UVlibrariesUniversitat de València Logo del portal

 • Horari Pasqua

  26/03/21

  Horari en Setmana Santa i Pasqua

  La Biblioteca de CC. de la Salut “Pelegrí Casanova” romandrà tancada de l’1 al 12 d'abril. Us recordem que durant aquest període les respostes a les reserves de llibres i a les consultes del formulari La Biblioteca Respon es veuran alentides.

   

  La Biblioteca d’Humanitats i la Biblioteca del Jardí Botànic obriran les portes del 6 al 9 d'abril de 8.30 a 14.30 h. amb accés restringit a persones amb targeta universitària UV. Més informació.

   

  Horari de la resta de les biblioteques.

 • Horari de Falles

  10/03/21

  Horari de Falles

  La Biblioteca de Ciències de la Salut romandrà tancada del dissabte 13 al dissabte 20 de març.

  La Biblioteca d’Humanitats romandrà oberta del 15 al 18 de març, de 8:30 a 14:30 h. Oferirà únicament el servei de lectura i estudi en sala amb accés restringit als usuaris i usuàries amb carnet de la UV. Més informació, ací.

 • Recursos en prova editorial Elsevier

  08/03/21

  Nous recursos en prova de Elsevier

  Fins al proper 30 de juny la comunitat universitària podrà accedir a 5 recursos en prova en CC. de la Salut de l'editorial Elsevier:
   

  - ClinicalKey Student Medicine: conté els principals manuals de referència en Medicina i Odontologia (Netter, Sobotta, Nelson, Gordis...), a més d'altres recursos com a imatges mèdiques, test i vídeos especialitzats.

  - ClinicalKey Student Nursing: dóna accés als principals manuals d'Infermeria (Alligood, Netter, Potter, Martín Zurro…), a més de material complementari com un ampli banc d'imatges i vídeos especialitzats.

  - Clinical Skills: plataforma que recull procediments estandarditzats d'Infermeria creats per experts i basats en l'evidència.

  - NNN Consult: eina que permet l'ús de les taxonomies infermeres NANDA, NOC i NIC per a la seua consulta i creació de plans de cures.

  - ClinicalKey: plataforma de continguts mèdics i quirúrgics recents, revisats per experts i basats en l'evidència per a donar suport a la presa de decisions.
   

  Tota la informació sobre contingut, accés i funcionalitats les pots trobar en aquest enllaç.


  Prova els recursos i deixa'ns la teua opinió en el formulari de recursos en prova.

  Qualsevol dubte o consulta, contacta amb La Bibliotec@ Respon

 • Revistes de Salut que no cobren APC

  11/02/21

  Revistes de Salut que no cobren APC

  Actualitzada la relació de revistes de Salut que NO cobren APC a l’autor a l’hora de publicar: bé perquè són publicacions de societats mèdiques, les quals assumeixen els costos de publicació, perquè han establit convenis, o per decisions editorials.


  Totes elles són revistes indexades a la darrera edició de JCR (2019) i les presentem agrupades per especialitat (categoria JCR). Per accedir, feu servir el vostre usuari i password de la UV: 

  https://www.uv.es/hemesalud/privat/no_apc_2019.pdf


  Esperem que us resulte d’interès.

  Més info: On publicar: Anàlisi de revistes

   

 • Accés a revista Quintaessence

  05/02/21

  Accés a la revista “Quintessence Tècnica”

  L’editorial de revistes d’Odontologia “Quintessence” ens ofereix accés gratuït als continguts de la seua revista Quintessence Tècnica.

  Per tal d’accedir has de:

  1. Descarregar l’app que proporciona l’editorial: https://quintessencedigital.es/#Descargue

  2. Demanar un codi d’accés que et proporcionarem a la Biblioteca. Només has d’escriure’ns a La Biblioteca respon i te’l farem arribar.

 • Subscripció a JBI SUMARI

  26/01/21

  Subscripció a JBI SUMARI

  Després d'un període de proves, JBI SUMARI s'ha subscrit.

  JBI SUMARI és un assistent per a la realització de revisions sistemàtiques que proporciona ajuda en tot el procés de revisió, des del desenvolupament del protocol, la gestió de l'equip, la selecció de l'estudi, l'avaluació crítica, l'extracció i síntesi de dades i la redacció de l'informe final de revisió sistemàtica.

  Per a més informació sobre les seues funcionalitats pots consultar aquesta pàgina d'ajuda.