexa en Google Scholar

  Google Scholar ha arrivat a un acord de col·laboració amb ProQuest mitjançant el qual el cercador acadèmic indexarà quasi mig milió de tesis doctorals de la prestigiosa base de dades ProQuest Dissertations & Theses Global™ Una bona notícia per als investigadors que participaren al nostre Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals i per a tots els que a l’hora de dipositar la tesi a RODERIC trien l’opció de publicar-la gratuïtament amb ProQuest Dissertations & Theses. Com publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral

  [Llegir més]

 • Pont del Pilar

  12/10/17

  Biblioteques tancades pont del Pilar

  Totes les biblioteques romandran tancades el dijous 12 i el dissabte 14 d'octubre, excepte la sala d'estudi de la Nau que estara oberta en el horari habitual. La Biblioteca Històrica tancarà del dijous 12 fins al diumenge 15 d'octubre.

 • Cartell exposició

  11/10/17

  Exposició virtual: La Cartografía en la Guerra Civil Española

  L’exposició virtual “La Cartografía en la Guerra Civil Española. Colección de la Universitat de València” inaugura una nova línea en la difusió del patrimoni bibliogràfic i documental de la universitat digitalitzat en RODERIC. La seua finalitat és, a més de mostrar les diferents col·leccions o les diverses temàtiques dels nostres fons, aportar informació afegida que permeta explicar-los i entendre-los, facilitant així la seua interpretació i aprofitament, tant per part d’investigadors i especialistes com de tota la societat.

  [Llegir més]

 • Cartell revolució rusa

  10/10/17

  Raconet: 100 anys de la Revolució Russa, 1917-2017

  Des del dimecres 4 d'octubre i fins al mes de desembre, el Raconet de la Biblioteca d'Humanitats posarà a disposició del seus usuaris la mostra que commemora la Revolució Russa. S'exposarà una selecció d'obres dels fons de la Biblioteca que aborden aquest esdeveniment històric principalment des del punt de vista historic, però també des de la literatura, el cinema, l’art, el pensament polític, etc.

 • 06/10/17

  Biblioteques tancades pont 9 d'octubre

  Totes les biblioteques romandran tancades del dissabte 7 fins al dilluns 9 d'octubre. La sala d'estudi de l'edifici de la Nau (Thesaurus) obrirà el dissabte i diumenge 7 i 8 però tancarà el dilluns 9.

 • Exposició Joan Negrín

  03/10/17

  Exposició: La Biblioteca errant. Juan Negrín i els llibres

  El dimarts 3 d'octubre inaugurem a la Biblioteca Històrica, Sala Duc de Calàbria, l'exposició “La biblioteca errant, Juan Negrín i els llibres”. En el 2015 Juan Manuel Bonet i Salvador Albiñana la van presentar en l'Institut Cervantes de París i en la Fundació Juan Negrín; aquesta que els proposem visitar és una versió revisada i ampliada d'aquella per Salvador Albiñana.

 • JANE

  29/09/17

  Revistes de salut: on puc publicar el meu article?

  L’eina JANE, desenvolupada pel NCBI d’Holanda, ofereix els investigadors de Salut la possibilitat de trobar una revista per a publicar el seu article mitjançant la cerca per resum o paraula clau. La idea és obtenir de la cerca un grup de revistes especialitzades en la matèria de l’article que es vol publicar. A més, JANE també ofereix la possibilitat de trobar autors amb publicacions en el tema suggerit. L’eina proporciona a més informació sobre la modalitat de la revista (Open Access, híbrida, disponible o no en PubMed Central etc.) i la dada de l’Eigenfactor. JANE és una eina gratuïta desenvolupada amb software lliure, i recull tots els articles dels últims 10 anys inclosos en MEDLINE.

 • Foto Vidal Beneyto

  20/09/17

  Monogràfics sobre materials dipositats en RODERIC: “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)

  Amb “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)” comencem una sèrie de monogràfics per a difondre els materials dipositats en RODERIC. En aquest cas ens centrem en la figura del professor Vidal-Beneyto. Catedràtic en Sociologia, europeista convençut, va exercir càrrecs en diferents institucions europees, sobretot relacionats amb la cultura. Va ser també un actiu militant antifranquista i va lluitar per l'aprofundiment de la democràcia, contra la corrupció i per la recuperació de la memòria històrica fins als seus últims dies. Se li ha definit com a politòleg, investigador, filòsof, sociòleg, columnista, agitador social… La seua vida va estar marcada per dos compromisos: amb la democràcia i amb Europa. “José Vidal-Beneyto (1927 - 2010)” ha sigut elaborat per la investigadora Irene Libèria a partir de materials recopilats per Cécile Rougier-Vidal. Arreplega més de mil documents, tant publicats com a inèdits, la qual cosa constitueix una font d'informació imprescindible per a l'anàlisi de la seua obra. Irene Liberia és autora de la tesi: "José Vidal-Beneyto: Sociología de la Comunicación, compromiso intelectual y resistencia crítica".

 • Logo Web of Science

  15/09/17

  Formació online de la Web of Science

  El segon cicle de formació online de la Web of Science tindrà lloc del 18 al 22 de setembre. Ja podeu fer la preinscripció, amb la vostra adreça de correu electrònic institucional.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies