University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants

News list

Last 10 news

 • Institutional archive RODERIC

  03/10/18

  The institutional archive RODERIC turns 10 years old

  We turn a decade old. On September 30 2008 the Governing Council signed an agreement that joined the Berlin Declaration on Open Access and consequently created the institutional archive RODERIC. RODERIC has grown to the point of being among the ten archives with more content of the Spanish universities, according data from REBIUN (the Spanish University Libraries Network). If we focus only on research-related content, main objective of any institutional archive, RODERIC is placed 4th on the list and is the only one to offers only complete works and is 100% open access. Another area in which RODERIC excels is dissemination of bibliographic heritage through Somni. Somni offers innovative and unique services for researchers that are unique within the digitalized collections of the Spanish universities. For instance, RODERIC offers high-quality pictures for every document (from printed text to cartographic material), multilevel description for the works (intern structure and logic and description of individual elements like miniatures), open data distribution with METS (Metadata Encoding and Transmission Standard), usage of linked data to broaden the works, dissemination of pictures via WikiMedia Commons and more things to come...

 • Campus Burjassot

  27/09/18

  Saturdays and holidays of October closed

  The libraries of the Universitat de València will be closed on October 6, 9, 12 and 13.

 • Sala de formació

  25/09/18

  Matricula't en els cursos APRÈNCI2 i APRÈNTFG 2018

  Pots matricular-te fins al 25 d'octubre en els cursos en línia organitzats pel Servei de Biblioteques i el Servei d’Informàtica: Aprèn a fer els teus treballs de classe (APRÈNCI2) (29 d'octubre - 3 de desembre) i Aprèn a fer el TFG (APRÈNTFG) (29 d’octubre - 9 de desembre).

 • Segell FECYT

  24/09/18

  VI convocatòria d'avaluació de la qualitat editorial i científica de les revistes científiques espanyoles

  S’han publicat les bases i la guia d’avaluació de la VI convocatòria d’avaluació (Segell FECYT) amb el procediment i terminis establits i consolidats. Les principals novetats són les següents: 1. Adopció de la classificació temàtica dels 11 camps de la CNEAI. 2. Procés únic en el qual s’avaluarà la fase de qualitat editorial i científica per a les revistes que es presenten a la VIª convocatòria. 3. Les revistes amb segell FECYT que hagen de renovar la seua vigència i superen el llindar establit per a la visibilitat i impacte, se’ls renovarà automàticament. Anualment es tornarà a calcular aquest llindar amb la finalitat de tenir un llistat actualitzat en el qual les revistes que ho superen mantindran la vigència de la certificació. 4. La nova convocatòria comptarà amb la incorporació de nous indicadors en la fase de qualitat editorial i científica de recomanat compliment El termini per a la formalització de les noves sol·licituds serà des del 10 de setembre de 2018 fins al 10 d’octubre de 2018 a les 13.00 hores.

 • ETSE

  20/09/18

  IEEE Author’s Workshop

  On the next 25 September will take place the IEEE Author’s Workshop in the room 022 of the School of Engineering (Burjassot/Paterna Campus). Those people who are interested must make a registration previously.

 • Biblioteca d'educació Maria Moliner

  19/09/18

  Interseccions 2018

  Des del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València han organitzat un nou espai de formació dirigit a l’estudiantat de màster i doctorat de la Universitat de València per treballar la diversitat des d'una perspectiva crítica i interseccional. En aquesta primera edició l’eix temàtic és l’educació en diversitat. El curs, que és gratuït, té d’una durada de 20 hores i tindrà lloc del 25 al 27 de setembre de 2018 en la terrassa de la Biblioteca d’Educació Maria Moliner.

 • Paraninf Universitat de València

  10/09/18

  Libraries will be closed due to opening of the 2018/2019 academic year

  The opening of the 2018/2019 academic year in the UV will take on Monday, 17 September. Libraries will be closed on Monday 17, except of the Thesaurus study room (Building of La Nau) which will be open from 16:00

 • Biblioteca Gregori Maians

  06/09/18

  Suspensió temportal serveis Thomson Reuters

  Thomson Reuters realitzarà tasques de manteniment en la plataforma d’Informació Legal, Insignis, Profesional, Checkpoint, Aranzadi Digital, Instituciones, Expertos, la resta de productes Westlaw i Aranzadi Fusión, Des de les 16.00 h fins a les 23.59 h del dissabte 8 de setembre de 2018. Durant aquest temps, els subscriptors no podran accedir als recursos.

 • Biblioteca Ciències de la Salut

  02/08/18

  Revistes de Salut en JCR 2017

  Clarivate ha fet pública la seua nova edició de JCR i ara us oferim la informació de les revistes de Salut actualitzada atenent als canvis al rànquing. Enguany a més de la posició, el quartil, la política editorial i les taxes APC de les revistes, hem afegit la dada de la posició de la publicació en altra categoria. Pensem que és una informació rellevant per als nostres investigadors, a l’hora de presentar la documentació a les convocatòries d’avaluació.

 • 16/07/18

  Tancament de la Biblioteca de Psicologia i Esport

  Per realització de tasques de manteniment, la Biblioteca de Psicologia i Esport romandrà tancada del 23 al 27 de juliol tots dos inclosos. Disculpeu les molèsties.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy