UVlibrariesUniversitat de València Logo del portal

 • Es restableix el servei de lectura i estudi en sala

  12/09/20

  Es restableix el servei de lectura i estudi en sala

  A partir del dilluns 14 de setembre, la Biblioteca de CC. de la Salut obrirà les sales de lectura i estudi amb un aforament màxim del 50 %. El servei s’oferirà de la manera següent:

  • Els llocs de lectura es prestaran de forma presencial al taulell d’informació i préstec en dos torns horaris:
   • Al matí: de 8.10 a 14.00 h.
   • A la vesprada: de 15.30 a 20.45 h.
  • Els usuaris no podran utilitzar els llibres de les prestatgeries, els escàners, les fotocopiadores ni els ordinadors de consulta.
  • Després de cada torn es tancaran les sales per realitzar la seua neteja i desinfecció. Per megafonia s'avisarà amb antelació als usuaris que hi hauran d'emportar-se totes les seues pertinences en abandonar la biblioteca. 
  • Aquest tancament no afectarà el servei de préstecs i devolucions de llibres, que continuarà com fins ara i en el seu horari habitual.
  • L’ús de les sales d’estudi de la Universitat de València queda restringit a persones amb targeta universitària UV i de conveni.
  • En benefici de la salut de tots, els usuaris guardaran les mesures d'higiene i seguretat sanitàries recomanades com l’ús de la mascareta, mantenir una distància mínima entre usuaris de 2 metres o qualsevol altra que establisca la biblioteca.

  Més informació en aquest enllaç.

 • Biblioteca tancada

  10/09/20

  AVÍS: la biblioteca romandrà tancada el divendres 11 de setembre

  Amb motiu de la celebració de l'obertura del curs acadèmic 2020-2021, la biblioteca de CC. de la Salut romandrà tancada el divendres 11 de setembre, així com el dissabte 12 de setembre. 

 • Nou procediment de préstec

  03/09/20

  Nou procediment de préstec

  A partir de setembre, per endur-te llibres en préstec cal que els reserves prèviament mitjançant el nou catàleg Trobes. La biblioteca t’enviarà al teu correu electrònic de la Universitat un missatge informant-te que s’ha fet el préstec. Des d'eixe moment, pots passar a recollir-los en l’horari habitual de la biblioteca.

  La devolució de llibres podrà fer-se en qualsevol moment dins de l'horari d'obertura de la biblioteca.

  Consulta el nou procediment de préstec i com fer una reserva en aquest enllaç. Si tens qualsevol dubte t'atendrem a la Biblioteca Respon.

 • Horari

  01/09/20

  La biblioteca reobri en el seu horari habitual

  A partir de l’1 de setembre la Biblioteca de CC. de la Salut reprén el seu horari habitual: de dilluns a divendres, de 8,15 a 21 h.

  La biblioteca romandrà tancada el divendres 11 de setembre amb motiu de l'acte d'obertura del curs acadèmic i també els dissabtes d'aquest mes.

  Pròximament t’informarem de la data i les condicions de lobertura de les sales de lectura i estudi en la  web de BibliotequesUV i les nostres xarxes socials.

   

 • horari d'agost

  20/07/20

  Horari de la biblioteca a l'agost

  La biblioteca de CC. de la Salut obrirà del 3 al 7 d'agost i del 24 al 31 d'agost, de 8.15 a 14.30 h. Oferirà els serveis especials amb cita prèvia de préstec, devolució i consulta de materials exclosos de préstec. L'últim dia per a sol·licitar aquests serveis serà el 5 d’agost i es reprendran la setmana del 24 al 31.

   

  El servei de subministrament d'articles de revistes impreses quedarà suspés durant tot el mes i el servei de préstec interbibliotecari fins al 23 d'agost.

   

  La biblioteca romandrà tancada del 8 al 23 d'agost. 

   

  Més informació, en aquest enllaç. També pots consultar ací l’horari d’estiu de la resta de les bibliotequesUV.

 • Consulta en sala amb cita previa

  29/06/20

  Consulta en sala amb cita prèvia

  A partir de juliol les biblioteques oferim el servei de consulta en sala de llibres i documents exclosos de préstec: manuscrits, incunables, impresos des del segle XVI al XIX, obres de referència, tesis doctorals i documents d’arxiu.

  Per tal d'utilitzar aquest servei, demana’ns cita mitjançant el formulari La Biblioteca de Ciències de la Salut respon i indica'ns les dades d'allò que vols consultar. Ens posarem en contacte amb tu per correu electrònic per a confirmar-te la data i hora per a la teua consulta.

  Total la informació ací.